Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Genius SW - HF 5.1 - analogni surround zvučni sistem

Zvuk koji proizvodi, najjednostavnije je reći, izuzetan. Svi zvučnici se nalaze u pravim drvenim kutijama...150 W RMS

Ocena Posetilaca Broj ocena: 505
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Zvučnici: BlueTooth, 2.1, 5.1

Šifra Proizvoda: 1444

Poslednja cena bila je: 10990 din

Karakteristike proizvoda: Genius SW - HF 5.1 - analogni surround zvučni sistem

Genius SW 5.1 - analogni surround zvučni sistem

5.1 zvučni sistem sa 2 frontalna, 2 zadnja, jednim centralnim i jednim subwoofer-om

Kutije zvučnika od čistog drveta

Izuzetan kvalitet zvuka

Skidajuće zaštitne mrežice

Mogućnost montaže satelita na zid

Ulazi: G9 PIN (5.1 za zvučnu karticu), 7 x činč-činč ulaza za 5.1 sa DVD player-om ili za običan stereo (vidi sliku 3)

Snaga:

P.M.P.O: 5000 W

RMS:

Subwoofer: 75W

Zadnji zvučnici: 15W X 2

Frontalni: 15W X 2

Centralni: 15W

Ukupno RMS: 150 W

Funkcije na subwoofer-u: Master (glavni) Volume, Volume za Centralni zvučnik, Volume za Surround zvučnike, Subwoofer Volume, CD/VCD/DVD Mode, AC3 CH Mode, Tape Mode i TV Mode

Povezivanje na PC (zvučnu karticu) - moguće 5.1, DVD - moguće 5.1, CD, VCD, TV, FM - stereo

U paketu dobijate:

Subwoofer zvučnik

Centralni zvučnik

2 x zadnji zvučnik

2 x frontalni zvučnik

5 x kabl za povezivanje zvučnika različitih dužina

Baterija (AAA) x 2

G9 PIN na 3 x 3.5mm JACK PLUGS - za povezivanje zvučnika sa zvučnom karticom - za 5.1

Daljinski upravljač

Uputstvo za upotrebu i garancija

Masa paketa: 21.5 kg

Opis proizvoda: Genius SW - HF 5.1 - analogni surround zvučni sistem

Genius SW 5.1 nema svemirski dizajn, zadnji zvučnici ne idu sa postoljem, na daljinskom upravljaču ima samo osnovne funkcije ali je zvuk koji proizvodi, najjednostavnije je reći, izuzetan. Svi zvučnici se nalaze u pravim drvenim kutijama, a i laik zna koliko je to bolje od plastičnih ili metalnih kutija. Na prednjoj strani zvučnika nalazi se crna zaštitna mreža koja se, za one koji više vole tako, može skinuti. Zadnji zvučnici na sebi imaju dodatak pomoću koga se mogu okačiti na zid i na taj način uštedeti prostor ili možda ulepšati izgled Vašeg stana.

Svi ulazi nalaze se na zadnjem delu subwoofer-a, u kome se inače i nalazi pojačalo ovog sistema. Na slici 3 možete videti kako izgleda zadnji deo svih zvučnika. Sedam parova činč-činč ulaza namenjeni su za povezivanje DVD player-a, CD-a, MP3 playera, TV-a, FM tuner-a i ostalih uređaja sa ovim sistemom. Ono što Vas verovatno najviše interesuje jeste da li dobijate 5.1 zvuk tj. da li dobijate kućni bioskop? Naravno. Ukoliko Vaš DVD player poseduje analogne izlaze za 5.1 onda samo pratite kablove iz DVD player-a i utaknite ih u odgovarajuće ulaze na subwoofer-u, kada tu gomilu činčeva lepo povežete, pustite film i pojačajte Genius SW 5.1. Ukoliko ste zvučnike rasporedili prema priloženom uputstvu odrećićete se, na žalost ili na sreću, bioskopa. Pored ulaza za 5.1 tu su i ulazi za običan stereo na koji vezujete CD ili MP3 player kao i ulaz za TV. Ukoliko želite da filmove gledate na Vašem kompjuteru i njega možete pretvoriti u kućni bioskop, naravno Vaša zvučna kartica mora imati izlaz za 5.1, u paketu dobijate kabl za povezivanje Genius SW 5.1 ssa zvučnom karticom preko deveto-polnog kabla kako biste dobili 5.1 efekat.

Što se snage ovog sistema tiče, ovako je raspoređena: Subwoofer: 75W, Zadnji zvučnici: 15W X 2, Frontalni: 15W X 2, Centralni: 15W što ukupno čini 150 W RMS. Sa ovolikom snagom bez problema možete napraviti i party sa tridesetak ljudi i sigurno se niko neće žaliti na tihu muziku.

Sva podešavanja glasnoće celog sistema ili pojedinih zvučnika, prebacivanje na određeni mod vrši se na komandnom delu subwoofer-a, naravno daljinskim upravljačem možete pojačati ili utišati ceo sistem, uključiti i isključiti sistem ili mu isključiti zvuk (mute).

U paketu dobijate: Subwoofer zvučnik, Centralni zvučnik, 2 x zadnji zvučnik, 2 x frontalni zvučnik, 5 x kabl za povezivanje zvučnika različitih dužina jer zadnji zvučnici treba da stoje iza Vas, frontalni ispred Vas itd.,Baterija (AAA) x 2, G9 PIN na 3 x 3.5mm JACK PLUGS - za povezivanje zvučnika sa zvučnom karticom - za 5.1, Daljinski upravljač, Uputstvo za upotrebu i garanciju.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.