Skytech Helikopter na daljinsko upravljanje M1

Kliknite na sliku da je uvelicate! Skytech Helikopter na daljinsko upravljanje M1
kliknite na slike za uvećani prikaz
Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon
Proizvođač: Skytech
Postavi Na:
Pitanja Štampaj
Ocena:
Ocena Posetilacca Broj ocena: 168
Proizvod nemamo na lageru.

Poslednja cena bila je: 11980 din

Trenutno nemamo informaciju kada će i da li će ponovo biti dostupan. Aktuelnu ponudu iz ove kategorije pogledajte na:

Igračke sa daljinskim upravljanjem

Karakteristike proizvoda: Skytech Helikopter na daljinsko upravljanje M1

 • Skytech Helikopter na daljinsko upravljanje M1
 • Spreman za let bez sastavljanja
 • Ugrađen visokokvalitetni ŽIROSKOP
 • Napravljen od metala i kvalitetne ABS plastike
 • Oba rotora koriste KUGLIČNE LEŽAJEVE!
 • Dupli motor na glavnom rotoru
 • Glavni koaksijalni rotor omogućava jednostavno letenje
 • 3 različita kanala - A, B i C - let do 3 helikoptera odjednom
 • Punjenje baterije helikoptera preko daljinskog upravljača i USB-a
 • Daljinski upravljač ima kontrole trima, gasa, upravljanje levo, desno, gore i dole
 • Helikopter ima i LED diode koja omogućavaju letenje u mraku
 • Podoban za letenje u otvorenim i zatvorenim prostorima
 • VREME PUNJENJA: 120 do 150 minuta
 • VREME LETA: 10 do 15 minuta
 • DOMET: do 100 metara
 • DIMENZIJE: 68 x 15 x 29 cm
 • MASA HELIKOPTERA: 350 grama
 • GLAVNI ROTOR: 395 mm
 • BATERIJA HELIKOPTERA: 11.1V 1100mAh punjiva Li-Poly
 • Dostupan u ŽUTOJ boji
 • Daljinski upravljač zahteva 4 AA baterija ( nisu uključene u paket )

Opis proizvoda: Skytech Helikopter na daljinsko upravljanje M1

SKYTECH M1 je najveći model helikoptera na daljinsko upravljanje u SKYTECH seriji, tek izbačen na tržište. Vrhunska zabava je zagarantovana. Verujte, bili stari ili mladi, ovu igračku nećete puštati iz ruku. Vrlo je kvalitetno izrađen, tako da ćete ga teško oštetiti. Idealno za zabavu na izletima, u slučaju dosade, na plaži... ili na poslu. Slobodno se javite za sve informacije. Ne uskraćujte zabavu i ne pristajte na kompromise.

Zašto je žiroskop koji je ugrađen u SKYTECH helikoptere toliko važan?

Sila koja skreće nos helikoptera se stalno menja. Svaka promena brzine motora, svaka promena nagiba glavnog rotora prouzrokuje promenu obrtnog momenta – promenu koja može biti vrlo jaka. To su promene koje se stalno dešavaju i svo vreme pokušavaju skrenuti helikopter. Takođe vetar i udari vetra otežavaju kontrolu smera helikoptera i ako se njihovo delovanje ne poništi okrenuće helikopter.

Kako žiroskopi rade?

Žiroskop helikoptera na daljinsko upravljanje je mala sprava koja detektuje zanošenje helikoptera na levu ili desnu stranu ili u bilo kom drugom pravcu i automatski šalje naredbu servomotoru repnog rotora da ispravi i zaustavi neželjeno kretanje i poravna helikopter.

Prvi žiroskopi su imali u sebi mali motor koji je pokretao dva teška mesingana diska. Svaka promena smera odrazila bi se na rad motora pošto bi se rotirajući diskovi opirali promeni smera. Promena rada motora se detektovala magnetnim senzorom i pretvarala u električnu komandu za servomotor repnog rotora da bi se smanjili neželjeni pomaci. Takve žiroskope danas zovemo mehaničkim žiroskopima i oni više nisu u upotrebi. Motor koji je okretao mesingane diskove trošio je puno snage baterije, a i mesingani diskovi su povećavali težinu helikoptera.

