Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Matrix digitalna konvekcijska pećnica + poklon digitalna kuhinjska vaga

Digitalna Konvekcijska Pećnica Matrix je jedinstven kuhinjsku uređaj koji u sebi objedinjuje i zamenjuje klasičnu rernu, mikrotalasnu pećnicu, roštilj, toster, tiganj i sl. Poklon kuhinjska vaga

Ocena Posetilaca Broj ocena: 161
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Parokuvači i konvekcijske pećnice

Šifra Proizvoda: 17737

Poslednja cena bila je: 7450 din

Karakteristike proizvoda: Matrix digitalna konvekcijska pećnica + poklon digitalna kuhinjska vaga

Matrix digitalna konvekcijska pećnica + poklon digitalna kuhinjska vaga

Matrix Konvekcijska Pećnica

Snaga : 1300W

Zapremina : 11,5 l sa prstenom 18l

Halogeni grejač IC tehnologija

Promer posude : 305 mm

Dubina posude : 167 mm

Sprema hranu bez masti i ulja

Program samočišćenja

85% uštede električne nergije u odnosu na običnu rernu

Momert kuhinjska vaga 6839

Maksimalna podržana masa: 5 kg

Razmak: 1 g

Precizni sistem merenja

Automatsko resetovanje na 0

TARE funkcija

LCD displej

Uključuje se pritiskom na dugme

Jedinice mere: kg/lb/st

Automatsko isključivanje

Indikator preopterećenja

Indikator prazne baterije

Dimenzije: 210 x 150 x 38 mm

Napaja se pomoću 2 AAA baterije

Obezbeđeno uputstvo za upotrebu

Opis proizvoda: Matrix digitalna konvekcijska pećnica + poklon digitalna kuhinjska vaga

Konvekcijska Pećnica Matrix je jedinstven kuhinjsku uređaj koji u sebi objedinjuje i zamenjuje klasičnu rernu, mikrotalasnu pećnicu, roštilj, toster, tiganj i sl. Namenjena je za pripremanje svih vrsta namirnica: za pečenje svih vrsta mesa, ribe, piletine, za dinstanje povrća, spremanje pomfrita, pečenje hleba, pogača, kolača, tostiranje hleba, odmrzavanje hrane - sve u jednom.

Telo je od terootpornog stakla i sastoji se od donjeg dela koji predstavlja posudu u koju se stavljaju namirnice i poklopca. U poklopcu se nalazi grejač i ventilator koji stvaraju struju toplog vazduha koja cirkuliše po posudi obezbeđujući ravnomernu raspodelu toplote. Sa gornje strane poklopca nalaze se digitalni tasteri za podešavanje vremena, temperature ... Različite namirnice zahtevaju različite kombinacije vremena spremanja i temperature, npr. za pečenje celog pileta (1.5 kg) potrebno je oko 30 minuta, za pomfrit je potrebno oko 15 minuta itd. Po isteku vremena aroma pećnica se automatski isključuje i o tome vas obaveštava zvučnim signalom.

Prečnik pećnice je 30 cm dok je visina sa poklopcem oko 16.7 cm što predstavlja zapreminu od 11,5 lit. U paketu se dobija i prsten za proširenje koji se stavlja izmedju posude i poklopca čime se dobija čitavih 18 litara zapremine. Ovo je veoma praktično kada želite da ispečete celo pile ili manju ćurku. Visina prstena je 8 cm. Uz pećnicu se dobijaju i dva žičana nosača koji se postavljaju u donju posudu. Niži se koristi da se na njega postave namirnice kada spremate veće komade a viši kada spremate manje komade namirnica. Takođe, sastavni deo pećnice je i hvataljka za vađenje spremljenih namirnica iz donje posude, kao i metalni nastavak za odlaganje toplog poklopca.

Zahvaljujući struji toplog vazduha koji obezbeđuje ravnomernu raspodelu toplote i ravnomerno pečenje namirnica, pripremanje hrane se obavlja BEZ DODAVANJA MASNOĆA (ulje, mast i sl.). Štaviše, masnoća iz mesa iscuri ali se aroma zadrži tako da spremljene namirnice imaju BOLJI UKUS I ZNATNO MANJE MASTI. Ovo garantuje ukusniju i zdraviju hranu. Posebno se preporučuje osobama koje žele da smanje holesterol i predstavlja pravu prevenciju savremenih bolesti kao što su bolesti kardiovaskularnog sistema i gojaznost.

Konvekcijska pećnica je znatno brža od klasične rerne i tek nešto sporija od mikrotalasne. Za razliku od mikrotalasne pećnice koja vrši promene na molekularnom nivou namirnica što može izazvati ozbiljne zdravstvene tegobe, aroma pećnica strujom toplog vazduha hranu tretira na potpuno zdrav način - brzo i bez negativnih strana koje se javljaju korišćenjem mikrotalasne rerne.

Održavanje pećnice je krajnje jednostavno. Skine se poklopac a donji deo opere mlakom vodom i deterdžentom za sudove. Nema zagorelih delova, zalepljene hrane i slično.

Savremen uređaj koji predstavlja budućnost spremanje hrane jer je BRŽI, ZDRAVIJI, EKONOMIČNIJI, LAKŠI ZA ODRŽAVANJE, a pri tome i OBJEDINJUJE više kuhinjskih aparata u jedan kompaktan uređaj.

POKLON: Kompaktna kuhinjska vaga. Zauzima malo prostora. Podržava maksimalno opterećenje do 5 kg. Jednostavna je za korišćenje i lako se održava. Napaja se pomoću 2 AAA baterije.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.