Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Stanley 0-30-457 - metar - 8 m

Napravljen od izuzetno kvalitetnih materijala, otpornih na habanje, garantuju neuništivost ovom metru.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 93
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Merne trake Metri

Šifra Proizvoda: 1201

Poslednja cena bila je: 1185 din

Karakteristike proizvoda: Stanley 0-30-457 - metar - 8 m

Stanley 0-30-457 - metar

Mehanizam za kočenje

Dužina merne trake 8 metara

Centimetarska podela

Merna traka je obložena polimerom

Kućište naborano protiv klizanja

Veliki kontrast na mernoj traci - lako čitanje dužine

Kvalitetni materijali - dug vek trajanja

Opis proizvoda: Stanley 0-30-457 - metar - 8 m

Ukoliko mislite da ste dosta živaca izgubili sa nekvalitetnim, reklamnim mernim trakama sa kojih teško očitavate mere, glave se prilikom izvlačenja / uvlačenja, onda je Stanley 0-30-457 definitivno dugotrajno rešenje za Vas. Napravljen od izuzetno kvalitetnih materijala, otpornih na habanje, garantuju neuništivost ovom metru. Merna traka je obložena polimerom takođe zbog produženja veka trajanja, a veliki kontrast na njoj obezbeđuje lako čitanje. Kućište je naborano, ergonomski dizajnirano tako da se lako drži i ne kliza se. Osam metara dugačka merna traka podeljena je na centimetre.

Frederick Trent Stanley je 1843. godine osnovao malu radionicu za proizvodnju metalnih delova za vrata i gotovo je sigurno da tada nije ni sanjao da će iz te radionice nastati najpoznatija kompanija, za proizvodnju kvalitetnog ručnog alata, na svetu. U vreme kada je osnovana, ˝The Stanley Works˝, je bila samo jedna od mnogo radionica koje su se bavile istom delatnošću, međutim samo je Stanley, zahvaljujući inovacijama i kvalitetu opstao i narastao do svetskih razmera. Bez obzira da li želite da obradujete mušterije Vaše prodavnice ili želite da sačuvate živce korišćenjem kvalitetnog i lepo dizajniranog alata za svakodnevne popravke Stanley će Vam izaći u susret. Stanley je ponosan na svoju reputaciju, moć i nikada neće zanemariti ime koje je stekao kroz vekove. Svi proizvodi ove kompanije su ergonomski dizajnirani, izrađeni od izuzetno izdržljivih materijala, a asortiman je toliko širok da je teško naći neki posao u kome Vam Stanley neće pomoći.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.