Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Bežični fiksni telefon Gigaset E500 DECT GAP

Svojom jednostavnošću i mogućnošću instinktivnog korišćenja ovaj telefon povećava vaše zadovoljstvo pri održavanju kontakta. Napredne akustične osobine i sjajan zvuk, ECO DECT: Istinska ušteda energije i tehnologija bez zračenja...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 103
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Bežični telefoni

Šifra Proizvoda: 14776

Poslednja cena bila je: 8800 din

Karakteristike proizvoda: Bežični fiksni telefon Gigaset E500 DECT GAP

Gigaset E500 DECT GAP Telefon - Istinski intuitivan

Veliki tasteri za jednostavno korišćenje

Optimalna čitljivost na osvetljenom displeju sa visokim kontrastom i velikom dimenzijom fonta

Jednostavno upravljanje jačinom zvuka pomoću bočnog tastera

Režim ECO Plus bez zračenja1

4 tastera za brzo biranje na telefonu

Napredne akustične osobine i telefoniranje bez upotrebe ruku uz sjajan kvalitet zvuka koji nudi HSP™ tehnologija

Dugo vreme za razgovor koje iznosi i do 25 sati, kao i dugi period stanja čekanja u trajanju i do 240 sati

Kompatibilnost sa slušnim pomagalima

Identifikacija sagovornika2 pomoću imena i broja

Imenik sa prostorom za maksimalno 150 unosa

Opis proizvoda: Bežični fiksni telefon Gigaset E500 DECT GAP

Svojom jednostavnošću i mogućnošću instinktivnog korišćenja ovaj telefon povećava vaše zadovoljstvo pri održavanju kontakta.

Gigaset E500 je intuitivni telefon dizajniran za vrhunsku udobnost pri telefoniranju. Veliki tasteri na osvetljenoj tastaturi garantuju jednostavno rukovanje. Zahvaljujući velikoj dimenziji fonta i displeju sa visokim kontrastom bez napora možete da se krećete po meniju i da čitate imena i brojeve. Preglasno ili nedovoljno glasno? Praktičan bočni taster vam omogućava jednostavnu kontrolu jačine zvuka direktno na telefonu. Napredne akustične osobine ovog telefona pružaju puno zadovoljstvo svim učesnicima u razgovoru uz sjajan kvalitet zvuka koji nudi tehnologija HSP™ – čak i kada koristite funkciju za telefoniranje bez upotrebe ruku. Sem toga, režim bez zračenja5 ECO Plus isključuje snagu odašiljanja kada se telefon nalazi u stanju čekanja.

Široki raspon funkcija jednostavnih za korišćenje čini Gigaset E500 zaista intuitivnim telefonom koji donosi zadovoljstvo pri telefoniranju.

Udobno rukovanje
Veliki i precizno odvojeni tasteri telefona Gigaset E500 na osvetljenoj tastaturi omogućavaju jednostavno biranje brojeva. Displej sa velikom dimenzijom fonta pruža optimalnu čitljivost na zadovoljstvo cele porodice. Četiri tastera za brzo biranje na telefonu garantuju brz i praktičan pristup najčešće korišćenim brojevima.

Napredne akustične osobine i sjajan zvuk
Zahvaljujući naprednim akustičnim osobinama telefona Gigaset E500 razgovori imaju odličan zvuk. Kompatibilnost sa slušnim pomagalima znači da zaista svi mogu da uživaju u telefoniranju. Štaviše, zvuk možete sa lakoćom da pojačate ili smanjite pomoću bočnog tastera na telefonu za jednostavno upravljanje jačinom zvuka. Sjajan kvalitet zvuka koji nudi tehnologija HSP™ vam donosi još veće zadovoljstvo pri razgovoru. Jednostavnim pritiskom na dugme možete da telefonirate bez upotrebe ruku i da uživate u slobodi pokreta dok razgovarate.

Potrebni detalji
Identifikacija sagovornika2 vam omogućava da jednostavnim pogledom na displej telefona Gigaset E500 precizno utvrdite ko vas poziva zahvaljujući imenu i broju sagovornika koji su prikazani velikom dimenzijom fonta. U imenik telefona možete da uskladištite do 150 unosa kako bi vam važni brojevi uvek bili pri ruci. Ovaj intuitivni telefon se odlikuje i dugim vremenom za razgovor, koje iznosi i do 20 sati, kao i dugim periodom stanja čekanja u trajanju i do 240 sati, tako da možete slobodno da se opustite i uživate u prijatnim razgovorima.

ECO DECT: Istinska ušteda energije i tehnologija bez zračenja1
Napajanje telefona Gigaset E500 štedi energiju tako što troši manje električne energije3, a time ne samo što čuva životnu sredinu, već štedi i vaš novac. Kao i svi drugi Gigaset bežični telefoni i ovaj telefon srazmerno smanjuje snagu odašiljanja od telefona do bazne stanice u zavisnosti od njihove međusobne razdaljine. Snagu odašiljanja bazne stanice telefona Gigaset E500 možete da smanjite za 80%4 ako izaberete ECO režim. Sem toga, režim bez zračenja5 ECO Plus isključuje snagu odašiljanja kada se telefon nalazi u stanju čekanja.

Ako tražite intuitivan telefon, koji je udoban i jednostavan za korišćenje, tada je Gigaset E500 najbolji telefon za vaš dom.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.