Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Tescoma podešavajući pleh za torte ø24cm Delicia 623256

Idealan za pripremu brzo i ravnomerno pečenih korica za torte. Non stick premaz onemogućava da se testo zalepi i zagori. Prečnik 24cm.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 143
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Kalupi za pečenje, torte i kolače

Šifra Proizvoda: 12405

Poslednja cena bila je: 1194 din

Karakteristike proizvoda: Tescoma podešavajući pleh za torte ø24cm Delicia 623256

Tescoma podešavajući pleh za torte ø24cm Delicia 623256

Dimenzije: ø 24 cm

Zapremina: 4.889 dm3 (l)

Materijal: Titanijum sa nelepljivim (non stick) premazom

Brže pečenje na nižim temperaturama

Pogodan za upotrebu u električnim, plinskim i pećnicama sa vrelim vazduhom

Linija proizvođača: Delicia

Šifra proizvođača: 623256

Opis proizvoda: Tescoma podešavajući pleh za torte ø24cm Delicia 623256

Tehnologija titanijuma sa non stick premazom, znatno smanjuje rizik od zagorevanja hrane koja se peče i omogućuje brže pečenje na nižim temperaturama nego što je slučaj kod tradicionalno pravljenog posuđa.

Uputstvo za upotrebu: Pažljivo operite i obrišite novu posudu. Unutrašnjost posude premažite jestivim uljem ili puterom, ako je potrebno, pospite i brašnom pre svake upotrebe. Izbegavajte da posudu dovodite u dodir sa oštrim metalnim priborom za kuvanje, nikada hranu ne secite dok je u posudi. Ne zagrevajte praznu posudu. Posudu ostavite da se potpuno ohladi pre pranja. Perite posudu običnim deterdžentima za pranje posuđa, izbegavajte upotrebu metalnih žica za pranje i peščanih agenasa, posudu ostavite potopljenom u vodi ako je veoma zaprljana. Posuda je pogodna za upotrebu u električnim, plinskim i pećnicama sa vrelim vazduhom. Moguće je prati posudu u mašini za pranje posuđa, mada, u cilju što dužeg trajanja i što boljih performansi treba smanjiti ili potpuno eliminisati pranje u mašini u slučaju ove posude.

Kraljica čokolade
2 velika jaja (ili 3 manja), 2 kašike šećera, 1 kašika brašna, 2 kašike kakaa, 1/2 kesice praška za pecivo, 2 kašike čokoladnog likera (ili nekog drugog odgovarajućeg), 100 g tamne čokolade, 100 g mlečne čokolade, 100 g bele čokolade, 300 g slatke pavlake.
Belanca umutiti sa šećerom u čvrstu penu, dodati jedno po jedno žumance. Brašno, kakao i prašak za pecivo dodati u tu masu i kašikom lagano umesati. Ispeći u kalupu za torte podmazanim margarinom i posutim kakaom. Peći desetak minuta na 170 C. Ohladjenoj kori odseći spoljne ivice i poprskati likerom razredjenim u nekoliko kašika vode . Svaku od čokolada otopiti na pari u 100 ml slatke pavlake, ohladiti u frižideru i nakon toga umutiti u čvrste kreme. Prvo naneti tamniji krem, zatim svetliji, i na kraju beli.

izvor: www.mojamansarda.com

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.