Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Walden D350CEB akustična gitara sa torbom

Walden D350CEB akusticna gitara ima gornju i zadnju ploču od Smreke, Mahagoni stranice, fingerboard od ružinоg drveta i karakterističnu Walden Rosewood kobilicu i zvuči odlično. Gitara je elegantna, veoma udobna i laka za sviranje.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 127
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Akustične Gitare

Šifra Proizvoda: 16562

Poslednja cena bila je: 27900 din

Karakteristike proizvoda: Walden D350CEB akustična gitara sa torbom

Walden Hawthorne HD221B akustična gitara

Walden D350CEB akustična gitara ima gornju i zadnju ploču od Smreke

Mahagoni stranice

Fingerboard od ružinоg drveta

Karakteristična Walden Rosewood kobilica

Gitara je elegantna, veoma udobna i laka za sviranje

Opis proizvoda: Walden D350CEB akustična gitara sa torbom

"Dreadnought" oblik tela gitare
"Dreadnought" dizajn postoji još od ranih 1900-tih godina. Pra-otac modernog oblika tela gitare je sa uvažavanjem reprezentovan Waldenovim Dreadnought-om. Proizvodi snažane bas, uobličene srednje i hrskave visoke tonove koje se i očekuju od ovakvog oblika gitare. U bilo kojoj kombinaciji materijala, "Dreadnought" je velika gitara koja proizvodi isto tako veliki zvuk.

2-sistemski podesivi stubovi štapa
Svaka Walden gitara u vratu ima šipku ("truss rod") koja se može podešavati obrtanjem u oba smera i omogućava kontrolu tačne visine žica koja odgovara Vašem ličnom stilu sviranja. Šipka ("truss rod") u vratu Walden gitare takođe omogućava precizno podešavanje gitare u odnosu na sezonske klimatske promene.

"Fossalite" nut i sedlo
Walden koristi "fossalite" nutove i sedla koje proizvodi "Graph Tech", proizvođač preciznih materijala "Tusk" i "Nubone". Ovaj sintetički materijal se koristi na svim modelima Waldenovih gitara serija od 300 do 700. Približno tonalitetu stare kosti, "Fossalite" povećava toplinu i dubinu harmonika i tona instrumenta, i donosi čiste visoke i srednje tonove.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.