Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

LED lampa sa bežičnim punjačem

Ova lampa je inovativan proizvod koji kombinuje vrhunsko osvetljenje i praktičnu mogućnost bežičnog punjenja.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 2
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Stone Lampe

Šifra Proizvoda: 13317

Poslednja cena bila je: 4999 din

Karakteristike proizvoda: LED lampa sa bežičnim punjačem

Stona lampa sa bežičnim punjačem

LED osvetljenje

USB Type-C naponski kabl

Dimenzije: 23.8 x 8 x 19.8 cm

Opis proizvoda: LED lampa sa bežičnim punjačem

Dobrodošli u svet napredne tehnologije i praktičnih rešenja sa našom LED lampom sa bežičnim punjačem. Ova lampa je inovativan proizvod koji kombinuje vrhunsko osvetljenje i praktičnu mogućnost bežičnog punjenja.

Naša LED lampa sa bežičnim punjačem pruža vam visokokvalitetno osvetljenje koje je istovremeno energetski efikasno. LED tehnologija vam omogućava da uštedite energiju i imate dug životni vek lampe, što rezultira nižim troškovima i manjim uticajem na životnu sredinu.

Bežični punjač koji je integrisan u lampu omogućava vam da lako i udobno punite svoje uređaje. Bez potrebe za kablovima i utičnicama, jednostavno postavite svoj kompatibilni uređaj na lampu i on će automatski početi da se puni.

Dizajn lampe je moderan i atraktivan, lako se uklapa u svaki prostor. Njegov kompaktan oblik omogućava vam da ga postavite na radni sto, noćni stočić ili bilo koju drugu površinu koja vam je potrebna. Svojim elegantnim izgledom, ova lampa dodaje sofisticiranost i stil vašem prostoru.

Pored praktičnosti i estetike, naša LED lampa sa bežičnim punjačem je takođe pouzdana. Kvalitetna izrada obezbeđuje izdržljivost i visoke performanse, tako da ćete dugo uživati u njenim prednostima.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.