Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Novogodišnji Poklon Paketić Za Devojčice 4-6 godina 3

Moxie Art-Titude lutka, Hello Kitty rolšue, Schleich figura Vila, knjiga Kreativnog centra, Revensburger društvena igra Lotti-Karotti i plišani Sneško Belić. Uzrast:4-6g.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 225
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Novogodišnji Paketići

Šifra Proizvoda: 17146

Poslednja cena bila je: 6990 din

Karakteristike proizvoda: Novogodišnji Poklon Paketić Za Devojčice 4-6 godina 3

Novogodišnji Poklon Paketić Za Devojčice 4-6 godina 3

Uzrast: 4-6g

Paketić je upakovan u ukrasnu novogodišnju kesu

Paketić sadrži:

Moxie Girlz Lutka Art-Titude 397786

Brend: Moxie Girlz

Pakovanje sadrži 1 Art-Titude Moxie lutku: Avery, Sophinu, Lexu ili Monet (po slučajnom izboru) i pribor koji ide uz lutku (dodatnu garderobu, flomastere za bojenje garderobe, poster)

Mondo Rolšue i štitnici Hello Kitty MN18587

Brend: Hello Kitty

Štitnici za kolena (2 komada)

Štitnici za laktove (2 komada)

Podesiva veličina: 22-29

Za decu do 20 kg težine

Pakovanje: plastični providni ranac

Uzrast: 4g+ (4 godine i više)

Boja : Roze

Kreativni centar Knjiga Princeza Toska i veštica Floska

Autor: Silvija Ronkalja

Ilustrator: Sara Not

16 x 20 cm

56 str.

Meki povez

Pun kolor

Ćirilica

Schleich Vila na konju

Pakovanje sadrži 1 Schleich Vilu na konju (po slučajnom izboru: Princeza Vila Nuray 70404, Vilinska Princeza Sera 70402, Vilinska Princeza Surah 70416, Vila Iloris sa bebom Leolynn 70409, Vilinska Čarobnica Bilara 70413, Vila Oleana na konju 70410

Igračka i kolekcionarska figura

Linija proizvoda: World of Magic - Bayala

Dimenzije proizvoda: ~ 13,5 x 7,5 x 15,5 cm

Materijal: Visokokvalitetni, puni vinil

Ručno bojeno netoksičnim bojama (CE tested and approved)

Visokokvalitetna završna obrada daje relističan utisak

Edukativna igračka

Ravensburger društvena igra Lotti-Karotti 01-219292

Društvena igra za decu

Uzrast: 4g+ (4 godine i više)

Uputstvo

Plišani Sneško Belić 57-100

Materijal: tekstil, mekano punjenje

Visina: 14cm

U paketiću dolazi jedan Sneško Belić po slučajnom izboru

Opis proizvoda: Novogodišnji Poklon Paketić Za Devojčice 4-6 godina 3

...I onda se Deda Mraz posuo čarobnim prahom i mogao je da prođe kroz dimnjak! Svi su spavali, a on se tiho, tiho odšunjao do okićene jelke i spustio paketić! Srećna Nova godina!

Poklon paketić je osmišljen tako da obraduje i zainteresuje Vaše dete i da odgovara potrebama njegovog uzrasta. Nekim od igračaka dete će se igrati još dugo nakon što dostigne uzrast za koji su predviđene. Paketić sadrži jednu Art-Titude Moxie lutku (Sophina, Lexa, Avery ili Monet), rolšue Hello Kitty sa štitnicima, figuru Schleich Vile na konju, knjigu Kreativnog centra PPrinceza Toska i veštica Floska, Ravensburger društvenu igru Lotti-Karotti i plišanog nasmejanog Sneška Belića (po slučajnom izboru). Paketić dolazi u ukrasnoj novogodišnjoj kesi.

Moxie Girlz Lutka Art-Titude
Moxie Girlz znaju svoj Art-titude. Radi se o tome da treba biti neustrašiva, odlučna kad je reč o izražavanju sebe. Nova Art-titude linija- devojčice mogu kreirati modu za svoje Moxie Girlz da izraze svoj lični stil. Airbrush modna galerija ima beskrajne mogućnosti za dizajniranje odeće. Artistička i kreativna kolekcija koja omogućava devojčicama da razvijaju svoju maštu i da izraze svoj urbani stil. Pakovanje sadrži dodatnu garderobu i flomastere kojima je možete bojiti lutkinu garderobu i izraziti svoju kreativnost. Super stvar je što je možete oprati i početi sve iznova!

Kreativni centar Knjiga Princeza Toska i veštica Floska
U zemlji Fantaziji otvorena je Ugledna škola za princeze i mala princeza Toska upisala se u nju kad je napunila šest godina. Ali kada su kralj i kraljica videli njene prve ocene, veoma su se razočarali i zabrinuli. Izgleda da Toska nije bila zainteresovana za školu i za to da postane savršena princeza. A onda, jednog dana, Toska je upoznala Fosku, malu vešticu koja je ličila na nju kao jaje jajetu i koja je bez ikakvog uspeha išla u Groznu školu za veštice. Tada su se dve devojčice dosetile kako da iskoriste tu neverovatnu sličnost...

