Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Windows XP Media Centar (273)

Sofisticiran, najnapredniji računarski operativni sistem koji može da se lati posla bez bilo kakvih kompromisa koji se tiču osobina ili funkcionalnosti...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 104
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Računarske Knjige - Operativni Sistemi

Šifra Proizvoda: 1808

Poslednja cena bila je: 690 din

Karakteristike proizvoda: Windows XP Media Centar (273)

Windows XP Media Centar (273)

Autor: Stiv Kovski

Prevodilac: Zoran Žikić

Korisnički Nivo: Početni

Broj strana: 398

ISBN broj: 86-7310-291-x

Izdavač originala: QUE

Opis proizvoda: Windows XP Media Centar (273)

Media Center softver je dizajniran da vam ponudi najbolje od oba sveta: sofisticiran, najnapredniji računarski operativni sistem koji može da se lati posla bez bilo kakvih kompromisa koji se tiču osobina ili funkcionalnosti – sve to odlično sakriveno (ako tako izaberete) iza korisničkog interfejsa koji može kontrolisati i dete. To je perfektan balans između rada i igre.


Do najveće moguće granice, ova knjiga je napisana da odgovori vašem inicijalnom iskustvu sa XP Media Center mašinom:

Početak, vodi vas kroz otvaranje kartona preko kompletnog setup-a Media Center sistema. Ići ćete u obilazak osnovnih osobina, i otkriti kako da koristite daljinski upravljač, miša i tastaturu.
Moj TV, ide pravo na najnovije i impresivne mogućnosti Media Center sistema. Učićete kako da manipulišete videom kao profesionalac pregledajući živu televiziju, preskačete reklame i snimate čitave TV serije pritiskom na dugme. Takođe ćete učiti kako da koristite besplatan elektronski vodič kroz program Media Center-a, kako da podesite kontrole i još mnogo toga.
Moj video, se fokusira na to kako da uhvatite, kreirate i organizujete digitalne kućne video zapise korišćenjem impresivnih mogućnosti za rukovanje medija sistema. Pripremite se kako da oslobodite kinematografa u sebi!
Reprodukovanje i snimanje DVD-ja, obrađuje jednu najkomplikovaniju i najvredniju osobinu Media Center arhitekture: mogućnost da gradite i narezujete sopstvene DVD diskove direktno sa svog omiljenog TV zapisa. Takođe ćete pronaći savete kako da prilagodite osobine reprodukovanja DVD-ja kako biste izvukli maksimum iz kućnog bioskopa Media Center-a.
Moja muzika, bavi se audio arsenalom Media Center-a, uključujući i mogućnost slušanja FM radija (ako vaš sistem dođe opremljen sa radio tjunerom). Mešanjem lične muzičke kolekcije sa živim radijom i zvukovima preuzetim sa interneta , My Music Media Center-a nudi vam pristup prema izuzetnom audio aparatu.
Moje slike, vodi vas kroz prikaz digitalnih fotografija i osobine obrade ugrađene u Media Center, i pokazuje vam kako da koristite dodatni softver kako biste dobili profesionalne rezultate mračne sobe.
Napredna podešavanja i opcije Media Center-a, obezbeđuje dodatne savete i alate, koji vam omogućuju da izvučete maksimalne performanse i zadovoljstvo iz Media Center sistema. U poslednjem poglavlju, pronaćićete potpun vodič za Media Center hardver, uključujući dobre i loše karakteristike različitih PC stilova i dizajna Media Center sistema.
O autoru

Novinar i autor Steve Kovsky je obradio svaki aspekt visoke tehnologije u poslednjih 19 godina. Njegovi izveštaju su se pojavili u internacionalnim novinama, magazinima, televizijama, radio stanicama i na Internetu. Trenutno, on je urednik za ZDNet AnchorDesk i Technology Commentator na CBS radiju (KFWB AM 980, Los Anđeles). Pored toga, Kovsky radi kao potpredsednik i direktor uredništva za Centric Events Group, kao organizator tehničkih sajmova i konferencija širom Severne Amerike. Njegova prva knjiga, High-Tech igračke za vaš TV: Tajne TiVo-a, Xbox, ReplayTV, UltimateTV i mnoge druge, izdate su u martu 2002 u Que Publishingu.

Kratak sadržaj

Uvod

Deo I: Početak

1 Priprema za XP Media Centar
2 Osnovni Setup XP Media Centar sistema
3 Početak i pregled
4 Kretanje kroz "10-Foot" interfejs XP Media Centra
5 Kretatanje kroz "2-Foot" interfejs XP Media Centra

Deo II: Moj TV

6 Gledanje zapisa
7 Pronalaženje zapisa koje želite da snimite
8 Snimanje zapisa koje pronađete

Deo III: Moji zapisi

9 Prikazivanje i organizovanje digitalnih zapisa
10 Preuzimanje i kreiranje video zapisa pomoću Media Centra

Deo IV: Prikazivanje i snimanje DVD-ja

11 Gledanje DVD-ja na XP Media Cetar PC-ju
12 Kreiranje DVD-ja na XP Media Center PC-ju

Deo V: Moja muzika

13 Priprema muzičke kolekcije za XP Media Centar
14 Vreme emitovanja: sortiranje, pregledanje i kontrolisanje muzike
15 Radio
16 Prilagođavanje Media Centra Audio Experiencea

Deo VI: Moje slike

17 Uvoženje i skladištenje digitalnih fotografija
18 Kreiranje prikaza slajdova
19 Priprema i deljenje digitalnih slika
20 Prilagođavanje My Pictures Experiencea pomoću Microsoft Picture It

Deo VII: Napredne opcije i podešavanja Media Centra

21 Prilagođavanje interfejsa XP Media Centra
22 XP Media Centar i kućno umrežavanje
23 XP Media Centar i Internet veza
24 Preuzimanja sa Interneta i poboljšanja
25 Osobine hardvera i opcije za Media Centar PC-je

Indeks



* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.