Bežični fiksni telefon Gigaset A510 ECO DECT GAP

Kliknite na sliku da je uvelicate! Kliknite na sliku da je uvelicate! Bežični fiksni telefon Gigaset A510 ECO DECT GAP
kliknite na slike za uvećani prikaz
Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon
Proizvođač: Siemens Gigaset
Postavi Na:
Pitanja Štampaj
Ocena:
Ocena Posetilacca Broj ocena: 53
Proizvod nemamo na lageru.

Poslednja cena bila je: 5299 din

Trenutno nemamo informaciju kada će i da li će ponovo biti dostupan. Aktuelnu ponudu iz ove kategorije pogledajte na:

Bežični telefoni

Karakteristike proizvoda: Bežični fiksni telefon Gigaset A510 ECO DECT GAP

 • Gigaset A510 ECO DECT Bežični Telefon
 • Moderne karakteristike
 • Veliki, osvetljeni crno-beli displej veličine 1,8 inča sa 4 različite boje pozadinskog osvetljenja - vidi slike
 • Sjajan kvalitet zvuka zahvaljujući HSP™ tehnologiji
 • Razgovor bez upotrebe ruku sa podesivom jačinom zvuka
 • Režim Eco Plus bez zračenja1 i potrošnja energije od <0,4 W
 • Dugo vreme razgovora od maksimalno 20 sati i stanje čekanja od 220 sati
 • Prilagođeni tonovi zvona i boje pozadinskog osvetljenja za specijalne kontakte
 • Dnevna/noćna podešenost jačine zvuka na slušalici i baznoj stanici
 • Izbor od 20 tonova zvona
 • Obiman telefonski imenik koji prima do 150 unosa
 • Picture CLIP - ukoliko je podržano od davaoca telefonskih usluga
 • Proširiv sa do 4 slušalice
 • Garancija: 2 Godine
 • Precizno biranje brojeva na zgodnoj tastaturi osetljivoj na dodir

Opis proizvoda: Bežični fiksni telefon Gigaset A510 ECO DECT GAP

Doterani izgled i pametne funkcije ovog telefona čine paket zaista dobre vrednosti

Ako su vam atraktivan oblik i kvalitet funkcionalnosti podjednako važni, potražite najbolje od obe vrste osobina u telefonu Gigaset A510. Zahvaljujući modernom izgledu i velikom, osvetljenom displeju od 1,8”, zadovoljstvo je i gledati ga i rukovati ovim telefonom. Možete da odaberete pozadinsko osvetljenje displeja u jednoj od 4 različite boje, zavisno od svog ukusa. Sjajan kvalitet HSP™ zvuka obezbediće vam jasne razgovore. Kad razgovarate u režimu bez upotrebe slušalice, jačinu zvuka možete lako da podesite na nivo koji vam odgovara. Gigaset A510 je takođe ekološko rešenje u telefoniji zahvaljujući režimu Eco Plus bez zračenja1 i maloj potrošnji energije od < 0,4 W. A510: vaš izbor za telefoniranje s izuzetno korisnim funkcijama i dizajnom visokog kvaliteta.

Prilagodite svoje postavke
S telefonom Gigaset A510 možete da personalizujete izgled i zvukove svog telefona. Možete da izaberete jednu od 4 boje pozadinskog osvetljenja. Boja koju odaberete osvetljava crno-beli ekran telefona A510 veličine 1,8” poboljšavajući njegovu čitljivost. Takođe možete da izaberete prilagođene tonove zvona i boje pozadinskog osvetljenja za određenje kontakte kako biste odmah videli i čuli kad vas zovu. Postoji 20 opcija tona zvona koje možete birati. Zahvaljujući ovim promenljivim funkcijama, ako volite raznolikost, Gigaset 510 je savršen izbor za vas.


