Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Novogodišnji Poklon Paketić Za Devojčice 7-9 godina 2

Moxie Art-Titude lutka, Hello Kitty silikonski sat, Mini Lalaloopsy lutka, knjiga Kreativnog centra, Revensburger društvena Lavirint i plišani Sneško Belić. Uzrast:7-9g.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 254
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Novogodišnji Paketići

Šifra Proizvoda: 17150

Poslednja cena bila je: 4990 din

Karakteristike proizvoda: Novogodišnji Poklon Paketić Za Devojčice 7-9 godina 2

Novogodišnji Poklon Paketić Za Devojčice 7-9 godina 2

Uzrast: 7-9g

Paketić je upakovan u ukrasnu novogodišnju kesu

Paketić sadrži:

Moxie Girlz Lutka Art-Titude 397786

Brend: Moxie Girlz

Pakovanje sadrži 1 Art-Titude Moxie lutku: Avery, Sophinu, Lexu ili Monet (po slučajnom izboru) i pribor koji ide uz lutku (dodatnu garderobu, flomastere za bojenje garderobe, poster)

Hello Kitty Ručni časovnik 5708 silicone

U paketu dolazi 1 Hello Kitty ručni časovnik, boju sata je moguće izabrati

Brend: Hello Kitty

Materijal: silikon

Dimenzije: 23.5 x 4.5 x 0.8 cm

Masa: 35g

Kreativni centar Knjiga Tresnuću vas! Branila se Ema

Autor: Elizabet Celer

Ilustrator: Ivica Stevanović

11 x 18 cm

128 str.

Meki povez

Crnobelo

Ćirilica

Mini Lalaloopsy™ Lutka 502296

U paketu se nalazi 1 Mini Lalaloopsy™ Lutka, po slučajnom izboru: Dot Starlight™, Bea Spells-a-Lot™, Spot Splatter Splash™, Jewel Sparkles™, Mittens Fluff & Stuff™, Peanut Big Top™, Crumbs Sugar Cookie™, Pillow Featherbed™

Uzrast: 3g+ (3 godine i više)

Materijal: plastika, tkanina

Masa proizvoda: 80 g

Pakovanje sadrži: lutku, lutkinog ljubimca, lutkin pribor

Ravensburger Društvena Igra Lavirint Junior 01-212100

Uzrast: 5g+

Broj igrača: 2 do 4

Trajanje igre: 20 - 30 minuta

U pakovanju se nalaze 1 tabla, 17 lavirint kartica, 12 kružnih kartica blaga, 4 figurice

Šta dete uči: povezanost uzroka i posledice, planiranje postupaka, asocojacije

Plišani Sneško Belić 57-100

Materijal: tekstil, mekano punjenje

Visina: 14cm

U paketiću dolazi jedan Sneško Belić po slučajnom izboru

Opis proizvoda: Novogodišnji Poklon Paketić Za Devojčice 7-9 godina 2

...I onda se Deda Mraz posuo čarobnim prahom i mogao je da prođe kroz dimnjak! Svi su spavali, a on se tiho, tiho odšunjao do okićene jelke i spustio paketić! Srećna Nova godina!

Poklon paketić je osmišljen tako da obraduje i zainteresuje Vaše dete i da odgovara potrebama njegovog uzrasta. Nekim od igračaka dete će se igrati još dugo nakon što dostigne uzrast za koji su predviđene. Paketić sadrži jednu Art-Titude Moxie lutku (Sophina, Lexa, Avery ili Monet), Hello Kitty silikonski sat, Mini Lalaloopsy lutku, knjigu Kreativnog centra Tresnuću vas! Branila se Ema, čuvenu Ravensburger društvenu igru Lavirint Junior i plišanog nasmejanog Sneška Belića. Paketić dolazi u ukrasnoj novogodišnjoj kesi.

Moxie Girlz Lutka Art-Titude
Moxie Girlz znaju svoj Art-titude. Radi se o tome da treba biti neustrašiva, odlučna kad je reč o izražavanju sebe. Nova Art-titude linija- devojčice mogu kreirati modu za svoje Moxie Girlz da izraze svoj lični stil. Airbrush modna galerija ima beskrajne mogućnosti za dizajniranje odeće. Artistička i kreativna kolekcija koja omogućava devojčicama da razvijaju svoju maštu i da izraze svoj urbani stil. Pakovanje sadrži dodatnu garderobu i flomastere kojima je možete bojiti lutkinu garderobu i izraziti svoju kreativnost. Super stvar je što je možete oprati i početi sve iznova!

