Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

TEFAL Rerna na vruć vazduh i gril 9u1 FW501815

Prva rerna na vruć vazduh i gril: od veoma hrskave hrane do odličnog grilovanog ukusa, iz Tefala

Ocena Posetilaca Broj ocena: 2

Cena sa PDV: 36749 dinara

Na Stanju

Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon

Šifra Proizvoda: 12183

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 10.00 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Tefal

Brend: Tefal

Karakteristike proizvoda: TEFAL Rerna na vruć vazduh i gril 9u1 FW501815

TEFAL Rerna na vruć vazduh i gril 9u1 FW501815

Snaga: 2000 W

Kapacitet hrane: 1,7kg

Poklopac: Bi materijal

LCD displej

Tajmer

Demontažna posuda: PTFE

Taster On/Off

Automatsko isključivanje

Može se prati u mašini za posuđe

Boje: crna

Širina: 37.00 cm

Visina: 42.50 cm

Dubina: 38.00 cm

9 u 1 - Kombinacija 9 manuelnih i automatskih funkcija u jednom aparatu, za savršene rezultate: pečenje uz pomoć vrućeg vazduha, pečenje, grilovanje, pečenje testa, pečenje na žaru, prženje, pečenje na ražnju, dehidracija, podgrevanje.

Livena rešetka za grilovanje - Za optimalne rezultate grilovanja ribe, piletine, mesa i povrća.

Brza i energetski efikasna - 30% brža i energetski efikasnija od klasične rerne*

*Eksterno testiranje, izvršeno sa 700g smrznutog pomfrita, u poređenju sa Moulinex/Tefal konvekcijskom rernom

Do 3 jela u isto vreme, uz pomoć 3 pleha.

8 automatskih programa - Jednostavna upotreba uz 8 programa: pomfrit, piletina, meso, riba, pizza, kolač, dehidracija, grilovanje.

7 dodataka omogućava raznovrsnu upotrebu i izbor recepata: 2 rešetke, korpa za pomfrit, posuda za kapanje, ražanj za piletinu, stalak i gril ploča sa demontažnim ručkama.

Veliki kapacitet - Kapacitet od 11L je dovoljan za pripremu 6 porcija – idealno za izdašne obroke za porodicu i prijatelje.

Podesiva temperatura i tajmer - Podesiva temperatura od 45°C do 200°C— za precizne, izvanredne rezultate. Praktičan tajmer do 60 minuta, ili do 24h u režimu dehidratacije

Opis proizvoda: TEFAL Rerna na vruć vazduh i gril 9u1 FW501815

Nikada nije bilo lakše pripremati zdravo bez ulja! Sa Tefal Easy Fry Oven & Grill , uživajte u devet funkcija u jednom višenamenskom aparatu koji može da priprema i do tri jela u isto vreme! Uz 8 automatskih programa pripremite ukusne obroke, a livena rešetka za grilovanje, rešetke i praktični dodaci omogućavaju raznovrsnost ukusnih obroka koje će voleti cela porodica.
Tefal Easy Fry rerna & gril: Beskrajne mogućnosti
Od veoma hrskave hrane do odličnog grilovanog ukusa, Tefal Easy Fry rerna & gril omogućavaju sve to – bez ulja!

Ovaj praktičan aparat ima devet funkcija, od pečenja uz pomoć vrelog vazduha, pečenja, grilovanja, do dehidracije, podgrevanja.

Uz 8 programa (pomfrit, piletina, meso, riba, pizza, kolač, dehidracija, grilovanje) kuvanje će vam biti jednostavno, dok će vam livena rešetka za grilovanje i rešetke omogućiti pripremu do tri jela u isto vreme – za zdrave i ukusne rezultate koje će cela porodica voleti.

Raznovrsni dodaci i veliki kapacitet su savršeni za pripremanje raznovrsnih recepata, dok precizna kontrola temperature omogućava izvanredne rezultate.

Praktičan tajmer i delovi koji se mogu prati u mašini za posuđe omogućavaju manje vremena u kuhinji i više vremena sa onima koje volite!

Prženi karfiol sa sosom od limuna
Sastojci: 1 malI karfiol, 2 kašike maslinovog ulja, 30 g tahini paste, 100 ml maslinovog ulja, 100 ml limunovog soka, So, biber
Recept:
Karfiol isecite na kriške, a zatim na cvetove. Stavite ih u ĉiniju, dodajte 2 kašike ulja, so, biber i promešajte. Prebacite u ĉiniju za prženje i stavite u sredinu uređaja Easy Fry Oven & Grill pa zatvorite vrata. 20 minuta pecite na 180°C, a na pola vremena ih okrenite. U međuvremenu pripremite sos od limuna tako što ćete pomešati tahini pastu, limunov sok i maslinovo ulje. Zaĉinite solju i biberom. Karfiol poslužite sa sosom odlimuna.


Sušeno voće
Sastojci: 1 velika jabuka, 1/2 limuna
Recept:
Iscedite limun i sok sipajte u malu ĉiniju s hladnom vodom. Operite jabuke i izvadite im sredinu pomoću alata za vaĊenje sredine iz jabuke, a zatim ih isecite na što tanje kriške (pribliţno 2 mm), ako je to moguće uz pomoć mandoline. Jednu po jednu krišku jabuke umoĉite u vodu slimunom, a zatim je osušite ĉistom kuhinjskom krpom ili
papirom. PoreĊajte ih na dva gril tanjira ureĊaja Easy Fry Oven & Grill blizu jedne drugima, ali da ne prelaze jedna preko druge.Stavite dva gril tanjira u sredinu i na vrh ureĊaja. Zatvorite vrata. 6 sati pecite opcijom DEHYDRATION na 60°C. Na kraju rada programa proverite teksturu kriški jabuka i nastavite ih sušiti dodatnih 1 ili 2 sata, ako je potrebno, dok ne postanu hrskave.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.