Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Logitech Wingman Force 3D - džojstik

U Logitech Wingman Force 3D ugrađena je Force-feedback tehnologija pomoću koje se sve što se dešava u igrici prenosi na vaše telo, fizički i stvarno.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 197
Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 1335

Poslednja cena bila je: 5890 din

Karakteristike proizvoda: Logitech Wingman Force 3D - džojstik

Logitech Wingman Force 3D - džojstik

Ergonomski dizajn (vidi slike)

Zauzima minimalni prostor na stolu ili drugoj podlozi

USB plug-and-play konekcija

7 tastera koji se mogu programirati

Osmosmerno kretanje

Stabilna i masivna osnova

Okidač sa kratkim hodom

Izuzetno brza reakcija na komande

Minimalna konfiguracija: 166 MHz, Windows 98, 2000, or Me; 32 MB RAM; 20 MB slobodnog hard disk prostora; CD-ROM drive; USB port

Force-feedback tehnologija (osetite trzaj puške, eksploziju bombe, rupa na putu ...)

Twist handle funkcija (kretanjem palca u određenom pravcu kontrolišete smer kretanja)

Jednostavna kalibracija

Propratni software uključen u paket

Opis proizvoda: Logitech Wingman Force 3D - džojstik

Svi pasionirani ljubitelji igrica znaju šta propuštaju igrajući igrice pomoću tastature ili jeftinih džojstika, oni koji povremeno vole da odigraju po partiju omiljene simulacije ili pucačine obično krive proizvođača igre kako se nije dovoljno potrudio da cela stvar izgleda realnije. Logitech je, kao i do sada, po povoljnoj ceni ponudio izuzetno rešenje za sve one kojima adrenalin minimalno raste dok sleću na pistu super-soničnim avionom ili ubijaju neprijatelja sa par metara udaljenosti.

U Logitech Wingman Force 3D ugrađena je Force-feedback tehnologija pomoću koje se sve što se dešava u igrici prenosi na vaše telo, fizički i stvarno. Svaka rupa na kolovozu, svaki sudar, turbulencija, trzanje puške, eksplozija bombe, vibracijom se vraća u rukohvat na džojstiku, nije proizvođač igrica baš uvek kriv. Logitech Wingman Force 3D preko USB porta jednostavno se povezuje sa računarom, pored toga jednostavno se odradi kalibracija i uživanje počinje. Džojstik ima 7 tastera koji se mogu programirati u zavisnosti od potreba određene igrice, ono što ga izdvaja od konkurencije je Twist handle funkcija koja nije osetljiva kao kod konkurencije, pomoću ove funkcije kretanjem palca u određenom smeru definišete pravac kretanja. Džojstik se pomera, logično je u 8 smerova i veoma je precizan i udoban sa izuzetno brzom reakcijom na komande, ne izaziva žuljeve pri preteranom adrenalinskom napadu, a teško ga je i slomiti.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.