Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Laptop adapter za kola

Ovaj univerzalni adapter ima 100 W snagu, izbor napona struje od 12 do 24 volti i adapter za korišćenje u automobilima, avionima, brodovima.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 99
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Punjači Za Laptop

Šifra Proizvoda: 14464

Poslednja cena bila je: 3540 din

Karakteristike proizvoda: Laptop adapter za kola

Laptop adapter za kola

100 vati izlazne snage

Izbor od 12 do 24V izlaz

AC 100 - 240V za upotrebu širom sveta

Niska potrošnja energije

Kompatibilan sa preko 6000 laptopova

DC napajanje za upotrebu u kolima, brodu, avionu

Osam priključaka za glavne brendove laptopa

Zaštita od preopterećenja i kratkog spoja funkcije bezbednosti zaštite

Osnovna Funkcija: Univerzalni AC / DC adapter za laptop

Opis proizvoda: Laptop adapter za kola

Ovaj univerzalni adapter ima 100 W snagu, izbor napona struje od 12 do 24 volti i adapter za korišćenje u automobilima, avionima, brodovima. Adapter naizmenične struje takođe prihvata od 100V do 240V - omogućava vam da koristite ovaj adapter bilo gde u svetu. Ovaj specifičan model se isporučuje sa adapterom 8 izmenjivim priključkom za korišćenje sa više od 6000 modela laptop računara od glavnih marki laptopa, uključujući, ali ne ograničavajući se na, Acer, AMS Tehnologija, Averatec, Compak, Dell, Fujitsu, HP, Gateuai, IBM-a, NEC ,Panasonic ,Sharp, NEC Sotec, Toshiba Vinbook, Hitachi, Asus, MEDION i Epson. Puna kompatibilnost sa širokim spektrom laptop, netbook i notebook računararima. Ali ovaj adapter nije ograničen na računarsku upotrebu. Možete čak da koristite ovaj adapter za punjenje svog mobilnog telefona, mp3/mp4 plejera, portabl DVD plejera, ili drugog USB uređaja preko USB konekcije koja podržava 5 volti izlazne snage. Najbolji deo svega je što možete koristiti ovaj adapter sa DC, tako da je ovo savršen i adapter za spoljnu i unutrašnju upotrebu! Siguran i jednostavan za korišćenje. Ovaj univerzalni adapter za napajanje je napravljen korišćenjem kvalitetnih komponenti tako da će vam ovaj uređaj trajati mnogo godina. Dolazi sa ugrađenim bezbednosnim karakteristikama, kao što su zaštita od preopterećenja , kao i zaštita od kratkog spoja da zaštititi svoje uređaje kada je slučajno priključen loše ili u neispravnu utičnicu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.