Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

AutoCAD 2004 3D Modeliranje, vizuelni pristup (296)

Ova knjiga se može pohvaliti da sadrži instrukcije koje se odnose na više od 70 komandi AutoCAD-a koje se koriste u 3D prostoru i za 3D modeliranje.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 107
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Računarske Knjige - CAD

Šifra Proizvoda: 1598

Poslednja cena bila je: 1090 din

Karakteristike proizvoda: AutoCAD 2004 3D Modeliranje, vizuelni pristup (296)

AutoCAD 2004 3D Modeliranje, vizuelni pristup (296)

Autor: Alan J. Kalameja i John H. Wilson

Prevodilac: Dragan Mišić

Korisnički Nivo: Napredni

CD uz knjigu: Da

Broj strana: 654

ISBN broj: 86-7310-314-2

Izdavač originala: Thomson

Opis proizvoda: AutoCAD 2004 3D Modeliranje, vizuelni pristup (296)

Ova knjiga se može pohvaliti da sadrži instrukcije koje se odnose na više od 70 komandi AutoCAD-a koje se koriste u 3D prostoru i za 3D modeliranje. Instrukcije su koncizne i lake za praćenje, tako da mogu da pomognu korisnicima da obavljaju većinu svojih svakodnevnih aktivnosti, koje se odnose na rad sa AutoCAD-om i 3D prostorom. Na kraju većine poglavlja postoje vežbe, koje možete samostalno raditi, a koje pokazuju kako da napravite različite žičane, površinske i solid modele u 3D prostoru. CD-ROM koji dobijate uz knjigu i na kome se nalaze datoteke sa 3D modelima omogućava Vam da veoma jednostavno počnete sa radom.


Knjiga sadrži najsavremenija uputstva i iz nje možete da naučite da koristite mogućnosti koje AutoCAD 2004 ima za rad u 3D prostoru.

Karakteristike:

Ilustracije i primeri pomažu da se razumeju koncepti koji se u AutoCAD-u 2004 koriste za 3D modeliranje. Primena koncepata je objašnjena kroz niz vežbi koje postoje u knjizi i na CD-ROM-u. Unos komandi je bogato ilustrovan, uključujući i padajuće menije i palete, tako da je navigacija veoma jednostavna.

Objašnjenja komandi sadrže i primere onoga što treba uneti na komandnoj liniji, u okviru za dijalog, a tu je i opis sistemskih promenljivih koje se odnose na te komande. Za svaku temu postoje test pitanja, tako da čitalac može da proveri svoje znanje. Onlajn Companion sadrži informacije o arhivama, vežbama, FAQ (pitanja koja se najčešće postavljaju), a tu su i različiti testovi, studenstki softver, kao i "komanda meseca".

O Autorima:

Po zanimanju mašinski inženjer, John H. Wilson je direktor firme Engineering Design and Drafting Service, koja se specijalizovala za mehaničke komponente i sklopove, arhitektonske planove, kao i procesnu opremu. Proizvodnjom i inženjerstvom se bavi već 27 godina. Alan J. Kalameja je rukovodilac CAD odeljenja u Trident technical Collegeu u Charlestonu, u Južnoj Karolini. On je konsultant Autodeska i predavač na Autodeskovom univerzitetu. Autor je 10 knjiga o AutoCAD-u.

Kratak sadržaj

Uvod

Prvo poglavlje – AutoCAD 3D
Drugo poglavlje – Rad u 3D prostoru
Treće poglavlje – Kreiranje 3D žičanih modela
Četvrto poglavlje – Površinski modeli
Peto poglavlje – Kreiranje Solid primitiva
Šesto poglavlje – Kreiranje i uređivanje Solid modela
Sedmo poglavlje – Analiza Solid modela
Osmo poglavlje – Prostor papira i 2D izlaz
Deveto poglavlje – Renderovanje
Deseto poglavlje – Mechanical desktop i Inventor

Indeks

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.