Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Washburn akustična gitara WD7SATB

Ogromna rezonanca, robustan ton i zvuk koji postaje bolji s godinama samo su neki od kvaliteta Washburn serije WD7S. Postanite deo istorije!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 166
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Akustične Gitare

Šifra Proizvoda: 16788

Poslednja cena bila je: 14490 din

Karakteristike proizvoda: Washburn akustična gitara WD7SATB

Washburn akustična gitara WD7SATB

Zvaršnica: ATB (All Tobacco Burst)

Stil: Dreadnought

Gornji deo: Solid Spruce

Strane i pozadina: Catalpa

Vrat: Mahogany

Skala: 25.5

Fretboard: Rosewood

FB Inlay: Dots

Most: Rosewood

Rosette: Custom Wood Inlay

Binding: Cream / Multi

Tjuneri: Diecast

Opis proizvoda: Washburn akustična gitara WD7SATB

Posle Velikog Požara (Great Fire) 1871 godine, Čikago je brzo postao necionalni centar proizvodnje muzičkih instrumenata. Dinamična istorija Washburn Gitara počela je pre više od 125 godina u Čikagu 1883. godine. Prvobitna fabrika gitara je bila locirana na samo nekoliko blokova od ulice Maxwell.

U ranim dvadesetim godinama XX veka, ulica Maxwell postala je epicentar muzičkog pokreta. Često smatrana kao ulazna tačka za hiljade Afro-Amerikanaca koji su dolazili sa ušća reke Misisipi, ulica Maxwell je postala leglo bluza u svojoj sirovoj i dramatičnoj formi. Pridošlice kao i uhodani muzičari zajedno su slušali džez u atmosferi koja je uspešno izbegavala komercijalnom uticaju.

Tamo, u ulici Maxwell, kao i u sporednim uličicama, na trotoarima, u barovima širom zemlje, Washburn Gitare su postale oličenje i reflektujući duh vrednih radnika koji su svirali na njima kao i oni koji su ih dizajnirali i proizvodili. Taj isti duh koji vodi Washburn i do dan danas. Istorija Wasburn-a je i istorija mnogih različitih muzičara, od Bluz muzičara koji su uticali na Rock&Roll do proslavljenih umetnika koji su se razvili u virtuoze. To je istorija koja se može čuti svaki put kada uključite radio ili slušate izvođenje uživo. To je istorija koju su izgradili ljudi koji dele ljubav i strast prema gitari.

Washburn nastavlja da bude stalni lider u kombinovanju dizajna, inovacijama i tehnologijama kako bi proizveli bogat i kvalitetan zvuk za svačiji ukus.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.