Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Mašina za šišanje ENCHEN by Xiaomi Beardo

Više ne morate da koristite profesionalne frizerske usluge da biste postigli zadovoljavajuće rezultate. ENCHEN Beardo mašinica za šišanje je opremljena visokokvalitetnim sečivom R-tipa i do 4 nastavka za češalj u različitim veličinama.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 2

Cena sa PDV: 2999 dinara

Na Stanju

Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon

Šifra Proizvoda: 14002

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.20 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Enchen

Brend: Enchen

Karakteristike proizvoda: Mašina za šišanje ENCHEN by Xiaomi Beardo

ENCHEN Beardo mašina za šišanje kose

Proizvođač ENCHEN

Model Beardo

Brzina 6000 o/min

Nivo zvuka > 65 dB

Tip baterije Litijum-jonska

Kapacitet baterije 800 mAh

Vreme punjenja 1.5 sati

Vreme rada 90 minuta

Dimenzije 140 x 32 mm

Napon: 3.7V

Napon punjenja: 5V

Snaga: 5W

Set uključuje:

Mašina za šišanje x1

Nastavak za češalj (3mm, 6mm, 9mm, 12mm) x4

Četka za čišćenje x1

Ulje za sečivo x1

Kabl za punjenje x1

Uputstvo za upotrebu x1

Opis proizvoda: Mašina za šišanje ENCHEN by Xiaomi Beardo

Više ne morate da koristite profesionalne frizerske usluge da biste postigli zadovoljavajuće rezultate. ENCHEN Beardo mašinica za šišanje je opremljena visokokvalitetnim sečivom R-tipa i do 4 nastavka za češalj u različitim veličinama. Uređaj će takođe savršeno raditi kao trimer. Njegov motor radi pri brzinama do 6.000 obrtaja u minuti. Punjiva baterija od 800 mAh garantuje do 90 minuta upotrebe, a priloženi dodaci, kao što su ulje za sečivo i četka za čišćenje, olakšaće održavanje uređaja.
Ergonomski dizajn ENCHEN uređaja i pažljivo dizajnirana drška čine korišćenje brijača izuzetno udobnom. Štaviše, zahvaljujući posebnoj putnoj bravi, ne morate da brinete da će se uređaj slučajno uključiti tokom transporta. U setu ćete naći 4 zamenljiva nastavka u različitim veličinama (3 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm), tako da možete lako prilagoditi rad brijača svojim potrebama.

Brzina i preciznost
ENCHEN uređaj će vam služiti i kao mašinica za šišanje i kao trimer. Oštrica tipa R će vam pomoći da se precizno rešite neželjenih dlačica. Napravljen je od nerđajućeg čelika, tako da ne morate da brinete o iritaciji. Zahvaljujući 4 nastavka za češalj, lako možete prilagoditi rad brijača svojim potrebama. Bez obzira da li je vaš cilj da postignete bujnu frizuru ili želite da potpuno obrijete kosu, ENCHEN-ov proizvod će raditi savršeno!
Motor velike brzine
Model Beardo je opremljen motorom koji se odlikuje brzinom do 6.000 obrtaja u minuti. Uprkos velikoj snazi, uređaj radi iznenađujuće tiho - nivo jačine zvuka ne prelazi 65 dB. Ovo vam omogućava da koristite brijač u bilo kom trenutku bez brige da ćete probuditi druge članove domaćinstva.

ENCHEN Beardo mašinica za šišanje je opremljena snažnom punjivom baterijom od 800 mAh, koja omogućava do 90 minuta bežičnog rada sa jednim punjenjem. To je dovoljno da koristite funkcije uređaja do 3 meseca pre nego što budete morali da ga priključite radi punjenja. LED indikator će vas obavestiti o nivou napunjenosti baterije.

Enchen je vodeći kineski proizvođač elektronike koji se aktivno razvija i postaje sve popularniji širom svijeta. Najveći podsticaj razvoju kompanije dala je saradnja sa Xiaomi. Većina Enchen proizvoda se prodaje u Xiaomi ekosistemu ne samo pod brendom Enchen, već i pod Xiaomijem, jer kompanije zajednički razvijaju proizvode sa Xiaomijevim visokim standardima dizajna i kvaliteta za svet.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.