Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Bežični fiksni telefon Gigaset A400 DECT GAP

Ergonomski dizajniran telefon sa svim bitnim funkcijama pozivanja. Dobitnik reddot nagrade za dizajn 2010. godine...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 107
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Bežični telefoni

Šifra Proizvoda: 14770

Poslednja cena bila je: 3990 din

Karakteristike proizvoda: Bežični fiksni telefon Gigaset A400 DECT GAP

Gigaset A400 DECT GAP Telefon - Suština komunikacije

Ergonomski dizajn uz izdržljivost i na izgled i na dodir

Veliki, visokokvalitetni tasteri sa osetljivim tačkama pritiska

Telefoniranje bez upotrebe ruku uz sjajan kvalitet zvuka

Režim ECO Plus bez zračenja1

Dugo vreme razgovora od maksimalno 20 sati i stanje čekanja od 220 sati

Osvetljeni displej od 1,7” sa izuzetno velikim fontom za biranje

Imenik za do 80 unosa

Identifikacija sagovornika2

Lista poslednjih 25 propuštenih poziva sa datumom i vremenom

Ponovno biranje poslednjih 10 brojeva

Opis proizvoda: Bežični fiksni telefon Gigaset A400 DECT GAP

Ergonomski dizajniran telefon sa svim bitnim funkcijama pozivanja

Napravljen od kvalitetnih materijala, Gigaset A400 je izdržljiv i na izgled i na dodir. Njegov ergonomski dizajn osigurava udobno korišćenje, a veliki kvalitetni tasteri poseduju osetljive tačke pritiska za jednostavno pozivanje. Uživajte u slobodi telefoniranja bez upotrebe ruku pomoću Gigaset A400 telefona i u sjajnom kvalitetu zvuka tokom svakog razgovora. Režim bez zračenja ECO Mode Plus1 znači da Gigaset A400 isključuje snagu odašiljanja kada se telefon nalazi u stanju čekanja.
Gigaset A400 – ergonomski telefon sa svim bitnim funkcijama – predstavlja vaš izbor za jednostavnu i udobnu komunikaciju.
Kvalitetni dizajn za lako telefoniranje
Zbog ergonomskog dizajna aparata Gigaset A400, telefoniranje predstavlja zadovoljstvo, a zbog kvalitetnih materijala, telefon je izdržljiv i na izgled i na dodir. Sa lakoćom pozivate kada koristite velike visokokvalitetne tastere sa osetljivim tačkama pritiska koje poseduje Gigaset A400. Čitanje i navigacija preko displeja ne predstavljaju muku zahvaljujući njegovoj veličini od 1,7” i izuzetno velikim fontom – a displej je osvetljen zbog čitkosti, čak i u uslovima slabog osvetljenja. Sa ovim funkcijama, Gigaset A400 osigurava jednostavno rukovanje.
Telefoniranje bez upotrebe ruku uz sjajan zvuk
Ne samo da vam Gigaset A400 pruža fleksibilnost bežične telefonije, već njegova funkcija telefoniranja bez ruku dodaje i novi nivo slobode: možete da se krećete i obavljate više stvari istovremeno dok ste i dalje na vezi. Pomoću sjajnog HSP™ kvaliteta zvuka nećete propustiti ni reč vašeg razgovora. Njegovo dugo vreme razgovora od maksimalno 20 sati vam garantuje da možete da razgovarate koliko samo poželite, a stanje čekanje od maksimalno 220 sati obezbeđuje da Gigaset A400 bude uvek spreman za upotrebu uz što manje potrebe za punjenjem.
Čuvajte brojeve i pratite dolazne pozive
Gigaset A400 je opremljen sa svim bitnim funkcijama za potrebe bežičnog pozivanja. Njegov imenik sa maksimalno 80 imena i brojeva vam omogućava da čuvate najčešće pozivane kontakte kako bi vam bili na dohvat ruke u roku od par sekundi. Identifikacija sagovornika2 prikazuje ime i broj pozivaoca tako da uvek znate ko pokušava da vas kontaktira. Niste kod kuće kad vas neko pozove? Lista prikazuje maksimalno 25 poslednjih propuštenih poziva sa brojem telefona i vremenom. Možete i brzo i jednostavno da nastavite nedavne razgovore: Gigaset A400 čuva za brzo pozivanje 10 brojeva koje ste poslednje uneli.
ECO DECT: Istinska ušteda energije i tehnologija bez zračenja5
Napajanje telefona Gigaset A400 koje štedi energiju troši manje od 0,4W3, a time ne samo što čuva životnu sredinu, već štedi i vaš novac. Kao i svi drugi Gigaset bežični telefoni i ovaj telefon srazmerno smanjuje snagu odašiljanja od telefona do bazne stanice u zavisnosti od njihove međusobne razdaljine. Snagu odašiljanja bazne stanice telefona Gigaset A400 možete da smanjite za 80%4 ako izaberete ECO režim. Sem toga, režim bez zračenja5 ECO Plus isključuje snagu odašiljanja kada se telefon nalazi u stanju čekanja.

Za bežični telefon jednostavan za rukovanje sa ergonomskim dizajnom, a koji je izdržljiv i na izgled i na dodir, otkrijte Gigaset A400.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.