Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Laptop Punjač Za Automobil

Kapacitet 7500 mA, ulazni napon 12 V, izlazni napon se podešava priloženim ključem u zavisnosti od kapaciteta baterije, 8 dodataka, zaštita od kratkog spoja, prenapajanja i termalna zaštita...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 118
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Punjači Za Laptop

Šifra Proizvoda: 13648

Poslednja cena bila je: 3790 din

Karakteristike proizvoda: Laptop Punjač Za Automobil

Laptop Punjač Za Automobil

Kapacitet 7500 mA

Zaštita od kratkog spoja i prenapajanja

Termalna zaštita

8 različitih adaptera za različite tipove računara i različite kapacitete baterija

Ulazni napon 12 V

Dimenzije 17 x 4 x 26 cm

Opis proizvoda: Laptop Punjač Za Automobil

Lap top punjač za kola. Ovaj izvanredni uređaj kapaciteta 7500 mA pretvoriće Vaš automobil u kancelariju. Uređaj je vrlo pouzdan i efikasan, poseduje zaštitu od kratkog spoja, prenapajanja kao i termalnu zaštitu. Uređaj naravno poseduje indikator uključivanja kao i 8 različitih adaptera za razne tipove prenosivih računara i kapaciteta baterija. Sa ovim punjačem možete koristiti i druge uređaje kao što su prenosivi DVD playeri i slično. Punjač za prenosive računare je idealan za poslovne ljude, prezentere, komercijaliste, trgovačke putnike kao i transportne firme. Sa ovim uređajem ne zavisite više od kapaciteta baterije u vašem prenosivom računaru, sada jednostavno priključite vaš računar na ovaj punjac i pretvorite vaš automobil ili bilo koji prostor sa utičnicom od 12V u Vašu pokretnu kancelariju. Ulazna voltaža je 12V a izlazna voltaža se podešava priloženim ključem prema kapacitetu baterije na vašem prenosivom računaru.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.