Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Logitech Z-5500 Digital 5.1 - zvučni sistem - THX® Certified

5.1 zvučni sistem sa 2 frontalna, 2 zadnja, jednim centralnim i jednim subwoofer-om...PC/Mac, CD, iPod, MP3, DVD, PlayStation®, Xbox®

Ocena Posetilaca Broj ocena: 203
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Zvučnici: BlueTooth, 2.1, 5.1

Šifra Proizvoda: 1338

Poslednja cena bila je: 44350 din

Karakteristike proizvoda: Logitech Z-5500 Digital 5.1 - zvučni sistem - THX® Certified

Logitech Z-5500 Digital 5.1 - zvučni sistem - THX® Certified

THX® Certified (pečat koji se veoma teško dobija - garancija kvaliteta zvučnika)

Digitalno samopodešavanje frekventnog raspona

Hardversko dekodiranje za Dolby® Digital, DTS®, and DTS®, 96/24

Dolby Digital (standard za 5.1 digitalni zvuk)

DTS

DTS 96/24 (studijski kvalitet zvuka 96 kHz / 24-bit)

Dolby Pro Logic (muzika i film)

PCM: 44.1 kHz / 16 bit - 96 kHz / 24 bit

Ergonomski i prefinjen dizajn (vidi slike)

Maksimalna snaga: 1010 W

Nominalna Snaga celog sistema: 505 W RMS

Nominalna Snaga frontalnih zvučnika: 2 x 62 W

Nominalna Snaga zadnjih zvučnika: 2 x 62 W

Nominalna Snaga centralnog zvučnika: 69 W

Nominalna Snaga subwoofer-a: 188 W

5.1 zvučni sistem sa 2 frontalna, 2 zadnja, jednim centralnim i jednim subwoofer-om

Kompatibilnost: PC/Mac, CD, iPod, MP3, DVD, PlayStation®, Xbox®

Digital SoundTouch - (vidi veliku sliku br. 2)

Daljinski upravljač sa baterijama

Skidajuće zaštitne mrežice

Mogućnost montaže satelita na zid

Frekventni opseg (+/- 3 dB): 33 Hz to 20 kHz

Impedansa: 8 oma

Magnetni oklop

Digitalni optički ulaz za DVD ili CD playe-e, PlayStation®2, Xbox®

Digitalni koaksijalni za DVD ili CD player-e ili PC zvučne kartice

Šestokanalni direktni ulaz (3 stereo-mini konektora) za 2, 4, ili 6 kanalnu zvučnu karticu

Šestokanalni direktni ulaz (3 stereo-mini konektora)

Analogni stereo-mini ulaz sa strane

Paket sadrži: 2 frontalna, 2 satelita, 1 centralni, 1 subwoofer, kablovi za povezivanje idiot-proof, Digital SoundTouch, daljinski upravljač, baterije, uputstvo za upotrebu

Opis proizvoda: Logitech Z-5500 Digital 5.1 - zvučni sistem - THX® Certified

Nemi film je, na sreću, odavno zaboravljen, od vremena kada je bio aktuelan do danas elektronska industrija je napredovala neverovatnom brzinom i konačno došla do trenutka kada zaista od sobe može da napravi najkvalitetniji bioskop. Da bi bioskop ispunio očekivanja posetilaca potrebno je da ima udobne fotelje, veliki ekran i ono što je možda najvažnije kvalitetan, čist, snažan i pun zvuk. Logitech ne može da Vam obezbedi fotelju, niti veliki ekran ali sigurno može da obezbedi izuzetan zvuk. Zvučnici, o kojima upravo čitate, na prvi pogled deluju da su skupi ali su jedan od retkih primera na tržištu za koje važi krilatica koliko para toliko i muzike, možete biti sigurni da ni jedan dinar nije bačen pri ovoj kupovini.

Logitech Z-5500 Digital 5.1 zvučni sistem ponosno nosi THX® pečat, pečat koji poseduje samo mali broj sistema i koji se dobija samo onda kada se ispune svi traženi kriterijumi koji nisu uopšte naivni. Koliko je proizvođaču teško da zaradi ovaj pečat toliko je kasnije kupcu lako da se odluči za proizvod koji nosi ovu značku. THX® garantuje da je svaki proizvod koji ima ovu oznaku na sebi ispunio sve obaveze i da je zvuk koji reprodukuju zvučnici čist, bez distorzije, pun, snažan, da ceo sistem zaista može da radi kao kućni bioskop bez razlike u kvalitetu u poređenju sa pravim bioskopom i da je snaga koja je napisana stvarno ta, nema marketinških trikova, nema laži nema prevare i na kraju su svi zadovoljni.

Svaki zvučnik iz ovog sistema digitalno samopodešava frekventni opseg tako da je distorzija ili opadanje nivoa zvuka apsolutno isključena. Podrazumeva se da zvučnici ove klase podržavaju sva napredna dekodiranja, logično je onda da Logitech Z-5500 Digital ima podršku za Dolby Digital (standard za 5.1 digitalni zvuk), DTS, DTS 96/24 (studijski kvalitet zvuka 96 kHz / 24-bit), Dolby Pro Logic (muzika i film), PCM: 44.1 kHz / 16 bit - 96 kHz / 24 bit. U prevodu ove oznake znače da će odličan studijski zapis muzike biti isto tako reprodukovan, da će DVD koji podržava 5.1 sisteme stvarno biti zvučno reprodukovan kao da se nalazite u bioskopu itd.

Maksimalna snaga ovog sistema je 1010 W, dok je upotrebiva snaga 505 W podeljena tako da frontalni i zadnji zvučnici imaju po 62 W, centralni zvučnik 69 W i subwoofer 188 W. Ovolika snaga dovoljna je i za javno prikazivanje filma (upozorenje: takva aktivnost je zakonom zabranjena). Sve zaštitne mrežice mogu se skinuti sa zvučnika, namenjeno onima koji vole da gledaju vibriranje membrane dok nešto slušaju. Logitech Z-5500 Digital možete povezati na sve uređaje koji vam padnu na pamet: DVD, PC, MAC, CD, iPod, MP3, PlayStation®, Xbox® ......
Sistem se jednostavno ovezuje sa svim ovim uređajima, oni koji se teže snalaze imaju detaljno uputstvo.

I za kraj ostavljamo poslasticu Digital SoundTouch čiji izgled možete videti na velikoj slici br.2, šta je u stvari ovo. Digital SoundTouch predstavlja neku vrstu, do sada neviđenog, daljinskog upravljača ali mnogo naprednijeg od običnog. Na Digital SoundTouch-u nalazi se LCD sa velikim kontrastom, pomoću njega uključujete ili isključujete digital surround sound efekte, selektujete ulaz koji je aktivan u tom trenutku (optički, koaksijalni ili direktni), možete aktivirati mute funkciju i još mnogo toga. Pored svega ovaj uređaj možete povezati i na druge Vaše uređaje CD, MP3, MiniDisc® itd.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.