Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

MASHtA ogrlica Toffie

Mirne braon i krem nijanse u razlicitim dezenima perlica...Veoma ukusna ogrlica...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 98
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Nakit

Šifra Proizvoda: 12232

Poslednja cena bila je: 990 din

Karakteristike proizvoda: MASHtA ogrlica Toffie

MASHtA Unikatna ogrlica Toffie

Unikatna ogrlica od polimerske gline i metalnih dodataka bakarne nijanse

Svaka perla je rucno radjena

Ukupna duzina cca 40cm

Nakit dolazi u poklon pakovanju

Opis proizvoda: MASHtA ogrlica Toffie

Verovatno cete na prvi pogled na ogrlicu imati asocijaciju na karamele. Odatle joj i ovakav ukusan naziv. Mozda ce vase dete imati zelju da je pojede, zato je brizljivo cuvajte. Ulepsajte vrat karamelicama!
Perle su napravljene od polimerske gline, materijala koji samo po teksturi i savitljivosti nosi ime glina. Materijal je po izgledu najslicniji plastelinu, sto mnogo govori o umetnicima i hobistima koji ga koriste kao medijum za sopstveno izrazavanje. Oni koji su kao deca voleli da mese i gnjave plastelin, sigurno ce uzivati i u radu sa polimerskom glinom. Proces izrade je gotovo kao igra, slaganje, kombinovanje i mesanje boja, umotavanje, seckanje, valjanje perlica...
Polimerska glina se danas pravi u velikom broju boja koje se mogu mesati i na taj nacin dobijati zeljene nijanse.
Ono sto je vazno za ovaj nakit je da su boje postojane u dodiru sa kozom. Dezeni i sare nisu dobijeni farbanjem materijala vec kombinacijom vec postojecih boja i koriscenjem razlicitih tehnika obrade.
Konkretno, perle na ogrlici Toffie su radjene tehnikom lepog naziva-Millefiori(Hiljadu cvetova). U najkracem, tehika se bazira na pravljenju rolata koji u svom preseku imaju odredjeni motiv. Tanki listici rolata se oblepljuju na kuglicu ili na neku drugu povrsinu. Neznim oblikovanjem i valjanjem motivi se stapaju i cine celinu.
Nakit od polimerske gline je veoma popularan u svetu, pre svega zbog velikih mogucnosti koje pruza umetniku, tako da su komadi koji izlaze iz umetnickih radionica, sasvim originalni, a pre svega izazivaju dobro raspolozenje kod onih koji ga nose.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.