Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Philips Avent Električna pumpica za grudi sa punjivom baterijom SCF396/11

Philips Avent Električna pumpica za grudi sa punjivom baterijom vam omogućava da na najprijatniji način, brzo izmlazate uvek i svuda i omogućite svojoj bebi svež obrok.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 3

Cena sa PDV: 25199 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 13330

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Masa za dostavu: 1.00 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Philips Avent

Brend: Philips Avent

Karakteristike proizvoda: Philips Avent Električna pumpica za grudi sa punjivom baterijom SCF396/11

Philips Avent Električna pumpica za grudi sa punjivom baterijom

Sa punjivom baterijom

U pakovanju: komplet za ispumpavanje, jedinica motora (punjiva), mikro USB adapter, zaptivni disk, flašica od 4oz sa cuclom 0m+, 2x jednokratni jastučići za dojke

Svi delovi koji dolaze u kontakt sa hranom su bez BPA

Napon u mreži: 100 - 240 V

Kompaktan dizajn

Sedenje u ugodnom položaju, nema naginjanja napred

Mekano i prilagodljivo silikonsko jastuče, odgovara 99,98% veličina bradavica (do 30mm)

16 nivoa ispumpavanja, 8 nivoa stimulacije

Tehnologija Natural Motion za brz protok mleka, ušteda vremena

Lako čišćenje i sklapanje

Tih motor

Funkcija pauziranja/pokretanja

Memorijska funkcija: pumpica automatski pamti poslednje podešavanje

Opis proizvoda: Philips Avent Električna pumpica za grudi sa punjivom baterijom SCF396/11



Inspirisano bebom. Efikasno za mamu.

Zakoračite u novu eru izmlazanja uz savršen balans uvlačenja i stimulacija bradavica inspirisan prirodnim načinom na koji bebe sisaju. Philips Avent SCF396/11 električna pumpica za grudi održava optimalan protok mleka i nežno se prilagođava veličini i obliku vaših bradavica.

Izmlazajte više mleka za manje vremena uz jastuče koje stimuliše dojku da izmlaza mleko isto kao i beba. Neprimetno prelazi sa režima stimulacije na režim izmlazanja i primenjuje pravu količinu stimulacije bradavice i usisavanja za maksimalni protok mleka. Mekano i prilagodljivo silikonsko jastuče jedne veličine - jedna veličina odgovara svima. Zbog toga što smo svi različitog oblika i veličine, silikonsko jastuče se nežno savija i prilagođava vašoj bradavici. Odgovara 99,98% veličina bradavica (do 30mm). Budite opušteni dok izmlazate zahvaljujući dizajnu koji vam omogućava da sedite uspravno umesto da se naginjete napred. Nema potrebe da se naginjete napred, klinički dokazano udoban položaj za izmlazanje. Na osnovu rezultata kliničke studije proizvoda sa 20 učesnika (2019), 90% učesnika je navelo da je položaj za izmlazanje udoban. Fino prilagodite svaku sesiju u skladu sa svojim potrebama uz širok asortiman podešavanja uz stimulaciju i izmlazanje. Naša pumpica za grudi pruža 8 nivoa stimulacije i 16 nivoa izmlazanja, za personalizovano iskustvo.
Ako je potrebno da promenite položaj ili da napravite pauzu, dugme za pokretanje/pauziranje vam je uvek na dohvat ruke. Znate šta vam odgovara? Pumpica za grudi automatski pamti poslednje podešavanje, pa je potrebno samo da sednete i pokrenete je. Izmlazajte uvek i svuda zahvaljujući tihom motoru, punjivom i tankog dizajna. Pumpica ima minimalni broj delova i intuitivno podešavanje. Naš zatvoreni sistem za izmlazanje sprečava da mleko dođe u cevčice, pa imate manje da čistite. Manji broj delova takođe izuzetno olakšava ponovno sklapanje.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.