-
Kategorije Proizvoda
Tescoma podešavajući pleh za torte ø26cm Delicia 623258
Podešavajući pleh, podesan za korišćenje u električnim, gasnim i pećnicama sa vrelim vazduhom, a non stick premaz onemogućava da se testo zalepi i zagori. Prečnik 24cm.
Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Kalupi za pečenje, torte i kolače
Šifra Proizvoda: 12406
Poslednja cena bila je: 1320 din
Tescoma podešavajući pleh za torte ø26cm Delicia 623258
Dimenzije: ø 26 cm
Zapremina: 5.552 dm3 (l)
Materijal: Titanijum sa nelepljivim (non stick) premazom
Brže pečenje na nižim temperaturama
Pogodan za upotrebu u električnim, plinskim i pećnicama sa vrelim vazduhom
Linija proizvođača: Delicia
Šifra proizvođača: 623258
Tehnologija titanijuma sa non stick premazom, znatno smanjuje rizik od zagorevanja hrane koja se peče i omogućuje brže pečenje na nižim temperaturama nego što je slučaj kod tradicionalno pravljenog posuđa.
Uputstvo za upotrebu: Pažljivo operite i obrišite novu posudu. Unutrašnjost posude premažite jestivim uljem ili puterom, ako je potrebno, pospite i brašnom pre svake upotrebe. Izbegavajte da posudu dovodite u dodir sa oštrim metalnim priborom za kuvanje, nikada hranu ne secite dok je u posudi. Ne zagrevajte praznu posudu. Posudu ostavite da se potpuno ohladi pre pranja. Perite posudu običnim deterdžentima za pranje posuđa, izbegavajte upotrebu metalnih žica za pranje i peščanih agenasa, posudu ostavite potopljenom u vodi ako je veoma zaprljana. Posuda je pogodna za upotrebu u električnim, plinskim i pećnicama sa vrelim vazduhom. Moguće je prati posudu u mašini za pranje posuđa, mada, u cilju što dužeg trajanja i što boljih performansi treba smanjiti ili potpuno eliminisati pranje u mašini u slučaju ove posude.
Markiza
500 gr piškota, 250 gr putera, 250 gr šećera u prahu, 6 žumanaca, 200 gr mlevenog badema, pola l slatke pavlake, pola l mleka, 2 vanilin šećera, rum za kolače.
Kalup za tortu obložiti piškotama prethodno umočenim u mleko. Puter umutititi penasto, postepeno dodavati šećer i 2 vanil. šećera i jedno po jedno žumance. Na kraju umešati badem, 250 ml umućene gusto pavlake i rum. Naizmenično u kalupu ređati krem-piškote-krem-piškote dok se ne istroši materijal. Poklopiti folijom i ostaviti u frižideru. Ukrastiti sa preostalih 250 ml umućene slatke pavlake. Za one koji ne podnose živa žumanca: samo ih prethodno umutiti na pari.
izvor: www.mojamansarda.com
* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.
© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.