Uživajte u sjajnom kvalitetu i funkcijama zvuka
Na telefonu Gigaset 510, opremljenim HSP™ kvalitetom zvuka, nećete propustiti ni reč onoga što izgovori vaš sagovornik. Radi veće fleksibilnosti, koristite režim razgovora bez upotrebe ruku koji takođe karakteriše sjajan kvalitet zvuka i podesiva jačina zvuka. Jedna dodatna zgodna funkcija vam omogućava da na slušalici i na baznoj stanici odaberete dnevnu i noćnu podešenost jačine zvuka. Kada izaberete manju jačinu zvuka za noć, Gigaset A510 vam omogućava da uživate u miru i tišini tokom noćnih sati.Uživajte u dugim razgovorima uz udobnost i pouzdanost
Kad razgovarate na telefonu Gigaset A510, razgovor može da traje koliko god želite bez brige o trajanju baterije. Njegovo dugo vreme razgovora do 20 sati i vreme stanja čekanja do 220 sati garantuju vam razgovore bez prekida - i stalnu spremnost vaše slušalice za upotrebu. Zahvaljujući obimnom telefonskom imeniku koji može da primi do 150 unosa, i upućivanje poziva je brzo i lako. Biranje brojeva na modernom telefonu Gigaset 510 takođe je zadovljstvo: njegova tastatura osetljiva na dodir omogućava udobno u precizno unošenje brojeva.


ECO DECT: Istinska ušteda energije i tehnologija bez zračenja1
Napajanje telefona Gigaset A510 troši manje električne energije2, a time ne samo što čuva životnu sredinu, već štedi i vaš novac. Kao i svi drugi Gigaset bežični telefoni, i ovaj telefon srazmerno smanjuje snagu odašiljanja od telefona do bazne stanice u zavisnosti od njihove međusobne razdaljine. Snagu odašiljanja bazne stanice telefona Gigaset A510 možete da smanjite za 80%3 ako izaberete ECO režim. Osim toga, režim bez zračenja4 ECO Plus isključuje snagu odašiljanja kada se telefon nalazi u stanju čekanja.

Svojim modernim dizajnom visokog kvaliteta i pametnim funkcijama Gigaset A510 nudi zaista dobru mešavinu atraktivnog oblika i korisnih funkcija.

ECO DECT – Green Home

Šta je ECO DECT?
ECO DECT je nova tehnologija koja smanjuje potrošnju električne energije i snagu odašiljanja DECT bežičnih telefona.

ECO DECT prednosti
Smanjenje utroška električne energije do 60% zahvaljujući korištenju naprednih punjača
u poređenju s prethodnim Gigaset proizvodima
Smanjenje snage odašiljanja gotovo na nulu kada je slušalica položena na punjenje u baznu stanicu
Kada je samo jedna slušalica prijavljena
ECO-način
Pojedini ECO DECT modeli Gigaset telefona nude dodatni ECO način koji smanjuje snagu odašiljanja za 80% (u poređenju kada ECO način nije aktiviran ili kada telefon ne podržava ECO DECT), čak i kada je više slušalica prijavljeno i kada se slušalica ne nalazi na punjaču.
ECO-način-Plus
Snaga odašiljanja je smanjena za 100% u stanju neaktivnosti, čak i kada je više od jedne slušalice prijavljeno.
Promenjljivo smanjivanje snage odašiljanja ovisno o udaljenosti
slušalice od bazne stanice


Koliko je ušteda energije uz ECO DECT?
ECO DECT telefoni smanjuju utrošak električne energije do 60% u poređenju sa kovencionalnim Gigaset uređajima (bez ECO DECT-a). Uz pretpostavku da se telefon koristi u proseku 2 časa dnevno, napredni punjači mogu smanjiti utrošak električne energije za otprilike 2 watta (sa 3.5 watta na 1.3 watta).
Primera radi, množenjem tog broja sa otprilike 1,5 milijona domaćinstava, godišnja ušteda električne energije mogla bi da bude i do 3 megawatta. Nadalje, manje sirovina kao što su bakar i čelik je potrebno za proizvodnju naprednog punjača u odnosu na konvencionalne punjače.

Na koji način ECO DECT čuva okolinu?
Gigaset telefoni s ECO DECT tehnologijom smanjuju utrošak električne energije za do 60% u poređenju sa Gigaset telefonima s konvencionalnim punjačima.

Da li Gigaset ECO DECT telefoni koštaju više?
Ne, ECO DECT tehnologija ne znači da će korisnici da plate više za Gigaset telefone koji su opremljeni ECO DECT-om. Gigaset ECO DECT telefoni su dostupni u svim cenovnim grupama.

