Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

WipeIt XXL magični sunđer 1002

WIPE IT magični sunđer pruža ekološki prihvatljivo čišćenje bez deterdženata. Proizveden je od revolucionarnog materijala koji omogućava duboko čišćenje u porama svake površine.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 124
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Dodatni kuhinjski pribor

Šifra Proizvoda: 16554

Poslednja cena bila je: 770 din

Karakteristike proizvoda: WipeIt XXL magični sunđer 1002

WipeIt XXL magični sunđer 1002

Dimenzije sunđera: 210 x 110 x 38 mm

Isecite kuhinjskim nožem komad sunđera prema potrebi

Prilagodite oblik sunđera optimalnoj upotrebi

Uputstvo za upotrebu

Nakvasite vodom WIPE IT sunđer pre upotrebe (WIPE IT sunđer zahteva samo vodu da bi se aktivirala njegova mikrostruktura, voda može biti topla ili hladna)

Iscedite višak vode (Sunđer postiže efektivnost sa minimum vlažnosti)

Bez velikog pritiska, trljajte prljavu površinu (Efikasnost čišćenja se ne uvećava sa većim pritiskom na površinu, manjim pritiskom istovremeno manje trošite sunđer, autolak i slične visokosjajne farbane površine mogu se matirati upotrebom WIPE IT sunđera)

Nakon upotrebe, isperite WIPE IT sunđer u vodi (WIPE IT sunđer se postepeno troši i deformiše upotrebom)

Opis proizvoda: WipeIt XXL magični sunđer 1002

WIPE IT magični sunđer pruža ekološki prihvatljivo čišćenje bez deterdženata. Proizveden je od revolucionarnog materijala koji omogućava duboko čišćenje u porama svake površine. Osnovna inovacija sa ovim sunđerom jeste jeftina, jednostavna i ekološka upotreba, jer za čišćenje ovaj proizvod zahteva samo običnu vodu!

WIPE IT magični sunđeri proizvod su istoimene belgijske firme koja se bavi proizvodnjom ekološki prihvatljivih proizvoda za čišćenje. Ovi sunđeri imaju mikrostrukturu koja omogućava efikasno upijanje i zarobljavanje” čestica nečistoće sa tretirane površine, čime se postiže superioran efekat u odnosu na dosad korišćena sredstva za pranje domaćinstva.

WIPE IT sunđeri se za razliku od klasičnih sunđera troše korišćenjem, tj. ponašaju se slično gumici za brisanje tragova grafitne olovke.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.