Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Bluetooth prenosivi plejer sa USB/microSD i FM tjunerom Blaupunkt PP14BT

Blaupunkt PP14BT je prenosivi plejer koji vam omogućava da uživate u omiljenoj muzici putem Bluetooth tehnologije. Ovaj uređaj je idealan pratilac za usamljene večeri, unapređuje druženja sa prijateljima i pruža odličnu pozadinu za neformalne razgovore.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 2

Cena sa PDV: 8390 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 17482

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 1.20 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Blaupunkt

Brend: Blaupunkt

Karakteristike proizvoda: Bluetooth prenosivi plejer sa USB/microSD i FM tjunerom Blaupunkt PP14BT

Blaupunkt Prenosivi Plejer PP14BT

Audio streaming putem Bluetooth (A2DP profil)

MicroSD/USB plejer (do 32 GB) sa podrškom za reprodukciju MP3-a

FM tjuner sa podešenom memorijom za 60 stanica

AUX-IN ulaz za povezivanje dodatnih audio izvora

Sat sa funkcijom alarma i dremeža

Teleskopska radio antena za stabilan signal

Daljinsko upravljanje za dodatnu praktičnost

Snaga: 2 x 3 W RMS

Punjiva baterija kapaciteta 3.7 V 1800 mAh

Punjenje putem miniUSB priključka

Vreme rada na bateriji: 6 sati

Dimenzije: 230 (š) x 118 (v) x 90 (d) mm

Opis proizvoda: Bluetooth prenosivi plejer sa USB/microSD i FM tjunerom Blaupunkt PP14BT

Blaupunkt Prenosivi Plejer PP14BT - Višenamenski Uređaj sa Bluetooth Tehnologijom

Blaupunkt PP14BT je prenosivi plejer koji vam omogućava da uživate u omiljenoj muzici na bilo kom mestu putem Bluetooth tehnologije. Ovaj uređaj je idealan pratilac za usamljene večeri, unapređuje druženja sa prijateljima i pruža odličnu pozadinu za neformalne razgovore.

PP14BT ima ugrađen Bluetooth modul koji omogućava povezivanje sa vašim telefonom ili telefonima vaših gostiju, pružajući vam mogućnost reprodukcije omiljene muzike bez ograničenja. Pored toga, uređaj poseduje USB i MicroSD portove na zadnjoj strani kućišta za reprodukciju MP3 fajlova sa memorijskih kartica ili prenosivih USB uređaja. Takođe, preko AUX ulaza možete povezati dodatne audio izvore.

PP14BT je opremljen FM tjunerom sa memorijom za 60 omiljenih radio stanica, što vam omogućava brz pristup vašim omiljenim stanicama bez potrebe za pretraživanjem frekvencija. Ugrađeni sat ima funkciju alarma sa zvučnim signalom ili radio alarmom, idealan za one koji vole da spavaju nekoliko minuta duže.

Zahvaljujući punjivoj bateriji kapaciteta 1800 mAh, uređaj može bežično raditi do 6 sati, zavisno o jačini zvuka. Teleskopska radio antena i snaga od 2 x 3 W RMS osiguravaju zadovoljavajući prijem signala i snažan, bogat zvuk. Daljinski upravljač dodatno olakšava korišćenje uređaja.

Jedinstven dizajn i kompaktna veličina čine Blaupunkt PP14BT prenosivi plejer savršenim izborom za korisnike koji cene visok kvalitet, funkcionalnost i estetiku svojih uređaja.

Blaupunkt je nemački brend osnovan 1924. Plava tačka u njegovom logotipu je bila prepoznatljivo obeležje za visokokvalitetnu elektronsku opremu skoro 100 godina. Vremenom je Blaupunkt proširio svoju ponudu na fotonaponske sisteme i toplotne pumpe.
1960-ih i 1970-ih godina, Blaupunkt je postao jedan od vodećih nemačkih proizvođača auto-radija i auto audio opreme. Godine 1983. počeo je da prodaje ugradne CD plejere za automobil. Nakon preuzimanja 2011. godine, sva proizvodnja prebačena je u Kinu, ali je Blaupunkt do danas ostao visokokvalitetna opcija za sve koji traže pouzdane i praktične elektronske uređaje.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.