Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

MAŠtA Unikatna ogrlica Rosa Salvaje

Ruze na ogrlici, za sve romanicne i nezne duse! Efekat mutnog stakla na kuglicama, karmin crveni cvetovi razlicitih dimenzija, diskretni zeleni listici...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 111
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Nakit

Šifra Proizvoda: 14667

Poslednja cena bila je: 1500 din

Karakteristike proizvoda: MAŠtA Unikatna ogrlica Rosa Salvaje

MAŠtA Unikatna ogrlica Rosa Salvaje

Unikatna ogrlica cvetnog dezena

Materijal: polimerska glina, voskirani kanap krem boje

Boja : mutno bela,crvena

Ogrlica nije farbana ni lakirana

Boje postojane u dodiru sa kožom

Tehnika izrade: Millefiori (Hiljadu cvetova)

Nakit dolazi u poklon pakovanju

Opis proizvoda: MAŠtA Unikatna ogrlica Rosa Salvaje

Romanticna ogrlica za nezne duse i dame sa stilom, iz letnje kolekcije cuvenih cupavih MAŠtA ogrlica. Podloga kuglica je mutno bele boje, ima efekat mutnog stakla. Nijansirane ruzice jarko karmin crvene su napravljene tako da imaju trodimenzionalni izgled. Prosarane su diskretnim zelenim listovima. Cvetovi su razlicitih dimenzija.
Perle na ogrlici Rosa Salvaje su rađene tehnikom lepog naziva - Millefiori (Hiljadu cvetova). U najkraćem, tehika se bazira na pravljenju rolata koji u svom preseku imaju odredjeni motiv. Tanki listići rolata se oblepljuju na kuglicu ili na neku drugu površinu. Nežnim oblikovanjem i valjanjem motivi se stapaju i čine celinu. Listići više različitih rolata su polagani na kvadratnu podlogu.
Polimerska glina je materijal koji samo po teksturi i savitljivosti nosi ime glina. Materijal je po izgledu najsličniji plastelinu, što mnogo govori o umetnicima i hobistima koji ga koriste kao medijum za sopstveno izražavanje. Oni koji su kao deca voleli da mese i gnjave plastelin, sigurno će uživati i u radu sa polimerskom glinom. Proces izrade je gotovo kao igra, slaganje, kombinovanje i mešanje boja, umotavanje, seckanje, valjanje perlica...
Polimerska glina se danas pravi u velikom broju boja koje se mogu mešati i na taj način dobijati željene nijanse.
Ono sto je vazno za ovaj nakit je da su boje postojane u dodiru sa kožom. Dezeni i šare nisu dobijeni farbanjem materijala već kombinacijom već postojećih boja i korišćenjem različitih tehnika obrade.

Nakit od polimerske gline je veoma popularan u svetu, pre svega zbog velikih mogućnosti koje pruža umetniku, tako da su komadi koji izlaze iz umetnickih radionica, sasvim originalni, a pre svega izazivaju dobro raspolozenje kod onih koji ga nose.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.