Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Logitech Codless Desktop LX 501 - 2 u 1 - bežična tastatura i miš

Eliminišite stres i nervozu, oslobodite se stare tastature i miša. Kompletno rešenje 2 u 1 bežična tastatura i miš, ergonomski dizajn, pouzdana komunikacija i veliki broj dodatnih tastera.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 94
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Miševi i tastature

Šifra Proizvoda: 1349

Poslednja cena bila je: 6946 din

Karakteristike proizvoda: Logitech Codless Desktop LX 501 - 2 u 1 - bežična tastatura i miš

Logitech Codless Desktop LX 501

Logitech Cordless LX 501 tastatura

Logitech Cordless Click! Optički miš

Ergonomski dizajn

Pouzdana bežična komunikacija

One-touch komunikacija

Potpuno ravan profil sa nultim nagibom

Novi Logitech® Media Life™ software

Pozicija 1 - iNav (vidi veliku sliku na modelu Logitech Codless Desktop LX 500)

Pozicija 2 - Digital Media Library & My Documents (vidi veliku sliku na modelu Logitech Codless Desktop LX 500)

Pozicija 3 - Enhanced Function Keys (vidi veliku sliku na modelu Logitech Codless Desktop LX 500)

Pozicija 4 - Media Center (vidi veliku sliku na modelu Logitech Codless Desktop LX 500)

Pozicija 5 - Real Time Communication (vidi veliku sliku na modelu Logitech Codless Desktop LX 500)

Pozicija 6 - Calculator and Standby (vidi veliku sliku na modelu Logitech Codless Desktop LX 500)

Pozicija 7 - Mouse Buttons (vidi veliku sliku na modelu Logitech Codless Desktop LX 500)

Pozicija 8 - Receiver LED (vidi veliku sliku na modelu Logitech Codless Desktop LX 500)

PC kompatibilnost: Windows 98SE, Windows ME, Windows 2000 i Windows XP

1 USB port ili 2 PS/2

CD-ROM drive

Mac® kompatibilnost: OS X 10.1.2 - 10.4

1 USB port ili 2 PS/2

CD-ROM drive

Paket sadrži: Logitech Cordless LX 500 Keyboard, Logitech Cordless Click! Optical Mouse, USB/PS/2 RF receiver, USB to PS/2 adapter, 4 AA baterije, CD sa potrebnim softverom, uputstvo za upotrebu

Dimenzije pakovanja: 35.5 x 42.7 x 33 cm

Masa paketa: 2.3 kg

Opis proizvoda: Logitech Codless Desktop LX 501 - 2 u 1 - bežična tastatura i miš

Ukoliko zaista mislite da su Vaša stara tastatura i miš dovoljni da zadovolje sve Vaše potrebe u velikoj ste zabludi. Naravno dok ne vidite ili ne probate bolje, teško je i biti svestan prednosti novih dostignuća. Logitech Codless Desktop LX 501 predstavlja kompletno rešenje, u jednom paketu dobijate bežičnu tastaturu i bežičnog optičkog miša. Oba uređaja su ergonomski dizajnirana sa posebnim osvrtom na udobnost korišćenja i sigurnu tj. pouzdanu komunikaciju. Profil tastature je potpuno ravan, sa nultim nagibom, ali su zakrivljenja tako urađena da su Vam svi tasteri veoma lako dostupni bez obzira na veličinu šake.

U paketu dobijate novi Logitech® Media Life™ software pomoću koga ćete sve vaše multimedijalne fajlove lako sortirati i pokretati jer je software naravno kompatibilan sa svim funkcijama tastature i miša. A koje su to funkcije saznaćete u daljem tekstu. Da biste pratili opis poyicija pogledajte veliku sliku na artiklu Logitech Codless Desktop LX 500 koja je identična ovom modelu, razlika je u boji.

Pozicija 1 na velikoj slici prikazuje deo tastature koji se naziva iNav. iNav sadrži četiri dugmeta i jedan točkić - Zoom Wheel. Taster Home: otvara homepage koji ste definisali u Vašem internet browser-u, taster Search: otvara search engine koji sami definišete, Zoom Wheel: pomoću ovog točkića uveličavate ili umanjujete Vaše slike, dokumenta, web stranice itd., taster Application Switch omogućava Vam jednostavno prebacivanje iz jednog u drugi otvoreni program, jednostavno aktiviranje neaktivne otvorene aplikacije i na kraju taster Back: identično se ponaša kao i taster Back u Internet ili Windows explorer-u.

Pozicija 2 na istoj slici prikazuje deo tastature koji se naziva Digital Media Library & My Documents sadrži 4 tastera: Open "My Videos" folder, Open "My Music" folder, Open "My Pictures" folder, Open your "My documents", kao što sami zaključujete otvara foldere jednim klikom gde su smešteni Vaši fajlovi sa muzikom, slikama, filmovima ili MyDocuments folder.

Pozicija 3 prikazuje deo sa imenom Enhanced Function Keys, kao što i sami možete videti ovaj deo sadrži veliki broj tastera tačnije 16, tasteri otvaraju Word, Excel, snimaju dokument, otvaraju Help aktivne aplikacije, pored definisanih akcija koje ovi tasteri ostvaruju, možete sami definisati šta da rade, da otvaraju podešavanja određenog software-a, aktiviraju komande Undo ili Redo itd...

Pozicija 4 predstavlja Media Center na kome se nalaze kontrole za Vaš mp3, CD ili video player. Pomoću ovih tastera puštate, pauzirate, zaustavljate film ili muziku, tu je i taster za aktiviranje programa za narezivanje diskova i Previous/Rewind, Next/Fast Forward, Eject kao i tastera za kontrolu jačine zvuka.

Pozicija 5 je deo za komunikaciju. Pomoću tastera u ovom delu pokrećete Vaš e-mail program, Messaging program, taster za aktiviranje određene poruke, kada recimo izlazite iz sobe ili kancelarije pritiskom na taster aktivirate poruku "Na ručku sam" ili "olazim za 5 minuta".

Pozicija 6 je deo sa dva tastera jedan je za aktiviranje kalkulatora, a drugi za postavljanje Vašeg računara u standby režim ili gašenje računara.

Pozicije 7 i 8 odnose se na funkcije miša. Sedma pozicija objašnjava takozvani Tilt scrolling, ukoliko pridržite levi taster pritisnutim pomeraćete (skrolovati) stranicu ulevo, za desni taster važi isto. Ukoliko na istoj poziciji primetite i malo dugme ono služi za brzo prebacivanje iz jednog u drugi program, ista funkcija koju aktivira i taster Application Switch na tastaturi u iNav delu. Osma pozicija pokazuje Lock LED funkciju na mišu koja svetli kada je uključen Caps Lock, Mode F, Num Lock ili Scroll Lock.

U svakom slučaju miš i tastatura koji veoma olakšavaju život i ubrzavaju rad na računaru. Za ovakav kvalitet tastature i miša, pouzdanu bežičnu komunikaciju i veliku količinu dodatnih tastera cena je prava sitnica.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.