Žiroskopi koji su ugrađeni u SKYTECH helikoptere na daljinsko upravljanje koriste poslednju generaciju piezo-kristalnih detektora. Pošto nemaju pokretnih delova svojom pouzdanošću i radnim vekom višestruko nadmašuju stare mehaničke žiroskope, koji su doskora bili u upotrebi.

5 razloga zašto morate isprobati SKYTECH helikoptere na daljinski!

Helikopteri na daljinsko upravljanje od samog početka plene ljude. Oni važe kao jedan od najfascinantnijih i najzanimljivijih hobija. Malo ko može odoleti njihovom šarmu. Da stvar bude teža, upravljanje njima je zahtevalo bezbroj sati vežbanja i ogromnu količinu strpljenja. Međutim, sve se to promenilo. Predstavljanjem električnih helikoptera na daljinsko upravljanje, upravljanje i održavanje ovih helikoptera nije više toliko zahtevno.

Ovde nastavljamo sa pet razloga zašto SKYTECH helikoptere morate imati:

1. Niska cena:

Let helikoptera na daljinsko upravljanje ljude je koštalo na hiljade dolara. Morali su kupiti helikopter u paketu (sačinjen od sto sitnih delova-nesastavljenih), upravljač, motor, elektropokretač, prijemnik, radio kontrolor, na desetine drugih delova, i naravno gorivo. Kad je sve nabavljeno, još uvek ga morate sastaviti! Sa druge strane, električni helikopteri su mnogo jeftiniji uz stalna poboljšanja i bolje verzije koje redovno izlaze na tržište. Čak i bolje, većina takvih helikoptera dolazi spremna za let čim se izvadi iz pakovanja. Osim toga, sva potrebna oprema i pribor je dodatno uključena. Na kraju, upotrebom baterija, tekući troškovi za ove helikoptere su znatno smanjeni budući da nije više potrebno kupovati litre i litre goriva.

2. Tiho i čisto

Problem buke, zagađenja i veličine gotovo je u potpunosti eliminisan sa električnim modelima, nivo buke je izuzetno smanjen, a zagađenje vazduha u celosti je nestalo. Ove dve činjenice dozvoljavaju upotrebu električnih modela bilo gde, a bez previše dosađivanja drugim ljudima.

3. Pouzdanost i lakoća letenja:

Mnoge nesreća su se događale sa helikopterima koji koriste benzinski motor, ali ne zbog grešaka pilota već zbog prestanka rada motora u vazduhu. Ko je kriv? Svi znaju da benzinski motori nisu najpouzdanija stvar na svetu. Takođe zahtevaju konstantno petljanje i servisiranje kako bi radili glatko. S druge strane, neporecivo je da je let električnih helikoptera pouzdaniji. Gotovo nikad se ne isključe u vazduhu, čak i kad baterija počne da slabi.Ovi električni motori radiće bilo kad i bilo gde, dok god su im baterije pune. Ništa ne frustrira više nego kad svoj helikopter iznesete napolje, a on neće da radi zato što je previše hladno ili vlažno, ili samo zato što se motor zainatio. Sa električnim helikopterom uopšteno se puno lakše upravlja, što ih čini idealnima za početnike. SKYTECH modeli dozvoljavaju početnicima da započnu sa samo 3 kanala, za razliku od modela koji rade na gorivo i zahtevaju 6 ili 7 kanala. Iskusniji piloti se ipak ne moraju brinuti, budući da profesionalni 3D - električni modeli isto postoje.

4. Jednostavno održavanje:

Održavanje je bilo jedno od najvećih prepreka za svakoga ko je želeo imati helikopter na daljinsko upravljanje. Srećom, zahevani broj popravaka električnih helikoptera na daljinsko upravljanje strahovito je umanjen ili ih upšte nema.

