Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Novogodišnji Poklon Paketić Za Devojčice 1-3 godine 3

Cotoons Muzički vozić, WoodyLand drvena slagalica, veeelika plišana Pata, knjiga Kreativnog centra sa bajkom o Deda Mrazu, lopta Minnie Mouse, plišani Sneško Belić. Uzrast 1-3g.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 189
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Novogodišnji Paketići

Šifra Proizvoda: 17119

Poslednja cena bila je: 6990 din

Karakteristike proizvoda: Novogodišnji Poklon Paketić Za Devojčice 1-3 godine 3

gfeatures

Opis proizvoda: Novogodišnji Poklon Paketić Za Devojčice 1-3 godine 3

...I onda se Deda Mraz posuo čarobnim prahom i mogao je da prođe kroz dimnjak! Svi su spavali, a on se tiho, tiho odšunjao do okićene jelke i spustio paketić! Srećna Nova godina!

Poklon paketić je osmišljen tako da obraduje i zainteresuje Vaše dete i da odgovara potrebama njegovog uzrasta. Nekim od igračaka dete će se igrati još dugo nakon što dostigne uzrast za koji su predviđene. Paketić sadrži Cotoons Muzički vozić, WoodyLand drvena slagalica Uporedi slike, veeeliku plišanu Patu, knjigu Kreativnog centra sa bajkom o Deda Mrazu, gumenu loptu sa motivom Minnie Mouse i plišanog nasmejanog Sneška Belića (po slučajnom izboru). Paketić dolazi u ukrasnoj novogodišnjoj kesi.

Cotoons Muzički vozić
Ćihu - ćihu - ći - hu - hu! Sklopi prugu, poređaj vozić, izaberi mašinovođu i zabava uz muziku može da počne! Igračka koju će dete voleti dugo posle prvog rođendana. Igračka pospešuje razvoj čula, finih motoričkih veština, logičkog mišljenja, umetničke inteligencije i samopouzdanje kod dece.



Cotoons Muzički vozić - Video prezentacija


WoodyLand Drvena Slagalica Uporedi slike
Ova drvena slagalica je pogodna za razvijanje veština fine motorike, logičke inteligencije i samopouzdanja kod dece. Sastoji se od table (okvira) i 18 uklapajućih delova sa različitim sličicama. Zadatak je da na osnovu prve sličice dete u nizu poređa ostale. Teme su igračke, životinje i prevozna sredstva.

Kreativni centar Knjiga Deda Mraz
Najlepša Božićna i Novogodišnja priča! Hoćete li da zavirite u najtajanstveniju radionicu igračaka na svetu? Želite li da skoknete u Korvatunturi, do pravog Deda Mraza i njegove rumene Baba Mrazice i da se pozdravite s njima? Retki su oni koji znaju kako je u Deda Mrazovoj zemlji. Srećom, pisac Mauri Kunas oduvek je bio u dobrim odnosima s Deda Mrazovom družinom. Zahvaljujući njemu, i vi imate priliku da se upoznate sa uzbudljivim svetom u kojem žive Deda Mraz i njegovi vredni Mrazuljci.

Disney Plišana Pata 43 cm
Neizbežna članica Mikijeve družine, gospođica Pata, tu je, sva mekana i nasmejana i jedva čeka da je čvrsto zagrliš!
Igračka pospešuje razvoj čula, osećanja i veštine komunikacije kod dece.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.