Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

EMTEC CD-R PhotoGold - 10 kom - za doživotni backUp vrednih fotografija i podataka sa računara

Ocena Posetilaca Broj ocena: 104
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Prazni CD diskovi

Šifra Proizvoda: 1206

Poslednja cena bila je: 965 din

Karakteristike proizvoda: EMTEC CD-R PhotoGold - 10 kom - za doživotni backUp vrednih fotografija i podataka sa računara

EMTEC (BASF) CD-R - DIGITAL PHOTO - Gold Technology

Pakovanje: 10 komada u kutijama

Kapacitet: 700 Mb / 80 min

Brzina pisanja: 40x

Reflektujući sloj izrađen od 24-oro karatnog zlata

CD-R diskovi vrhunskog kvaliteta za doživotno arhiviranje digitalnih podataka

Optimizovan za skladištenje video zapisa digitalnih fotoaparata

Namenjen za siguran backUp važnih podataka sa računara (večna garancija)

Jednstven proizvod ovog tipa u svetu zahvaljujući primeni inovativne tehnologije

Testiran za profesionalnu upotrebu (medicina, studio oprema)

Opis proizvoda: EMTEC CD-R PhotoGold - 10 kom - za doživotni backUp vrednih fotografija i podataka sa računara

Napravili ste snimke digitalnim fotoaparatom sa letovanja, porodične proslave, ili želite da sačuvate važne podatke sa svog računara na sigurno mesto. Drugim rečima, treba vam medij na koji ćete bez brige moći da arhivirate sebi vredne stvari i da budete sigurni da će oni u neizmenjenom obliku moći da se koriste i u daljoj budućnosti. Rešenje je Emtec CD-R 700 MB/40x Gold - DIGITAL PHOTO. CD-R diskovi sa doživotnom garancijom.

Odbijajući laserski snop CD uređaja, reflektujući sloj diska omogućava pisanje ili čitanje njegovog sadržaja. Svi današnji diskovi poseduju reflektujući sloj izrađen od srebra. Za razliku od njih reflektujući sloj izrađen od 24-oro karatnog zlata neće promeniti svoje karakteristike pod uticajem temperature i vlažnosti, ni posle veoma dugog vremenskog perioda. Zlato je metal otporan na koroziju sa izvanrednim molekularnim osobinama koji omogućava da jednom snimljene podatke bez problema neograničen broj puta pročitate čak i posle veoma dugog vremenskog perioda (100 godina).

Emtec CD-R 700 MB/40x Gold - DIGITAL PHOTO prazni diskovi su diskovi najviše kategorije namenjeni za čuvanje vrednih video zapisa sa digitalnih fotoaparata, kao i za backUp značajnih podataka sa računara. Kapacitet diska iznosi 700 MB što je dovoljno da se na njega snimi oko 1650 fotografija. Kompatibilan je sa svim CD snimačima i player-ima obezbeđujući večan zapis vrhunskog kvaliteta. Maksimalna brzina snimanja je 40x. Pakovanje sadrži 10 CD diskova u zasebnim kutijama.

EMTEC označava European Multimedia Technologies i predstavlja kompaniju koja je izrasla iz čuvene firme BASF. Zahvaljujući iskustvima stečenim kroz dugogodišnji nastup BASF-a na svetskom tržištu i primenom savremenih metoda upravljanja, EMTEC je postao najveći svetski proizvođač magnetnih traka, CD-R/RW, DVD medija. Glavna odlika svih EMTEC proizvoda je pre svega, njihov kvalitet i pouzdanost.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.