Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Facebook - 100 saveta i trikova (449)

Knjiga koju ste dugo čekali. Facebook je web sajt društvene mreže koji je vlasništvo Facebook.Inc. Ime je dobio po knjigama koje su studenti u SAD-u dobijali na početku akademske godine da bi se međusobno bolje upoznali.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 104
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Računarske Knjige - Kompjuterski Rečnici

Šifra Proizvoda: 11727

Poslednja cena bila je: 440 din

Karakteristike proizvoda: Facebook - 100 saveta i trikova (449)

Facebook - 100 saveta i trikova

Autor: Prudkov Slavica

Broj strana: 176

ISBN broj: 978-86-7310-469-0

Opis proizvoda: Facebook - 100 saveta i trikova (449)

Knjiga koju ste dugo čekali.

Facebook je web sajt društvene mreže koji je vlasništvo Facebook.Inc-a. Ime je dobio po knjigama koje su studenti u SAD-u dobijali na početku akademske godine da bi se međusobno bolje upoznali.

Facebook web sajt pokrenuli su Mark Zuckenberg, Eduardo Saverin, Dustin Moskovitz i Chris Hughes, studenti Harvarda. Na početku članstvo web sajta je bilo ograničeno na studente sa Harvarda, ali se polako širilo i na druge univerzitete u okolini Bostona, zatim na sve ostale univerzitete, srednje škole da bi konačno došli do bilo koga ko je stariji od 13 godina.

Web sajt trenutno ima više od 500 miliona aktivnih korisnika širom sveta.

Facebook korisnik моže da postane svako ko je stariji od 13 godina i ima validnu email adresu. Kao korisnik Facebooka možete da potražite prijatelje, da komunicirate sa njima, pregledate njihove profile i delite fotografije i video fajlove. Pored toga možete da se priključite mrežama koje su organizovane po radnom mestu, školi ili fakultetu, a takođe na Facebooku imate puno različitih aplikacija za zabavu, od najluckastijih do ozbiljnih aplikacija.

Knjiga sadrжи око 200 korisnih saveta, od otvaranja naloga pa sve do malih trikova koji će vam olakšati online druženje na najvećoj društvenoj mreži na svetu.

Svakoga dana čitajte nove savete, trikove i vesti o Facebook-u.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.