Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Wilson reket Blade 98 BLX Pink veličina 3

Jedan od najprodavanijih teniskih reketa na svetu. Verovatno najbolja opcija za ozbiljne takmičare koji žele pravi osećaj i punu kontrolu na svim delovima teniskog terena.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 91
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Teniski Reketi i oprema

Šifra Proizvoda: 14013

Poslednja cena bila je: 19490 din

Karakteristike proizvoda: Wilson reket Blade 98 BLX Pink veličina 3

Wilson reket Blade 98 BLX Pink veličina 3

Dužina: 27 inča

Veličina gripa: 4 (4 3/8)

Balans: 2 pts. HL

Veličina glave reketa: 98 MidPlus

Masa reketa bez žica: 304 g

Masa reketa sa žicama: 320 g

Šablon žica: 18 x 20 (zatvoreni šablon)

Cross Section: 20.6 mm Flat Beam

Teniserke koje koriste ovaj reket: Flavia Pennetta (Italija), Laura Robson (Velika Britanija), Polona Hercog (Slovenija)

Teniseri koji koriste ovaj reket: Benoit Paire (Francuska)

Opis proizvoda: Wilson reket Blade 98 BLX Pink veličina 3

Jedan od najprodavanijih teniskih reketa na svetu. Verovatno najbolja opcija za ozbiljne takmičare koji žele pravi osećaj i punu kontrolu na svim delovima teniskog terena.

Grip

Izbor veličine gripa zvuči jednostavno ali dosta ljudi kupuje rekete sa prvelikim i premalim gripom. Veličina gripa može značajno da utiče na osećaj koji imate kad igrate i ne odgovarajuća veličina može da omete vašu igru ili čak da dobijete teniski lakat. U nekim slučajevima mali grip nije problem jer možete to povećati jednostavnim namotavanjem overgrip-a preko osnovnog. Ali ako morate da povećate za više od jednog broja to već postaje problem jer će drška Vašeg reketa postati okrugla a ne osmougaona kako bi trebala da bude. Kao rezultat svega uvek je bolje da ako se dvoumite između dve veličine opredelite za manji grip.

Najjednostavniji način da odredite da li vam je veličina odgovarajuća je da držite reket i kažiprst leve ruke (ako reket držite u desnoj) probate da stavite između korena šake i vrhova prstiju desne ruke. Ako je veličina odgovarajća trebalo bi da ima taman toliko prostora da prst upadne. Ako ima više prostora onda je grip veliki a ako nema dovoljno da kažiprst stane onda je grip mali.

Najčešće veličine koje se danas proizvode su

4-1/8 1
4-1/4 2
4-3/8 3
4-1/2 4
4-5/8 5
4-3/4 6

Veličina glave reketa

Nažalost oko ove veličine proizvođači se nisu složili pa je tako za neke 98 kvadratna inča midsize a drugi bi ga okarakterisali kao mid-plus. Mi smo izdvoji jednu klasifikaciju po našem mišljenju.

Tradicionalna veličina (stari drveni reketi): 60-79 kvadratna inča Midsize: 80-90 kvadratna inča Mid-lpus: 91-100 kvadratna inča Oversize: 101-115 kvadratna inča Super oversize: preko 115 kvadratna inča

Veličina glave je jedna od najvažnijih pojedinačnih faktora koji utiču na izbor reketa. Pravilo koje treba poštovati je da reketi sa većom glavom obezbeđuju više snage, veći sweet spot i veću stabilnost kod udaraca van centra. Pa zašto bi onda neko koristio reketa sa manjom glavom? Mnogi igrači pogotovo početnici ne bi trebalo da imaju neki razlog da koriste reket sa manjom glavom. Ipak ako imate veliki zamah i dosta snage u udarcu verovatno ćete imati probleme da zadržite kontrolu reketom sa velikom glavom. Reket sa manjom glavom treba da nam obezbedi veću kontrolu, tako na primer većina profesionalaca će retko koristiti reket čija je veličina glave veća od 100 kvadratna inča.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.