Ta mala čuda su posebno dizajnirana kako bi se broj potrebnih popravaka sveo na minimum. Zbog toga popravak najčešće može biti rešen golim rukama ili samo s odvijačem. Još impresivnija je činjenica da ova vrsta helikoptera retko i treba popravku. Mogu preživeti bilo kakav udarac bez ikakvih problema.

5. Male dimenzije:

Pre električnih helikoptera letovi u zatvorenom prostoru ili vlastitom dvorištu bili su gotovo nemogući. Sada su mnogo manji i jednostavniji za upravljanje. Novije verzije su toliko male da je čak i u spavaćoj sobi let moguć. Manje dimenzije ovih helikoptera znači da ih je i lakše transportovati. Ipak, za pilote koji preferiraju velike letelice, postoje i veliki SKYTECH električni modeli.

Popis prednosti električnih helikoptera na daljinsko upravljanje ne prestaje sa ovih pet. Uz nove dostupne tehnologije, ovakve letelice se poboljšavaju iznenađujućom brzinom. Sve u svemu, nije teško uočiti zašto su električni helikopteri na daljinsko upravljanje najbrže rastuće polje takve vrste hobija.

Kako se upravlja helikopterom?

Prvo ubacite baterije u daljinski upravljač. Nakon toga, upalite daljinski i stavite helikopter na površinu okrenutog sa repom prema vama udaljen oko 2 metra. Upalite helikopter! Dignite i spustite levu kontrolu za gas kako bi se helikopter sinhronizovao sa daljinskim i nakon toga polako dižite levu kontrolu za gas prema gore, elise će se okretati i helikopter će se polako podizati.

Uslovi za letenje u zatvorenom prostoru!

Unutrašnje okruženje bez vetra i cirkulacije vazduha od klima uređaja.

Preporučeno je upravljati helikopterom na prostoru veličine 4m x 5m x 3m.

Preporuka je da u prostoru nema klima uređaja, električnog fena i drugih opasnih stvari koje bi mogle uticati na upravljanje helikopterom.Uslovi za letenje na otvorenom prostoru!


Leteti po sunčanom vremenu bez vetra.

Ne pokušavati leteti na temperaturama većim od +45 stepeni i nižim od –10 stepeni

Ne pokušavati leteti po jakom vetru.

U jako vetrovitim uslovima helikopter se može uništiti/oštetiti.

Izabrati široki prostor za letenje bez ljudi, životinja i prepreka u blizini.

SAVETI:

Tokom leta napravite pauzu, dajte vremena komponentama helikoptera da se ohlade. Minut će biti dovoljan. Bateriji u helikopteru treba nekoliko punjenja da bi dostigla pun potencijal. Nastojte da se baterija helikoptera pre punjenja ohladi par minuta. Što se tiče punjenja, pripazite kako spajate kabel za punjenje, da se konektori ne bi slomili. Ako vidite da ćete tokom leta udariti u neki objekt, ili da gubite kontrolu, PUSTITE GAS. Neka helikopter slobodno padne. Na taj ćete način zaštiti elektroniku i motore. Plastika je dovoljno tvrda da podnese pad na tvrdu podlogu, ne brinite.

Leteti helikopterima može biti potencijalno opasno te svatko ko ulazi u hobi sa helikopterima mora biti svestan toga. Kao i sve u životu, upravljati helikopterom činite na vlastitu odgovornost.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Igračke sa daljinskim upravljanjem

Reklamacije, Zamena Proizvoda i Povraćaj Novca, Saobraznost (Garancija)

Reklamacije: U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na reklamaciju kupljenog proizvoda u roku od 14 dana od dana isporuke proizvoda. Proizvod koji reklamirate mora sadržati sve pripadajuće elemente: proizvod, kompletnu dokumentaciju, originalno pakovanje, zaštitne elemente...Proizvod mora biti očišćen od tragova korišćenja i bez fizičkih oštećenja. Sve Za Kuću d.o.o. ne preuzima odgovornost za fizički oštećene proizvode ili proizvode koji su oštećeni nenamenskim korišćenjem. Detalje o načinu vraćanja proizvoda i ostalim pravima i obavezama možete pronaći na poleđini računa. Budite sigurni da ćemo sve opravdane reklamacije prihvatiti i u zavisnosti od Vaših zahteva vratiti novac, zameniti ili popraviti proizvod. Prijave reklamacija kao i detaljne informacije o pravima i obavezama kupca ili prodavca možete pronaći na: Prijava Reklamacija | Zakon O Zaštiti Potrošača | Prava i Obaveze |

