Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Bežični fiksni telefon Gigaset A400A DECT GAP sa Sekretaricom

Gigaset A400A DECT GAP Telefon sa Sekretaricom, ECO plus bez zračenja, veliki broj dodatnih funkcija...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 93
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Bežični telefoni

Šifra Proizvoda: 14765

Poslednja cena bila je: 5590 din

Karakteristike proizvoda: Bežični fiksni telefon Gigaset A400A DECT GAP sa Sekretaricom

Gigaset A400A DECT GAP Telefon sa Sekretaricom

Telefonska sekretarica sa maksimalno 25 minuta ukupnog vremena snimanja

Ergonomski dizajn uz izdržljivost i na izgled i na dodir

Veliki, visokokvalitetni tasteri sa osetljivim tačkama pritiska

Režim ECO Plus bez zračenja1

Telefoniranje bez upotrebe ruku uz sjajan kvalitet zvuka

Dugo vreme razgovora od maksimalno 20 sati i stanje čekanja od 220 sati

Osvetljeni displej od 1,7 in sa izuzetno velikim fontom za biranje

Imenik za do 80 unosa

Identifikacija sagovornika2

Lista poslednjih 25 propuštenih poziva sa datumom i vremenom

Ponovno biranje poslednjih 10 brojeva

Udoban rad preko bazne stanice ili telefona

Automatizovane ili personalizovane opcije pozdravljanja

Opis proizvoda: Bežični fiksni telefon Gigaset A400A DECT GAP sa Sekretaricom

Ergonomski dizajniran telefon sa svim bitnim funkcijama pozivanja plus integrisana telefonska sekretarica

Uz Gigaset A400A uživajte u izdržljivosti kvalitetnih materijala i na dodir i na izgled. Ergonomski dizajn ovog telefona i veliki visokokvalitetni tasteri sa osetljivim tačkama na dodir omogućavaju jednostavno pozivanje. Telefonska sekretarica je napravljena za udoban rad i snima najviše 25 minuta poruka. Režim bez zračenja ECO Mode Plus1 znači da Gigaset A400A isključuje snagu odašiljanja kada se telefon nalazi u stanju čekanja.
Za ergonomski telefon sa svim bitnim funkcijama i integrisanom telefonskom sekretaricom, Gigaset A400A predstavlja pravi izbor.
Telefonska sekretarica jednostavna za korišćenje
Gigaset A400A poseduje integrisanu telefonsku sekretaricu sa maksimalno 25 minuta ukupnog snimanja. Napravljena za udoban rad, telefonskom sekretaricom može da se rukuje sa bazne stanice i daljinski sa telefona. Odaberite automatsku pozdravnu poruku telefona Gigaset A400A ili kreirajte svoju personalizovanu poruku za dolazne pozive.
Čvrst dizajn za jednostavnu upotrebu
Sa svojim ergonomskim dizajnom, Gigaset A400A telefoniranje pretvara u prosto zadovoljstvo. Veliki visokokvalitetni tasteri sa osetljivim tačkama na dodir obezbeđuju pozivanje bez muke, dok kvalitetni materijali telefona doprinose njegovoj izdržljivosti i na izgled i na dodir. Osvetljeni displej of 1,7” sa izuzetno velikim fontom vam omogućava jednostavno čitanje i navigaciju kroz meni telefona, čak i u uslovima slabog osvetljenja. Sve ove dizajnirane funkcije telefona Gigaset A400A garantuju udobno telefoniranje.
Sjajan kvalitet zvuka i fleksibilnost telefoniranja bez upotrebe ruku
Nema potreba da vam ruke budu vezane dok koristite Gigaset A400A. Funkcije telefoniranja bez upotrebe ruku omogućavaju vam da dok telefonirate obavljate više stvari istovremeno. Takođe imate i slobodu da razgovarate dugo i gde god poželite: zbog dugog vremena razgovora od maksimalno 20 sati i stanja čekanja od maksimalno 220 sati razgovori dugo traju – a Gigaset A400A ostaje spreman za upotrebu uz malo potrebnog punjenja. Sjajan kvalitet zvuka telefona Gigaset A400A obezbeđuje optimalnu jasnoću prilikom svakog poziva.
Sve bitne funkcije
Gigaset A400A nudi sve bitne funkcije za vaše potrebe za jednostavno pozivanje. Brzo kontaktirajte vaše omiljene kontakte tako što ćete ih čuvati u imeniku za maksimalno 80 imena i brojeva. Imena i brojevi dolaznih poziva su prikazani preko identifikacije sagovornika2, a možete da proverite ko vas zove kada niste tu tako što ćete pogledati listu poslednjih 25 propuštenih poziva. Gigaset A400A takođe beleži poslednjih 10 brojeva koje ste pozvali tako da nedavne razgovore možete da nastavite bez muke.

ECO DECT: Istinska ušteda energije i tehnologija bez zračenja5
Napajanje telefona Gigaset A400A koje štedi energiju troši manje od 0,4W3, a time ne samo što čuva životnu sredinu, već štedi i vaš novac. Kao i svi drugi Gigaset bežični telefoni i ovaj telefon srazmerno smanjuje snagu odašiljanja od telefona do bazne stanice u zavisnosti od njihove međusobne razdaljine. Snagu odašiljanja bazne stanice telefona Gigaset A400A možete da smanjite za 80%4 ako izaberete ECO režim. Sem toga, režim bez zračenja5 ECO Plus isključuje snagu odašiljanja kada se telefon nalazi u stanju čekanja.

Za jednostavno telefoniranje, udoban ergonomski dizajn, sjajan kvalitet zvuka i integrisanu telefonsku sekretaricu, Gigaset A400A je telefon za vas.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.