Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Logitech Media Play bežični miš - Plavi

Bežična sloboda, dno koje se ne glavi i ne mora se čistiti, gumeni rukohvat, izuzetna preciznost, pouzdana bežična komunikacija. Kada se relaksirate pretvara se u daljinski upravljač za multimedijalne fajlove.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 104
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Miševi i tastature

Šifra Proizvoda: 1350

Poslednja cena bila je: 4515 din

Karakteristike proizvoda: Logitech Media Play bežični miš - Plavi

Logitech Media Play bežični miš

Boja: Plava (vidi slike)

Precizna i jednostavna kontrola

Ergonomski dizajn (vidi slike)

Gumeni rukohvat

Wheel tilts: Skrolovanje ulevo ili udesno, klik za zumiranje

Univerzalni back i forward tasteri

Dizajniran da se može držati kao daljinski upravljač

Pouzdana bežična komunikacija

Domet: 3 m

Kontrole za multimediju (play, pause)

One-touch startovanje media player-a

Baterije: 2 x AA uključene u paket

Trajanje baterija: 6 meseci pri standardnoj upotrebi miša

Potpuna kontrola MediaLife™ softwar-a, i većine ostalih media player-a

Kompatibilnost:IBM® ili kompatibilni PC, Windows® 98, 2000, Me, XP, USB ili PS/2 port, CD-ROM drive

Paket sadrži:Logitech® MediaPlay™ Cordless Mouse, bežični mini-receiver, Desktop USB stand, CD sa SetPoint® software-om, uputstvo za instaliranje, USB - PS/2 adapter, dve AA baterije

Opis proizvoda: Logitech Media Play bežični miš - Plavi

Logitech Media Play bežični miš možda liči na miševe koje ste do sada videli ali budite sigurni da je daleko ispred svojih rođaka. Prvo, on ima sve funkcije koje očekujete od miša koji svakodnevno koristite: bežičnu slobodu, dno koje se ne glavi i ne mora se čistiti svakodnevno, ergonomski dizajn, gumeni rukohvat, veliku preciznost i pouzdanost u bežičnoj komunikaciji, dodatni navigacioni tasteri i moćni točkić koji skrolije gore, dole, levo, desno, a takođe i uveličava ili umanjuje sve vrste dokumenata i multimedijalnih zapisa.

Kada ste nakon napornog rada rešili da se relaksirate, Vaš Media Play, pretvara se u daljinski upravljač sa svim potrebnim funkcijama za kontrolu muzike ili filmova: play, pause, forward, back i na kraju volume up, down. Logitech Media Play je stvarno tako dizajniran da kada ga držite u ruci liči na pravi daljinski upravljač dometa do 3 metra. Dve AA baterije, koje se nalaze u paketu koji dobijate, pri normalnoj upotrebi miša traju šest meseci, tako da ćete godišnje na njega trošiti 4 baterije. U paketu dobijate i SetPoint® Logitech-ov software koji je kompatibilan sa Media Play-om mada će i većina ostalih media player-a raditi bez problema.

Logitech Media Play je odlično rešenje za sve korisnike IBM® ili kompatibilnih PC bez obzira da li ga koriste za posao, igranje, multimediju, firma koja je potpisana ispod miša garantuje dug i udoban rad.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.