Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Šolja Frida Kahlo

Inspirisan likom legendarne slikarke Fride Kahlo, ova šolja pruža ne samo estetski užitak već i praktičnost. Spolja je oslikana Fridinim likom, dok unutra nosi njene inspirativne reči: Feet, what do I need you for when I have wings to fly.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 2
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Čaše, šolje i šoljice za kafu

Šifra Proizvoda: 14666

Poslednja cena bila je: 1299 din

Karakteristike proizvoda: Šolja Frida Kahlo

Šolja Frida Kahlo

Dizajn : Hector Serrano

Materijal: porcelan

Dimenzije: 14,5 x 8,3 x 7,6 cm

Opis proizvoda: Šolja Frida Kahlo

Uživajte u umetnosti i funkcionalnosti sa ovom jedinstvenom šoljom koju je dizajnirao Hector Serrano za brend Kikkerland. Inspirisan likom legendarne slikarke Fride Kahlo, ova šolja pruža ne samo estetski užitak već i praktičnost. Spolja je oslikana Fridinim likom, dok unutra nosi njene inspirativne reči: Feet, what do I need you for when I have wings to fly (Noge, šta mi trebaju kad imam krila da letim).

Napravljena od visokokvalitetnog porcelana, dimenzija 14.5 x 8.3 x 7.6 cm, ova šolja je savršena za uživanje u omiljenim toplim napicima, bilo da je u pitanju čaj, supa ili kafa. Bez obzira da li ste zaljubljenik u umetnost ili tražite idealan poklon za ljubitelje umetnosti, ova multifunkcionalna šolja će vas osvojiti svojim jedinstvenim dizajnom i funkcionalnošću.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.