Ravensburger društvena igra Lotti-Karotti
Zečevi se trkaju do vrha brda! Jure za šargarepom! Hajde da se igramo! Ko će prvi stići do šargarepe na vrhu brda? Izaberi četiri zeca iste boje. Najmmlađi učesnik započinje igru. Prati uputstva na kartama i uskači u rupe, osim ako već nekoga ima unutra. Kada izvučeš kartu sa šargarepom, okrećeš šargarepu na vrhu brda dok ne klikne. Svi pažljivo gledaju i strepe jer tada neki zekani mogu da propadnu kroz rupe u kojima se nalaze! Igrač koji prvi stigne do šargarepe na vrhu brda je pobednik! Šta si uvežbavao? Brojanje, razlikovanje boja i kako da se rupičasto zabaviš!

Mondo Rolšue i štitnici Hello Kitty
Komplet sadrži rolšue izrađene od plastike, zatim štitnike za kolena i laktove, kao i ranac u koji se oprema pakuje. Sve je dizajnirano u veselom Hello kitty stilu, razne nijanse roze boje, cvetići, trešnjice i lik slatke mace. Podesiva veličina omogućava dugo korišćenje. Zato kreni u stilizovanu vožnju po parku!

Schleich Vila na konju
Bayala (Bajala) je Schleich-ova zemlja fantazije. Život u Bajali je u skladu sa prirodom, odlikovan dubokim prijateljstvom i harmonijom, ali takođe i putovanjima bez granica koje postavlja realni svet, susretima sa magičnim stvorenjima i doživljajima koji oduzimaju dah!
Princeza Vila Nuray: Nurej, princeza Vilenjaka Senke! Visoko u planinama živi nezamislivo lepa princeza Vilenjaka Senke. Tamo gde sunčeva svetlost ne dopire leži njen dom - Zamak Mračne Stene. Nekada je Nurej, kao i njena majka, bila hladnog srca. Ipak, ubrzo je primetila da je drugačija od svih svojih prethodnica - kraljica Vilenjaka Tame - mračnih, misterioznih i oštroumnih. Cena koju ona plaća svom poreklu su misteriozni znaci koji s vremena na vreme bolno peku njenu kao kreda belu kožu najavljujući sudbinske promene. Ona je jedina koja može ujediniti carstvo Vilenjaka Tame i Vilenjaka Svetlosti i obezbediti mir!
Vilinska Princeza Sera: Sira - nežna vilinska princeza. U rano jutro, čim se prvi zraci sunca stanu ogledati u kapljicama rose na livadama Bajale, možete sresti Siru, zamišljenu, kako luta kroz prirodu. Osmeh će odati da se radi o princezi onog trenutka kada pronađe i posegne da ubere cvet ili retku lekovitu biljku. Svojim dubokim poznavanjem lekovitog bilja često je dolazila u priliku da pomogne mnogim vilama i vilenjacima. Sva njena ljubav i briga posvećena je prirodi, životinjama i biljkama. Ipak, uskoro će miran i zaštićen svet ove princeze biti uzdrman, a to će je nagnati da od nežnog bića postane velika avanturistkinja.
Vilinska Princeza Surah: Sura - kraljeva kći, vila koja je nekada pripadala Vilenjacima Senke. Sreća je ponovo pronašla princezu Suru! Nakon što je dugo bila zarobljenik Vilenjaka Tame, vratila se svom domu, Samergrinu, gde su je željno iščekivale sestre, princeza Elaja i princeza Sira, njena sestra bliznakinja. I pogledajte kako se već promenila - koža je izgubila bledilo i dobila nežnu ružičastu boju, meka krila joj ponovo svetlucaju u nijansama bledoplave, zelene i zlatne boje! Kada galopira kroz livade i šume Samergrina, ljupkija je od najlepših ptica pod nebeskim svodom! Gde god da je, okružena je veselim prijateljima i čini se da tada ceo svet pulsira u ritmu spokoja i sreće. I kada joj se jednog dana bude vratila njena mala, zelena ptica, njen prijatelj, sreća će joj biti potpuna. Baš kao i njena sestra bliznakinja Sira, princeza Sura je poslata na daleki put na kom je očekuju mnoge avanture, opasnosti, ali i novi prijatelji.
Vila Iloris sa bebom Leolynn: Vila Iloris pažljivo ljuljuška u naručju svog sina Leolina. Iloris je srećna vilinska majka! Njena nežna vilinska beba Leolin joj počiva uljuljkana i zaštićena u naručju, dok konj pod njima mirno kaska. Ova plemenita plavokosa vila nosi belu haljinu i ima prozračna krila, a već se vidi da i Leolinu rastu ista takva. Svi vilenjaci se raduju kada sretnu Iloris i hrle da zagrle i poljube njenu bebu.
Vilinska Čarobnica Bilara: Bilara, mračna čarobnica, na leđima svog tamnog jednoroga. Bilara je moćna čarobnica, tako moćna da može da potčini i jednoroga! Jednorozi su plemenita i slobodna stvorenja koja se mogu sprijateljiti samo sa sebi sličnima - sa vilenjacima. Ipak, Bilarina magija je jača. Koristeći svoju kristalnu kuglu u stanju je da začara vilenjaka i životinju, da dočara događaje iz prošlosti i budućnosti i baci mnoge zle čini. Takođe, ona je veoma lepa, misteriozna i opasna!
Vila Oleana na konju: Oleana - cvetna vila jaše na svom ždrebetu okićenom cvećem. Oleana, vilinska devojka, obožava cveće! To je razlog što svoja paperjasta krila njime ukrašava, kao i svoje belo ždrebe, o kom s ljubavlju brine, a ponekad pored njega i spava. Svaki dan Oleana provodi jašući kroz livade i šume vilinskog kraljevstva, istražujući ih i pronalazeći lepo cveće koje nosi svojim prijateljima ili njime kiti sebe i svog konja.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.