Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Bežični fiksni telefon Gigaset SL400 DECT GAP - Suština savršenstva

Najtanji dizajnerski telefon sa najvišom tehnologijom. Luksuzni materijali – okvir od istinskog metala i osvetljena metalna tastatura, Bluetooth® priključak za slušalice, Bez zračenja...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 146
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Bežični telefoni

Šifra Proizvoda: 14768

Poslednja cena bila je: 14690 din

Karakteristike proizvoda: Bežični fiksni telefon Gigaset SL400 DECT GAP - Suština savršenstva

Gigaset SL400 DECT GAP Telefon - Suština savršenstva

Luksuzni materijali – okvir od istinskog metala i osvetljena metalna tastatura

Veliki displej u boji sa intuitivnim korisničkim interfejsom

Jednostavan Bluetooth® priključak za slušalice

ECO DECT bez zračenja1

Imenik koji može da primi i do 500 vCard unosa, Bluetooth® ili mini-USB sinhronizacija

Ćaskajte satima uz vreme razgovora/stanje čekanja do 14h/200h

Intuitivni korisnički interfejs sa izuzetno velikim fontom i režimom stručnjaka

Sjajan kvalitet zvuka: 4 podešavanja funkcije za razgovor bez upotrebe ruku za lični doživljaj kvaliteta razgovora

Prilagodite prikaz ličnih fotografija kontakata koji vas pozivaju, prikaz čuvara ekrana i melodije zvona

Vibracija

Opis proizvoda: Bežični fiksni telefon Gigaset SL400 DECT GAP - Suština savršenstva

Najtanji dizajnerski telefon sa najvišom tehnologijom

Predstavljamo najnoviji dizajnerski telefonski uređaj koji staje u džep: Gigaset SL400. Sa okvirom i tastaturom od istinskog metala, ovaj kućni telefon donosi dodir luksuza u vaš dom. Veliki displej u boji vrhunskog kvaliteta je prijatan za oko, a Bluetooth® priključak za slušalice vam nudi udobnost tokom razgovora. U izdašnom imeniku sa prostorom za do 500 vCard unosa možete jednostavno da upravljate imenima i brojevima vaših prijatelja, članova porodice i važnih kontakata. Takođe možete jednostavno da ga ažurirate pomoću Bluetooth® ili mini-USB sinhronizacije. ECO DECT tehnologija vam omogućava da korišćenjem telefona Gigaset SL400 trošite manje energije i štedite novac – i to uz manje zračenja.
Gigaset SL400 je tanak džepni telefon sa najsavremenijim funkcijama, skupocenim materijalima i inovativnim tankim dizajnom, koji se savršeno uklapa u vaš dom.
Prvoklasni materijali: okvir i tastatura od metala
Samo najbolje: Gigaset SL400 poseduje okvir od istinskog metala, dajući kućnoj telefoniji vrhunsku estetiku i dodir luksuza. Osvetljena autentična metalna tastatura ne samo da izgleda sjajno, već vam i pomaže da sa lakoćom pronađete potrebne brojeve. Opremljen najboljim funkcijama, kako iznutra tako i spolja, Gigaset SL400 dostiže novi nivo u kućnoj telefoniji.
Prilagodljiv displej u boji
Uprkos svom tankom stasu, Gigaset SL400 se odlikuje velikim TFT displejom u boji visoke rezolucije od 1,8”, koji olakšava čitanje i navigaciju. Volite li da personalizujete stvari? Učitajte fotografije vaših prijatelja i porodice, a zatim ih dodelite odgovarajućim telefonskim brojevima. Sledeći put kada vas neko pozove, funkcija identifikacije pozivaoca2 prikazaće na displeju odgovarajuću fotografiju. Također možete da postavite učitane slike kao čuvar ekrana ili da pregledavate slike pomoću funkcije za projekciju slajdova.
Fokusirajte se na vaše omiljene funkcije
Režim stručnjaka vam omogućava da prilagodite prikaz menija tako da uključuje funkcije koje redovno koristite. Pojednostavljena lista funkcija vam olakšava pronalaženje funkcija koje zaista koristite i koje su vam potrebne svakodnevno, dok će ostale jednostavno biti sklonjene sa vašeg vidika.
Sačuvajte sve svoje kontakte
U imeniku uređaja Gigaset SL400 ima dovoljno mesta za sve: on može da primi i do 500 vCard unosa. Jednostavno unesite imena i brojeve vašeg kruga prijatelja i članova porodice i biće vam nadohvat ruke kad god vam zatrebaju.


Udobnost uz Bluetooth® funkcije
Ostanite povezani zahvaljujući prednostima Gigaset SL400 Bluetooth® tehnologije, od priključka za slušalice do ažuriranja imenika. Samo povežite vaše kompatibilne slušalice i uživajte u udobnosti telefoniranja bez upotrebe ruku pomoću Bluetooth® priključka za slušalice. Neka vam imenik ostane u toku pomoću Bluetooth® ili mini-USB sinhronizacije.
Više zadovoljstva pri telefoniranju
Telefon Gigaset SL400 pojednostavljuje dugotrajne razgovore. Omogućava dugo vreme razgovora koje iznosi i do 14 sati i stanje čekanja do maksimalno 230 sati. Možete da birate između četiri opcije telefoniranja bez upotrebe ruku, koje omogućavaju fleksibilno vođenje razgovora i sjajan kvalitet zvuka. Personalizujte zvuk telefona Gigaset SL400 izborom tona koji odgovara vašem stilu ili izaberite funkciju vibracije za označavanje dolaznih poziva.
ECO DECT: Istinska ušteda energije i tehnologija bez zračenja1
Napajanje telefona Gigaset SL400 troši manje električne energije3, a time ne samo što čuva životnu sredinu, već štedi i vaš novac. Kao i svi drugi Gigaset bežični telefoni i ovaj telefon srazmerno smanjuje snagu odašiljanja od telefona do bazne stanice u zavisnosti od njihove međusobne razdaljine. Snagu odašiljanja bazne stanice telefona Gigaset SL400 možete da smanjite za 80%4 ako izaberete ECO režim. Sem toga, režim bez zračenja5 ECO Plus isključuje snagu odašiljanja kada se telefon nalazi u stanju čekanja.
Ako tražite pravi dizajnerski telefon sa najboljom tehnologijom, onda je Gigaset SL400 savršeni telefon za vaš dom.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.