Postoji li rizik od zračenja za Gigaset ECO DECT telefone?
Međunarodna ograničenja za transmisiju radio talasa osiguravaju da nema rizika. Gigaset proizvodi šalju zračenje znatno niže od preporučenih granica. Dodatne informacije i diskusije na temu radio talasa i zdravlja možete pronaći na internet stranicama Svetske Zdravstvene Organizacije (www.who.int/peh-emf/en
www.who.int/peh-emf/en
). Iako do danas ne postoji naučni dokaz da su radio talasi koje DECT telefoni šalju štetni po zdravlje, Gigaset Communications želi opremiti sve Gigaset telefone funkcijama koje omogućavaju automatsko ili ručno smanjenje snage odašiljanja.

Hoće li ECO DECT uticati na karakteristike telefona?
Ne, možete očekivati identično superiornu performansu u telefonima opremljenima ECO DECT tehnologijom. Ukoliko odaberete ECO način, ručno ćete ograničiti domet signala za 50%, odnosno na do 25 metara u zatvorenom prostoru te do 150 metara na otvorenom prostoru.

Da li su komponente korišćene pri proizvodnji ECO DECT telefona štetne za okolinu?
Ne. Gigaset se brine da svi koraci u proizvodnji i odlaganju ECO DECT proizvoda budu što je moguće štedljiviji po pitanju utroška resursa te što odgovorniji po pitanju očuvanja okoline. Počevši od dizajna koji štedi utrošak materijala, te korištenje materijala koji nisu štetni po okolinu. Gigaset koristi vrhunsku tehnologiju koja štedi energiju prilikom proizvodnje, pakovanja su takođe neškodljiva za okolinu a proizvodni ostaci materijala se sistematski skupljaju i recikluju. Dizajn, veličina i sirovine koje se jednostavno recikliuju prilikom izrade pakovanja uređaja takođe igraju važnu ulogu.
Što se tiče logistike, Gigaset stavlja naglasak na korišćenje sredstava prevoza koji nisu štetni po okolinu, kao što su željeznica ili brodski prevoz, te na efikasno korišćenje tovarnog prostora prevoznog sredstva. Na kraju lanca takođe postoji naš servisni koncept - izbegavamo zamenu delova ili uređaja zahvaljujući individualizovanom procesu popravka uređaja. Na kraju, brinemo o pravilnom otklanjanju preostalog elektroničkog otpada.

Šta je sa olovom - jesu li Gigaset proizvodi bez olova?
Naravno, svi Gigaset proizvodi proizvode se bez olovnih primesa već nekoliko godina.

Koji telefoni / slušalice podržavaju samo ECO način a koji podržavaju oba (ECO način i ECO način Plus)?
Telefonski sistemi:
SL370/375, S680/685, E450, E455 SIM, C470/475, A260/265, A160/165, SX680/685 isdn, CX470 isdn, S685 IP, C470/475 IP*, A580 IP*
Slušalice:
SL37H, S68H, C47H, A26H, A16H
Sledeći telefoni/slušalice podržavaju oba (ECO način i ECO način Plus):
Telefonski sistemi:
SL780/785, S790/795, E490/495, C590/595, C380/385, A580/585, A380/385, AS280/285, AS180/185
Slušalice:
SL78H, S79H, E49H, C59H, C38H, A58H, A38H, AS28H, AS18H

*uz nadogradnju softvera

Koje slušalice podržavaju ECO način Plus kada su prijavljene na Gigaset SL780?
Kada se koriste prijavljene na Gigaset SL780, sve slušalice opremljene ECO način Plus tehnologijom mogu biti korišćene u ECO način Plus režimu rada.