Kreativni centar Knjiga Tresnuću vas! Branila se Ema
Ema i njeni prijatelji iz odeljenja ne mogu više da podnesu da ih svakodnevno zlostavljaju devojčica Eva i njena banda. Problem je još veći zato što ih ni roditelji, pa čak ni nastavnica, ne razumeju, niti im pružaju podršku. Ema i njeni drugari moraće sami da smisle kako da se, na pravedan način, izbore sa Evom...

Ravensburger Društvena igra Lavirint Junior
Početnička verzija čuvene društvene igre Lavirint. Izaberi jednu od 4 figure duha i postavi ga na kružno polje odgovarajuće boje u ćošku table. Kada dođe red na tebe, iskoristi posebnu pločicu da otvoriš sebi put kroz lavirint, a zatvoriš prolaz svojim protivnicima. Kada si namestio sebi prolaz, pomeraj svog duha kroz lavirint u potrazi za blagom. Ko prvi stigne do blaga dobija katricu koja znači da je blago prikupljeno.
Pobednik je onaj ko skupi najviše blaga!
Šta si naučio igrajući ovu igru? Povezanost uzroka i posledice, planiranje postupaka, asocojacije.

Hello Kitty Ručni časovnik silicone
Ručni sat sa Hello Kitty motivom, za devojke i devojčice. Sat je prilagođen tankom ručnom zglobu i malih je dimenzija 23.5 x 4.5 x 0.8 cm, a masa mu je samo 35 grama.

Mini Lalaloopsy™ Lutka
Dobrodošli u Lalaloopsy zemlju i čudesan, živopisan Lalaloopsy svet! Magija počinje sa poslednjim ušivenim šavom koji lutkama daje život. Svaka Lalaloopsy lutka je stvorena od različite vrste tkanine. Imaju različite karaktere i smisao za humor u zavisnosti od tkanine od koje su sašivene.
Sakupi ih sve!
Mini Lalaloopsy™ Dot Starlight™ je napravljena od pravog astronautskog odela! Ona je sanjar koji voli nauku i glava joj je stalno u oblacima. Njen ljubimac je ptičica, a dolazi ti sa svim svojim neophodnim stvarčicama.
Mini Lalaloopsy™ Bea Spells-a-Lot™ je napravljena od školske uniforme. Ona je prava pametnjakovićka koja uvek poštuje pravila i voli da priča...puno! Njen ljubimac je sova, a dolazi ti sa svim svojim neophodnim stvarčicama.
Mini Lalaloopsy™ Spot Splatter Splash™ je napravljena od slikarskog platna. Ona je superkreativna i voli svetle boje, velike stvaralačke nerede i da jede špagete. Njen ljubimac je zebra, a dolazi ti sa svim svojim neophodnim stvarčicama.
Mini Lalaloopsy™ Jewel Sparkles™ (Svetlucava Iskra) je napravljena od krpica haljine prave pravcate princeze! Ona je vrlo ljupka, ponekad malo voli da naređuje, a voli da igra i nosi svetlucavu garderobu. Njen ljubimac je persijska maca, a dolazi ti sa svim svojim neophodnim stvarčicama.
Mini Lalaloopsy™ Mittens Fluff & Stuff™ (Meki Oblačak) je napravljena od eskimskog šala. Ona voli toplu čokoladu, zimske čarolije i uživanje pored vatre. Njen ljubimac je poladni medvedić, a dolazi ti sa svim svojim neophodnim stvarčicama.
Mini Lalaloopsy™ Peanut Big Top™ je napravljena od šarenog klovnovskog kostima. Ona je smešni šaljivdžija koji je pomalo nespretan i voli da zasmejava svoje prijatelje. Njen ljubimac je slonče, a dolazi ti sa svim svojim neophodnim stvarčicama.
Mini Lalaloopsy™ Crumbs Sugar Cookie™ (Slatka Mrvica) je napravljena od kuvarske kecelje. Ona je veoma slatka, ima savršene manire i voli da poziva prijatelje da joj dođu u posetu. Njen ljubimac je mišić, a dolazi ti sa svim svojim neophodnim stvarčicama.
Mini Lalaloopsy™ Pillow Featherbed™ (Mila Sanjalica) je napravljena od bebećeg ćebenceta. Ona voli lepe priče, duga dremkanja i omiljena užina su joj mleko i kolačići. Njen ljubimac je ovčica, a dolazi ti sa svim svojim neophodnim stvarčicama.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.