Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Nerd modne naočare - žute

Nerd naočare koje su nekad bile simbol neukusa i dosade, promenile su svoj status. One su nezaobilazan i obavezan modni detalj ove sezone jer utiču na kompletan izgled i stajling.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 157
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Naočare za čitanje

Šifra Proizvoda: 13901

Poslednja cena bila je: 990 din

Karakteristike proizvoda: Nerd modne naočare - žute

Nerd modne naočare - žute

Potpuno plastične naočare

Bez dioptrije

Opis proizvoda: Nerd modne naočare - žute

Hit trendi „nerd“ naočare obeležiće ovu sezonu. Nerd naočare koje su nekad bile simbol neukusa i dosade, promenile su svoj status. One su nezaobilazan i obavezan modni detalj ove sezone jer utiču na kompletan izgled i stajling.

Debeli okviri iza kojih se skriva zanosan pogled ove sezone pravi su hit! Uz ovaj modni dodatak izgledati ćete tajanstveno, pametno a samim tim i seksipilno!

Nerd naočarama nisu odolele ni holivudske zvezde: Madonna, Justin Timberlake, David Beckham, Scarlet Johanson, Demi Moore, Jay Z…

Upotpunite svoj stajling „nerd“ naočarama u klasičnoj crnoj ili beloj boji, dok za one malo smelije preporučujemo pink, plave, bordo i žute! Pustite mašti na volju, budite originalni i osećajte se trendi u punom smislu te reči!

Materijal: 100% plastika

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.