Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

ProSize Pack 3kom

ProSize kapsule za potenciju i povećanje penisa. Specijalna ponuda!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 138
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Afrodozijaci

Šifra Proizvoda: 14378

Poslednja cena bila je: 4590 din

Karakteristike proizvoda: ProSize Pack 3kom

ProSize Pack 3kom

100% prirodni preparat

Pakovanje od 3x30 kom

Opis proizvoda: ProSize Pack 3kom

Specijalna ponuda!!! Tri pakovanja ProSize po specijalnoj promotivnoj ceni.

Revolucionarni ProSize® program vam omogućava da na siguran i efektan način povećate dužinu i obim penisa! Sa ProSize kapsulama imaćete snažnije i duže erekcije, jaču ejakulaciju kao i pojačanu seksualnu želju! Ne zadovoljavajte se prosečnim stvarima, sa ProSize sistemom zadovoljićete partnerku kao nikad do sada i steći ćete nepokolebljivo samopouzdanje! Samo sa ProSize programom stići ćete brzo do natprosečnih rezultata!

Da li imate problema sa potencijom ili impotencijom? Da li želite da povećate svoj penis?

ProSize je pravo rešenje za vas! Aktivne supstance u ProSize kapsulama poboljšavaju cirkulaciju i time omogućavaju bolji dotok krvi do vašeg polnog organa čineći da erekcija bude brža, snažnija i dugotrajnija. Pošto su sastojci isključivo biljnog porekla nema opasnosti po srčane bolesnike ili dijabetičare! Sa povećanim polnim organom i snažnijim erekcijama rašće i vaše samopouzdanje koje će vam pomoći i da prebrodite impotenciju ukoliko su njeni uzroci psihološke prirode.

ProSize kapsule su 100% prirodne i sastoje se od najkvalitetnijih ekstrakata biljaka koje se stotinama i hiljadama godina koriste kao prirodni afrodizijak i lek za mušku impotenciju. Sada, uz pomoć nauke i savremene tehnologije, potentna mešavina ovih egzotičnih biljaka dostupna je i vama!

Ali to nije sve! Samo uz ProSize kapsule dobijate i priručnik sa najefektivnijim vežbama za povećanje penisa koje je neophodno upražnjavati ukoliko želite da povećate polni organ u dužini i obimu, produžite seksualni odnos i budete bolji ljubavnik.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.