Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Stanley 0-10-095 skalpel 9.5 mm

Teleskopsko izvlačenje sečiva, izliveno kućište od nerđajućeg čelika presvučeno polipropilenom, jednostavna zamena sečiva,širina sečiva: 9.5 mm

Ocena Posetilaca Broj ocena: 116

Cena sa PDV: 999 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 1178

Vreme slanja:  2 - 3 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.15 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Stanley

Brend: Stanley

Karakteristike proizvoda: Stanley 0-10-095 skalpel 9.5 mm

Stanley 0-10-095 skalpel 9.5 mm

Teleskopsko izvlačenje sečiva

Izliveno metalno kućište

Jednostavna zamena sečiva

Širina sečiva: 9 mm

Patentirani sistem sa klinom čvrsto drži dužinu izvučenog sečiva u željenom položaju

Zavrtanjski mehanizam za zaključavanje

Opis proizvoda: Stanley 0-10-095 skalpel 9.5 mm

Stanley 0-10-095 9 mm je klasičan ali kvalitetno izrađen i ergonomski dizajniran skalpel. Jednostavnim pokretom palca izvlačite sečivo do željene dužine i pomoću Stanley-ovog specijalnog sistema osiguravate da se sečivo ne vraća nazad. Sečivo se može izvući iz kućišta na osam različitih dužina. Metalno izliveno kućište garantuje dugi životni vek ovom skalpelu.

Frederick Trent Stanley je 1843. godine osnovao malu radionicu za proizvodnju metalnih delova za vrata i gotovo je sigurno da tada nije ni sanjao da će iz te radionice nastati najpoznatija kompanija, za proizvodnju kvalitetnog ručnog alata, na svetu. U vreme kada je osnovana, ˝The Stanley Works˝, je bila samo jedna od mnogo radionica koje su se bavile istom delatnošću, međutim samo je Stanley, zahvaljujući inovacijama i kvalitetu opstao i narastao do svetskih razmera. Bez obzira da li želite da obradujete mušterije Vaše prodavnice ili želite da sačuvate živce korišćenjem kvalitetnog i lepo dizajniranog alata za svakodnevne popravke Stanley će Vam izaći u susret. Stanley je ponosan na svoju reputaciju, moć i nikada neće zanemariti ime koje je stekao kroz vekove. Svi proizvodi ove kompanije su ergonomski dizajnirani, izrađeni od izuzetno izdržljivih materijala, a asortiman je toliko širok da je teško naći neki posao u kome Vam Stanley neće pomoći.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.