Šta podrazumjeva 100%-tno smanjenje snage odašiljanja tokom vremena čekanja?
Prilikom korišćenja ECO načina Plus, bazna stanica odašilje signal samo kad je to preko potrebno, npr. tokom dolaznog poziva, kada je telefon u upotrebi ili prilikom uspostavljanja veze.
Kada se ne koristi, snaga odašiljanja se u potpunosti isključuje (to se odnosi na sve prijavljene slušalice koje podržavaju ECO način Plus). Važeće je kada ne telefonirate ili ne menjate podešavanja bazne stanice.
Odnosi se na sledeće modele:
SL780/785, S790/795, E490/495, C590/595, C380/385, A580/585, A380/385, AL280/285, AL180/185 , AS280/285, AS180/85, SL78H, S79H, E49H, C59H, C38H, A58H, A38H , AL28H , AL18H, AS28H, AS18H

Da li „100%-tno smanjenje“ znači da ni bazna stanica ni slušalica ne odašilju signal?
Kada se koristi ECO način Plus snaga odašiljanja bazne stanice je u potpunosti isključena kada je uređaj na čekanju. Navedeno vredi čak i ako slušalica nije na punjenju na baznoj stanici ili kada je više slušalica prijavljeno na baznoj stanici, sve dok sve podržavaju ECO način Plus.
Ipak, u redovnim razmacima slušalica proverava da li bazna stanica prosleđuje poziv na slušalicu i obrnuto - tzv. skeniranje.

Da li je moguće dobiti 100%-tno smanjenje snage odašiljanja samo kada je slušalica na punjaču bazne stanice ili je to moguće i kada se slušalica nalazi negde drugo u kući?
Neovisno na lokaciju slušalice u kući, odašiljanje između bazne stanice i slušalice se isključuje ukoliko se koristi ECO način Plus (vredi za sve prijavljene slušalice koje podržavaju ECO način Plus). Odašiljanje se ponovno uspostavlja prilikom dolaznog ili odlaznog poziva.
Bazna stanica i slušalica povremeno rade skeniranje, odnosno proveravaju da li postoji signal za uspostavom veze između bazne stanice i slušalice. Tek u tom slučaju ostvaruje se povezanost između bazne stanice i slušalice i radi prenos signala.

Kada se moj telefon nalazi u stanju neaktivnosti i kako to mogu isključiti?
Kada se telefon nalazi u stanju neaktivnosti on je u procesu "čekanja". U svakom trenutku telefon je spreman za dolazni ili odlazni poziv. Kada je telefon spojen na strujni priključak ali ne telefonirate ili ne menjate podešavanja telefona, nalazi se u stanju neaktivnosti.

Kad aktiviram ECO način Plus, vreme čekanja na mom telefonu se prepolovi što znači da češće moram puniti slušalicu, odnosno da trošim više energije. Zašto je to tako?
Bazna stanica prenosi signal samo prilikom dolaznog poziva ili prilikom internog povezivanja. Kako bismo osigurali da ne dolazi do kašnjenja prilikom uspostavljanja veze, slušalica mora "slušati" u redovnim vremenskim razmacima signale od strane bazne stanice. To se naziva skeniranje. Kada se koristi ECO način Plus, slušalica mora češće skenirati nego slušalica koja je konstantno povezana s baznom stanicom - navedeno uzrokuje veću potrošnju energije od strane slušalice što kao posledicu ima smanjenje vremena na čekanju.

Koliki je domet mog telefona kada se koristi ECO način?
Kada je uključen ECO način, snaga odašiljanja između slušalice i bazne stanice je smanjena za do 80% (u poređenju kada ECO način nije aktiviran i u odnosu na Gigaset telefone s konvencionalnim punjačima). To podrazumeva da se i domet smanjuje za 50%, na otprilike 25 metara u zatvorenim prostorima odnosno na 150 metara na otvorenom.

Šta se događa s dometom kada se ECO način Plus koristi?
Kada se koristi ECO način Plus domet je otprilike 50m u zatvorenom, odnosno 300m na otvorenom.

Koji je domet telefona ako su oba načina (ECO način i ECO način Plus) aktivni?
Ako se oba ECO načina istovremeno koriste, domet je smanjen: slušalica ima domet otprilike 25 metara u zatvorenim prostorima odnosno na 150 metara na otvorenom.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Bežični telefoni

Reklamacije, Zamena Proizvoda i Povraćaj Novca, Saobraznost (Garancija)

