Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Xwave 9400 - DVD / DivX player

DVD/DivX player koji pušta sve moguće diskove. Podržana srpska slova čćžšđ u prevodu DivX filmova.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 172
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: DVD - DivX plejeri

Šifra Proizvoda: 1310

Poslednja cena bila je: 3150 din

Karakteristike proizvoda: Xwave 9400 - DVD / DivX player

Xwave 9400 - DVD / DivX player

Čita DVD-R, DVD-RW, CD-R, CD-RW, SVCD, VCD, CD-DA diskove

Podržani formati: DVD, DivX, VCD, MP3, JPEG

Podrška za sva srpska slova u prevodu filmova sa DivX-a: Č,Ć,Š,Ð,Ž

OSD meni na srpskom jeziku

Video izlazi: VIDEO, S-VIDEO, NTSC/PAL COMPOSITE, SCART, COAXIAL

Audio izlazi: 5.1 CHANNEL (izlaz za povezivanje sa zvučnicima za kućni bioskop), OPTICAL, COAXIAL

Čita sve vrste titlova čak i kada naziv filma i titla razlikuje

Formati titlova: SRT, SUB i CENTRAL EUROPEAN standard

Titlovi su beli, boldovani lako čitljivi kao na TV programu

Film ne mora da ima naziv kao titl

Dužina titla: 124 karaktera u tri reda

Premotavanje DivX i DVD filmova bez zamrzavanja slike

Chipset: MTK 1389 - PIONEER / YAMAHA

Laser: SANYO - izuzetno kvalitetan (čita čak i oštećene diskove)

Navigacija kroz foldere pomoću numeričkih tastera

Navigacija kroz audio fajlove preko numeričkih tastera

Brzo učitavanje diskova

Mogućnošću zumiranja fotografija (JPEG, KODAK PICTURE)

Nadogradnja firmware-a

Daljinski upravljač

Obezbeđeno detaljno uputstvo za korišćenje uređaja

Opis proizvoda: Xwave 9400 - DVD / DivX player

Možda niste čuli za Xwave, firmu koja je skoro počela da se probija na svetsko tržište ali ako pročitate dalji tekst shvatićete da se radi o kompaniji koja s razlogom ima astronomski rast u proizvodnji i prometu. Reč je o kompaniji koja koristi svoje bogate resurse u kombinaciji sa resursima najvećih japanskih elektronskih kompanija kao što su Pioneer, Yamaha, Sanyo.

Xwave 9400 - DVD / DivX player je jedan od proizvoda koji kvalitetom i cenom kreira ime ove kompanije koje će sigurno postati veliko i poznato.

Pored odlične reprodukcije DVD izdanja, posebnu prednost ovog uređaja predstavlja mogućnost puštanja filmova sa DivX-a. Uređaj je u potpunosti prilagođen za srpsko tržište - ima jednostavan i praktičan meni na našem jeziku, u prevodu DivX filmova se prikazuju srpska slova Č,Ć,Š,Đ,Ž, titl je beo, boldovan i lak je za čitanje. Podržava nadogradnju firmware-a tako da ćete i u budućnosti sa izlaskom novih Codec-a biti u mogućnosti da gledate DivX filmove.

Što se DivX titlova tiče, podržava .SRT, .SUB i CENTRAL EUROPEAN standard titlove. Oni ne moraju biti istog imena kao što je ime filma, a dužina titla je 124 karaktera, a prikazuju se u tri reda.

Kako Xwave svoje proizvode razvija sa velikim kompanijama, mislili su na sve tako da prilikom premotavanja slike napred-nazad ne dolazi do štucanja ili zamrzavanja slike. Razlog je izuzetan kvalitet lasera čitača koji je proizvod kompanije Sanyo, ovaj laser je veoma zastupljen na tržištu u raznim playerima i pokazao se kao izuzetno izdržljiv i kvalitetan, čita i lošije medije koji su karakteristika našeg tržišta, pa čak i lako oštećene diskove.

Kada je reč o reprodukciji zvuka Xwave 9400 je izuzetan, što i nije neko iznenađenje jer se zna da sarađuju sa kompanijama Yamaha i Pioneer. Kvalitet zvuka je odličan a uz pomoć 5.1 izlaza od Xwave 9400 možete napraviti sjajan kućni bioskop, naravno potrebni su Vam 5.1 zvučnici, koji su danas postali pristupačni. Moguća je reprodukcija običnih audio diskova kao i MP3 muzičkih fajlova. Nazivi pesama za MP3 fajlove ispisuju se iz ID3 taga.

Naravno Xwave 9400 možete koristiti i za pregled digitalnih fotografija. Podržani su svi standardni formati pri čemu se fotografije mogu i zumirati.

Sve funkcije su organizovane u veoma lepo dizajniranom meniju koji je jednostavan za korišćenje i u potpunosti je na srpskom jeziku.

Što se audio i video izlaza tiče Xwave 9400 nije ni ovde omanuo, zastupljeni su VIDEO, S-VIDEO, NTSC/PAL COMPOSITE, SCART, COAXIAL - video izlazi, a od audio izlaza: 5.1 CHANNEL (izlaz za povezivanje sa zvučnicima za kućni bioskop), OPTICAL, COAXIAL.

Xwave 9400 u sebi poseduje čuveni chipset MTK 1389 koji je proizvod kompanija Yamaha i Pioneer. Sve u svemu kvalitet je opisan, cenu vidite i sami. Kombinacija delova kompanija Yamaha, Pioneer, Sanyo i Xwave spakovana u Xwave 9400 garantuje dugi vek trajanja i izuzetan kvalitet slike i zvuka.

Uz uređaj se dobija daljinski upravljač, garancija i detaljno uputstvo za korišćenje uređaja. Garancija iznosi godinu dana.

Ne Zaboravi na Dodatke za ovaj proizvod:
Pozorišna predstava - Pinokio - DVD izdanje

Cena: 680 RSD Detaljnije

Kad su veliki bili mali 1 - komplet od 6 kompakt diskova

Cena: 2500 RSD Detaljnije

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.