Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Bežični fiksni telefon Gigaset C590 DECT GAP

Pouzdan telefon prilagođen dnevnim potrebama porodice, Navigacija bez napora, Podešavanja prilagođena vašim željama, Sjajan kvalitet zvuka...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 99
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Bežični telefoni

Šifra Proizvoda: 14773

Poslednja cena bila je: 6690 din

Karakteristike proizvoda: Bežični fiksni telefon Gigaset C590 DECT GAP

Gigaset C590 DECT GAP Telefon - Porodični menadžer

Alarm za bebe, utišavanje anonimnih poziva

Veliki TFT displej u boji

Sjajan kvalitet zvuka pomoću HSP™ tehnologije

Režim bez zračenja ECO Plus¹

Individualno programiranje zvuka zvona pomoću 6 VIP grupa

Moderan korisnički interfejs sa velikim fontom za dodatnu praktičnost

Poslušajte melodije zvona sa poli, mono i stvarnim zvukom

Vreme razgovora do 12 sati

SMS² sa maksimalno 612 znakova

Jednostavno proširivanje na maksimalno 6 telefona

Opis proizvoda: Bežični fiksni telefon Gigaset C590 DECT GAP

Pouzdan telefon prilagođen dnevnim potrebama porodice
Užurbani život zahteva pouzdan i dobro opremljen telefon. Idealno rešenje za aktivnu porodicu: Gigaset C590. Odlikuje se velikim TFT displejom u boji, najboljim u njegovoj kategoriji, modernim korisničkim interfejsom, koji se sa lakoćom koristi, kao i sjajnim kvalitetom zvuka zahvaljujući HSP tehnologiji. Alarm za bebe, VIP zvuci zvona sa mogućnošću programiranja i vreme razgovora u trajanju i do 12 sati obezbediće vam dodatnu pogodnost i jednostavnost pri svakodnevnom telefoniranju. Ako posvećujete pažnju ekološkim i finansijskim efektima korišćenja energije, bićete zadovoljni ECO DECT tehnologijom bez zračenja i uštedom energije koju donosi Gigaset C590. Gigaset C590 nudi idealan spoj kvalitetne tehnologije, prefinjenog dizajna i funkcija koje su jednostavne za korišćenje – idealan telefon za dnevni boravak svake porodice.
Ako vaša porodica i vi tražite pouzdanost i prepoznatljivu eleganciju, onda je Gigaset C590 telefon koji savršeno odgovara vašim potrebama.
Držite stvari pod kontrolom
Živite lakše i bolje se organizujte pomoću dodatnih funkcija namenjenih celoj porodici. Integrisani alarm za bebe, na primer, vam omogućava nadgledanje deteta dok ste zauzeti drugim poslovima u kući. Dovoljno je da unesete spoljni broj telefona na kojem ćete biti dostupni ili unutrašnji broj ako imate više telefona u kući i da ostavite slušalicu kod deteta. Možete da postavite i nivo buke koji je potrebno da se dostigne kako bi telefon automatski nazvao programirani broj, nakon čega možete da čujete šta se dešava i da se javite detetu.
Na raspolaganju vam stoje i druge funkcije telefona Gigaset C590, kao što je podsetnik za rođendane, koje će vam pomoći da lako zapamtite važne datume. Jednostavno unesite rođendane članova porodice i prijatelja i kada dođe taj poseban dan, telefon će automatski da zasvira melodiju kao podsetnik. Iskoristite i funkciju utišavanja anonimnih poziva, kojom se isključuje zvono telefona za sve neidentifikovane brojeve, mada se poziv i dalje vidi na displeju i u dnevniku poziva.
Navigacija bez napora
Jednostavnost, praktičnost i estetski izgled – to je suština navigacije menijem telefona Gigaset C590. Potrebne funkcije sa lakoćom ćete pronaći na velikom TFT displeju u boji visokog kvaliteta, koji je opremljen i modernim korisničkim interfejsom. Izuzetno veliki font obezbeđuje lako pronalaženje tačnih brojeva u personalizovanom telefonskom imeniku, kao i pisanje poruka prijateljima i članovima porodice pomoću funkcije SMS².
Podešavanja prilagođena vašim željama
Gigaset C590 se prilagođava vama i vašim potrebama. Ako imate veću kuću ili vam je potrebna veća fleksibilnost, Gigaset C590 jednostavno možete da proširite na maksimalno 6 telefona. Po želji možete da programirate zvuke zvona i da postavite i do šest VIP grupa kako biste osobe koje vas pozivaju prepoznali već po samom zvuku zvona.
Sjajan kvalitet zvuka
Gigaset C590 omogućava jasne i ugodne razgovore. Ovaj privlačan i pouzdan telefon sadrži HSP™ tehnologiju, koja obezbeđuje sjajan kvalitet zvuka za sve vaše pozive. Ova Gigaset tehnologija omogućava jasan i čist zvuk pri svakom pozivu, bez neprijatnog šištanja ili izobličenja zvuka.
ECO DECT za stvarnu uštedu energije i telefoniranje bez zračenja¹
Napajanje telefona Gigaset C590 štedi energiju, što znači da troši manje električne energije³, a time ne samo što čuva životnu sredinu, već štedi i vaš novac. Kao i svi drugi Gigaset bežični telefoni i ovaj telefon srazmerno smanjuje snagu odašiljanja od telefona do bazne stanice u zavisnosti od njihove međusobne razdaljine. Ako odaberete ECO režim, snagu odašiljanja bazne stanice telefona Gigaset C590 možete da smanjite za 80%. Sem toga, režim ECO Plus bez zračenja** smanjuje snagu odašiljanja i za 100% kada je telefon u stanju čekanja. Zahvaljujući tome, možete da uživate u kontaktu sa porodicom i prijateljima na energetski efikasniji način.
Ako tražite pouzdan telefon, namenjen potrebama porodice i opremljen visokokvalitetnim funkcijama, onda je Gigaset C590 savršen telefon za vaš dnevni boravak.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.