Saobraznost (Garancija): Ukoliko u karakteristikama ili opisu proizvoda nije drugačije navedeno garancija (saobraznost) važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava Prodavca

Naručivanje telefonom

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naparvite narudžbenicu na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:
 1. Pozovite broj 011/30-47-098, 011/30-47-821 ili 062/217-224 (radnim danima od 09 do 17 i subotom od 09-15 časova)
 2. Poželjno je da imate email adresu! Na e-mail adresu šaljemo poruke o promenama statusa narudžbenice.
 3. Izdiktirajte operateru šifru proizvoda - šifra ovog proizvoda je: 17991
 4. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti narudžbenicu.
 5. Nije moguće napraviti narudžbenicu ukoliko na ovoj stranici piše da je ARTIKAL RASPRODAT!
 6. Ukoliko naručujete na firmu potrebno je da izdiktirate i PIB broj firme
Kada operater napravi narudžbenicu informacije će biti poslate na Vašu email adresu. U poruci su navedeni svi detalji i informacije vezane za vašu narudžbenicu. U zavisnosti od izabranog načina plaćanja (pouzećem, uplatnicom, e-bankingom, karticom...) kreće proces pripreme i slanja pošiljke. Kada predamo pošiljku kurirskoj službi, šaljemo Vam obaveštenje na e-mail adresu sa informacijom da je pošiljka poslata i da je možete sutradan očekivati na adresi isporuke. Uz pošiljku dobijate račun i garantni list / izjavu o saobraznosti.

Molimo vas da ovaj telefon koristite za pravljenje telefonske narudžbenice, a ne za postavljanje tehničkih pitanja u vezi sa proizvodom. Operateri, zbog velikog broja artikala, nisu osposobljeni da vam daju tehničke informacije o proizvodima. Za tu svrhu molimo vas da nam pošaljete email poruku sa dodatnim pitanjima čiji link se nalazi ispod slike proizvoda na ovoj stranici. Email će biti prosleđen editoru ili autoru kategorije iz koje je proizvod, koji će Vam dati precizne podatke o proizvodu.

SMS Naručivanje

Da biste napravili narudžbenicu SMS porukom potrebno je da na broj 062 217 224 pošaljete:
 • Sifra 17991, kolicina (za 1 komad kucate 1, za 3 komada 3), Ime i prezime, Adresu isporuke, Poštanski broj, Grad, Kontakt telefon, e-mail adresu (e-mail adresa nije obavezna)
 • Primer: Sifra 17991, 2, Pavle Milosevic, Obalska 18, 11000, Beograd, 063123123, pavmi@szk.com
 • Broj 062 217 224 koristite isključivo za pravljenje SMS narudžbenica. Na pozive ili pitanja poslata na ovaj broj telefona niko neće odgovarati.
 • Za uspešno kreiranje narudžbenice, neophodno je da pošaljete sve tražene podatke.
 • Potvrdu sa brojem narudžbenice dobićete SMS porukom, radnim danom od 09 do 17 h.
 • Narudžbenice kreirane SMS porukom plaćate kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Ukoliko naručujete na firmu ili želite drugi način plaćanje koristite klasične načine naručivanja.
Solarna Lampa Intex Akcija
Paviljon Gazebo 3x3 Akcija
Bastenska Garnitura 4 Stolice i Sto Cristobal Akcija
Saksije za spoljnu i unutrasnju upotrebu Akcija
WiFI kamera za video nadzor preko telefona Akcija
Elektronski Sef Sa Dodatkom 2 KljuÄŤa Akcija 3999 dinara
Lazy Bag fotelje Akcija