Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Samsung HDTV Monitor P2370HD

Savršeno višenamensko rešenje za potrebe vašeg računara i kućne zabave sa ugrađenim DTV tjunerom - nema potrebe da kupujete dodatnu opremu.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 91
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Monitori za računar

Šifra Proizvoda: 12867

Poslednja cena bila je: 31550 din

Karakteristike proizvoda: Samsung HDTV Monitor P2370HD

Samsung HDTV Monitor P2770HD

Ekran

Veličina ekrana: 23 inča W

Osvetljenost (tipično): 300 cd/m²

Odnos kontrasta (tipično): Dinamički kontrast 50000:1 (1000:1) (tipično)

Rezolucija: 1920 x 1080

Vreme odziva (tipično): 5 ms

Ugao gledanja (horizontalno/vertikalno): 170˚ / 160˚ (CR > 10)

Podrška boje: 16,7 miliona

Ulaz signala

Video signal: Analogni RGB, DVI, HDMI, komponentni, SCART, TV (digitalna televizija / analogna televizija)

Sinhronizacija signala: Odvojeno H / V, kompozitni

Priključak: D - sub, DVI - D, HDMI, komponentni, SCART, DTV tjuner, optički izlaz, audio ulaz, izlaz za slušalice, otvor za CI modul

Napajanje

Potrošnja energije: 51 W (obično)

Napajanje u stanu mirovanja (DPMS): < 2 W

Tip: Ugrađeno

Funkcija

Plug & Play: DDC 2B

USB čvorište sa sopstvenim napajanjem: Ne

Kompatibilnost sa Macintosh računarima: Da

Više zvučnika: 3 W x 2 CH (Dolby Digital Plus, SRS trusurround HD)

Zidni nosač: Da (75 x 75)

TCO: Ne

Specijalna funkcija: Ugrađeni DTV (DVB - T / C) tjuner, zvuk:Dolby digital plus, SRS trusurround HD. Optički digitalni zvuk (SPDIF), Scart, komponentni, HDMI (V1.3), podrška za 1080P ulazni signal, otvor za CI modul

Dimenzije

Dimenzije proizvoda (sa postoljem, ŠxVxD): 571 x 432.5 x 189.5 mm

Dimenzije proizvoda (bez postolja, ŠxVxD): 571 x 364.6 x 65.5 mm

Obezbeđeno uputstvo za upotrebu

Garancija 3 godine

Opis proizvoda: Samsung HDTV Monitor P2370HD

Kada ste poslednji put uhvatili sebe kako opčinjeno gledate u monitor koji nije uključen? Izuzetno elegantan dizajn Samsung monitora iz serije 70 samo je jedno od prijatnih iznenađenja koja vas čekaju. Pogodan za recikliranje, bez isparljivih organskih jedinjenja, savršeno se uklapa u bilo koji deo vašeg doma, kao i na našu planetu. Naravno, tu je i prava HD slika. Zahvaljujući širokom ekranu sa većom površinom, isecanje i izobličenja slike stvar su prošlosti. Lep kao slika. Čak i bez slike.

Televizija bez računara
Od video zapisa sa Interneta do akcionih filmova, Samsung monitori dizajnirani su tako da prikažu najširi spektar zabavnih sadržaja. Ugrađeni digitalni TV tjuner omogućava prikazivanje besprekorne digitalne TV slike, pa ovaj monitor možete koristiti i kao samostalan digitalni televizor. Zato, povežite DVD plejer, videorikorder, kamkorder i igračku konzolu jer zabava tek počinje. Integrisani TV tjuner daje vam fleksibilnost da uživate u sadržajima sa računara i digitalnoj televiziji bez računara.

Prija oku. Ali i životnoj sredini.
Ekološka svest je možda najvažniji aspekt inovativnog dizajna Touch of Color kompanije Samsung. To je zato što se iza suptilnog i sofisticiranog izgleda i dizajna koji štedi energiju krije napredna tehnologija koja omogućava da proizvodnja ne bude štetna po životnu sredinu. Ovaj monitor ne sadrži olovo, živu, freone i isparljiva organska jedinjenja, a ni u toku proizvodnje ne oslobađaju se isparljiva organska jedinjenja. Osim toga, njegovo kućište može se 100% reciklirati. Unapredite svoje radno okruženje i doprinesite zaštiti životne sredine.

Sagledajte celu sliku.
Rastegnutu i izobličenu sliku na ekranu monitora iz serije 70 videćete samo ako je to ono što je režiser želeo da prikaže. Ovaj monitor je optimizovan za Full HD izvore. To znači da će slika biti savršena kao u kućnom bioskopu, sa odnosom širine i visine od 16:9. Drugim rečima, vaše igre i filmovi izgledaće baš kao što je predviđeno.

Sagledajte stvar sa svake strane.
Pogledajte levo, pa desno. Ako vam gedžeti, bočne trake i filmovi izgledaju sasečeno ili zbijeno, potreban vam je širi monitor. Kao što je monitor iz serije 70. Dovoljno je širok da možete prikazati dva prozora sa Interneta jedan pored drugog. Zahvaljujući izvanrednom uglu vidljivosti, vaše oči će se lakše kretati po ekranu. A zahvaljujući dodatnom prostoru, moći ćete da uživate u prikazanim sadržajima umesto da se pitate gde su nestali.

Ni sam život nije tako realističan.
Kada vidite Samsung monitor iz serije 70, poželećete da na njega bacite i drugi pogled. I treći. I četvrti. Sa rezolucijom od 1920 x 1080, HD slika na njegovom širokom ekranu toliko je živa da od nje zastaje dah. Sadrži toliko fotorealističnih detalja da ćete pri svakom gledanju imati utisak da sve vidite po prvi put.

Čvorište za HD multimediju
HDMI (High Definition Multimedia Interface) veza predstavlja najbrži i najinteligentniji način za povezivanje digitalnih periferijskih HD uređaja sa monitorom.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.