Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Bežični fiksni telefon Gigaset S790 DECT GAP

Visokokvalitetan telefon za telefoniranje bez upotrebe ruku za ekskluzivne profesionalne zahteve. Sinhronizacija podataka preko mini-USB-a i Gigaset QuickSync softvera...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 121
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Bežični telefoni

Šifra Proizvoda: 14767

Poslednja cena bila je: 9090 din

Karakteristike proizvoda: Bežični fiksni telefon Gigaset S790 DECT GAP

Gigaset S790 DECT GAp Telefon - Profesionalan Zvuk

Izvanredni razgovori bez upotrebe ruku

Ostanite povezani – do 500 vCards unosa i lista poslednjih 20 propuštenih poziva

Sinhronizacija podataka preko mini-USB-a i Gigaset QuickSync softvera

Veliki TFT displej i moderni korisnički interfejs

Bočni tasteri za jednostavnu kontrolu jačine zvuka

Visokokvalitetna tastatura (sa pocinkovanim kapicama)

Brzo biranje sa 9 tastera za prečice

Standardni priključak za slušalice (2,5 mm)

Kalendar i raspored događaja, sa funkcijom alarma

Mogućnost proširivanja na maksimalno 6 telefona

Opis proizvoda: Bežični fiksni telefon Gigaset S790 DECT GAP

Visokokvalitetan telefon za telefoniranje bez upotrebe ruku za ekskluzivne profesionalne zahteve.

Gigaset S790 je elegantan bežični telefon sa prvoklasnim funkcijama. Savršen je za one koji vole vrhunsku tehnologiju i koji imaju profesionalne zahteve. Ovaj telefon se izdvaja svojim izgledom zahvaljujući brojnim karakteristikama, od visokokvalitetne slušalice i pocinkovanih tastera do velikog TFT displeja u boji sa modernim korisničkim interfejsom. Sem sjajnog stila, telefon nudi i optimalnu funkcionalnost sa izuzetnim opcijama razgovora bez upotrebe ruku, mini USB-om i priključkom za slušalice od 2,5 mm. Jednostavno sačuvajte do 500 vCard unosa: prenosite svoje kontakte pomoću mini USB-a i Gigaset QuickSync softvera za sinhronizaciju podataka. Kad treba tačno da znate šta se dešava, Gigaset S790 ima sve funkcije koje su vam potrebne – 9 brojeva za brzo biranje, listu 20 poslednjih propuštenih poziva i kalendar i raspored događaja sa alarmom. Bazna stanica također ima mogućnost proširenja na maksimalno 6 telefona za još više pogodnosti tokom pozivanja, baš kako vi volite.
Gigaset S790 je izvanredan izbor, idealan za profesionalce u kućnim kancelarijama ili za sve koji žele izuzetan dizajn i tehnologiju.
Izvanredni razgovori bez upotrebe ruku.
Ako tražite neprevaziđeno razgovaranje bez upotrebe ruku za ćaskanje sa prijateljima ili za kućnu kancelariju, Gigaset S790 je telefon za vas. Savršen je za trenutke gužve kada morate da nastavite sa radom na računaru dok obavljate blistavo jasan konferencijski razgovor ili kada samo želite da se opustite i ćaskate sa prijateljima u vrhunskom komforu. Opremljen je i standardnim priključkom za slušalice od 2,5 mm tako da imate fleksibilnost da razgovarate na bilo koji način koji vam odgovara. Profesionalni korisnici posebno će uživati u pogodnostima bočnih tastera za kontrolu jačine zvuka. Jednostavno možete da smanjite ton tokom razgovora sa glasnim kolegama ili da ga pojačate i bez poteškoća da uhvatite svaki detalj bitnih poziva. A uz odličnu tehnologiju High Sound Performance™ na telefonu Gigaset S790 pozivi će zvučati savršeno jasno bez obzira na jačinu zvuka, čak i prilikom razgovora bez upotrebe ruku.
U kontaktu.
Gigaset S790 ima sve funkcije koje su vam potrebne da se sa lakoćom povežete na mreže. Prenosite kontakte pomoću praktičnog mini USB-a i Gigaset QuickSync softvera za sinhronizaciju podataka. Gigaset S790 ima kapacitet za čuvanje do 500 vCard unosa. Sem toga, zahvaljujući listi dolaznih poziva od 20 unosa i listi od 20 propuštenih poziva sa vremenom i datumom, uvek možete da proverite da li je neko pokušao da vas kontaktira. Postoji i izlazna lista od 20 unosa. Kalendar i raspored događaja sa alarmom znače da ovaj telefon može čak i da vam pomogne da upravljate svojim profesionalnim i društvenim životom. A za brojeve koje najčešće koristite, 9 tastera za prečice mogu da se isprogramiraju za brzo biranje. Gigaset S790 ima mogućnost proširivanja na maksimalno 6 telefona, tako da možete da uživate u pogodnostima telefona Gigaset u svakoj prostoriji.
Izgleda sjajno.
Uglađen okvir daje uređaju Gigaset S790 ekskluzivan izgled. Visokokvalitetna tastatura ima čak i pocinkovane metalne kapice, dajući ovom telefonu karakterističan izgled Gigaset elegancije. Zahvaljujući velikom ekranu sa TFT displejom u boji, možete da uživate u potpuno modernom korisničkom interfejsu. Preciznost i ekskluzivni materijali znače da je Gigaset S790 među vodećim telefonima po pitanju elegancije i predstavlja impresivan detalj u svakom okruženju gde je bitan stil.
ECO DECT: istinska ušteda energije i tehnologija bez zračenja¹.
Napajanje telefona Gigaset S790 štedi energiju, što znači da troši manje električne energije², a time ne samo što čuva životnu sredinu, već štedi i vaš novac. Kao i svi drugi Gigaset bežični telefoni i ovaj telefon srazmerno smanjuje snagu odašiljanja od telefona do bazne stanice u zavisnosti od njihove međusobne razdaljine. Ako odaberete ECO režim, snagu odašiljanja bazne stanice telefona Gigaset S790 možete da smanjite za 80%³. Sem toga, režim ECO Plus bez zračenja* smanjuje snagu odašiljanja za 100% kada je telefon u stanju čekanja. Sa telefonom Gigaset S790 ostanite povezani na ECO način.
Svojom izuzetnom opcijom razgovora bez upotrebe ruku , mini-USB-om, TFT displejom u boji i prvoklasnim materijalima, Gigaset S790 je jednako moderan i funkcionalan. Ovaj prvoklasni telefon sa lakoćom ispunjava vaše poslovne zahteve.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.