Reklamacije: U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na reklamaciju kupljenog proizvoda u roku od 14 dana od dana isporuke proizvoda. Proizvod koji reklamirate mora sadržati sve pripadajuće elemente: proizvod, kompletnu dokumentaciju, originalno pakovanje, zaštitne elemente...Proizvod mora biti očišćen od tragova korišćenja i bez fizičkih oštećenja. Sve Za Kuću d.o.o. ne preuzima odgovornost za fizički oštećene proizvode ili proizvode koji su oštećeni nenamenskim korišćenjem. Detalje o načinu vraćanja proizvoda i ostalim pravima i obavezama možete pronaći na poleđini računa. Budite sigurni da ćemo sve opravdane reklamacije prihvatiti i u zavisnosti od Vaših zahteva vratiti novac, zameniti ili popraviti proizvod. Prijave reklamacija kao i detaljne informacije o pravima i obavezama kupca ili prodavca možete pronaći na: Prijava Reklamacija | Zakon O Zaštiti Potrošača | Prava i Obaveze |

Saobraznost (Garancija): Ukoliko u karakteristikama ili opisu proizvoda nije drugačije navedeno garancija (saobraznost) važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava Prodavca

Naručivanje telefonom

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naparvite narudžbenicu na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:
 1. Pozovite broj 011/30-47-098, 011/30-47-821 ili 062/217-224 (radnim danima od 09 do 17 i subotom od 09-15 časova)
 2. Poželjno je da imate email adresu! Na e-mail adresu šaljemo poruke o promenama statusa narudžbenice.
 3. Izdiktirajte operateru šifru proizvoda - šifra ovog proizvoda je: 15244
 4. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti narudžbenicu.
 5. Nije moguće napraviti narudžbenicu ukoliko na ovoj stranici piše da je ARTIKAL RASPRODAT!
 6. Ukoliko naručujete na firmu potrebno je da izdiktirate i PIB broj firme
Kada operater napravi narudžbenicu informacije će biti poslate na Vašu email adresu. U poruci su navedeni svi detalji i informacije vezane za vašu narudžbenicu. U zavisnosti od izabranog načina plaćanja (pouzećem, uplatnicom, e-bankingom, karticom...) kreće proces pripreme i slanja pošiljke. Kada predamo pošiljku kurirskoj službi, šaljemo Vam obaveštenje na e-mail adresu sa informacijom da je pošiljka poslata i da je možete sutradan očekivati na adresi isporuke. Uz pošiljku dobijate račun i garantni list / izjavu o saobraznosti.

Molimo vas da ovaj telefon koristite za pravljenje telefonske narudžbenice, a ne za postavljanje tehničkih pitanja u vezi sa proizvodom. Operateri, zbog velikog broja artikala, nisu osposobljeni da vam daju tehničke informacije o proizvodima. Za tu svrhu molimo vas da nam pošaljete email poruku sa dodatnim pitanjima čiji link se nalazi ispod slike proizvoda na ovoj stranici. Email će biti prosleđen editoru ili autoru kategorije iz koje je proizvod, koji će Vam dati precizne podatke o proizvodu.

SMS Naručivanje

Da biste napravili narudžbenicu SMS porukom potrebno je da na broj 062 217 224 pošaljete:
 • Sifra 15244, kolicina (za 1 komad kucate 1, za 3 komada 3), Ime i prezime, Adresu isporuke, Poštanski broj, Grad, Kontakt telefon, e-mail adresu (e-mail adresa nije obavezna)
 • Primer: Sifra 15244, 2, Pavle Milosevic, Obalska 18, 11000, Beograd, 063123123, pavmi@szk.com
 • Broj 062 217 224 koristite isključivo za pravljenje SMS narudžbenica. Na pozive ili pitanja poslata na ovaj broj telefona niko neće odgovarati.
 • Za uspešno kreiranje narudžbenice, neophodno je da pošaljete sve tražene podatke.
 • Potvrdu sa brojem narudžbenice dobićete SMS porukom, radnim danom od 09 do 17 h.
 • Narudžbenice kreirane SMS porukom plaćate kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Ukoliko naručujete na firmu ili želite drugi način plaćanje koristite klasične načine naručivanja.
Solarna Lampa Intex Akcija
Paviljon Gazebo 3x3 Akcija
Bastenska Garnitura 4 Stolice i Sto Cristobal Akcija
Saksije za spoljnu i unutrasnju upotrebu Akcija
WiFI kamera za video nadzor preko telefona Akcija
Elektronski Sef Sa Dodatkom 2 KljuÄŤa Akcija 3999 dinara
Lazy Bag fotelje Akcija