Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

MASHtA Unikatna ogrlica Medal

Klasičan spoj teget i bele na mat privesku sa geomertijskim krupnim i sitnim motivom. Reljefni elementi upotpunjuju izgled.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 112
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Nakit

Šifra Proizvoda: 14008

Poslednja cena bila je: 800 din

Karakteristike proizvoda: MASHtA Unikatna ogrlica Medal

MASHtA Unikatna ogrlica Medal

Unikatna ogrlica, ručna izrada

Materijal : polimerska glina i sajla sa magnetnom kopčom

Boje : teget,bela

Ogrlica nije farbana ni lakirana

Boje postojane u dodiru sa kožom

Tehnika izrade: kaleidoskop

Nakit dolazi u poklon pakovanju

Opis proizvoda: MASHtA Unikatna ogrlica Medal

Klasična kombinacija teget i bele boje na privesku dimenzija 2.5 x 3 cm. Privezak je uradjen tehnikom kaleidoskopa sa krupnijimi sitnijim motivom. Reljefni detalji daju trodimenzionalnost. Diskretno je konkavan. Veoma elegantan, sa mat površinom. Nosi se na sajli boje metala sa magnetnom kopčom.
Polimerska glina je medijum koji je jako popularan i među stvaraocima, ali i među korisnicima nakita zbog velikih mogućnosti koje pruža. Po izgledu je najsličniji plastelinu, a pečenjem na određenoj temperaturi prelazi u čvrst oblik. Boje nisu dobijene farbanjem, već mešanjem postojećih nijansi, tako da u dodiru sa kožom ne ostavlja tragove niti menja svojstva.

Ono sto je vazno za ovaj nakit je da su boje postojane u dodiru sa kožom. Dezeni i šare nisu dobijeni farbanjem materijala već kombinacijom već postojećih boja i korišćenjem različitih tehnika obrade.

Nakit od polimerske gline je veoma popularan u svetu, pre svega zbog velikih mogućnosti koje pruža umetniku, tako da su komadi koji izlaze iz umetnickih radionica, sasvim originalni, a pre svega izazivaju dobro raspolozenje kod onih koji ga nose.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.