Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Clatronic pegla na paru sa postoljem DBC 3388

Može sa gajtanom a može i bez gajtana - odlučite sami ... Clatronic DBC 3388 sa jedne strane, svojim performansama zadovoljava i najzahtevnije korisnike, a sa druge, predstavlja peglu prijemčivu za svačiji džep.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 161
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Pegle na Paru

Šifra Proizvoda: 18567

Poslednja cena bila je: 5590 din

Karakteristike proizvoda: Clatronic pegla na paru sa postoljem DBC 3388

Clatronic pegla na paru sa postoljem DBC 3388

Keramička ploča izuzetnih karakteristika

Ploča otporna na grebanje

10 različitih funkcija

Promenljiva kontrola temperature

Providni rezervoar za vodu

Kapacitet rezervoara za vodu: 220 ml

Napajanje: 220-240 V, 50 Hz

Snaga: 2000 W

Opis proizvoda: Clatronic pegla na paru sa postoljem DBC 3388

Clatronic DBC 3388 je savremeno dizajnirana pegla namenjena za kućnu upotrebu. Sa grejačem od 2000 W, moćnom bazom za zagrevanje i ergonomskim oblikom peglanje čini jednostavnim i efikasnim.

Ono što ovu peglu posebno izdvaja od ostalih je i mogućnost bežičnog peglanja. Dovoljno je da izvučete strujni kabl iz pegle, stavite peglu na njenu bazu za zagrevanje i sačekate nekoliko trenutaka da se klizna površina pegle zagreje. Bežičnim peglanjem koje Vam nudi Caltronic DBC 3388, više nikada nećete morati da pazite gde je odlažete. Uvek ćete je odlagati na njenu bazu. Ne postoji mogućnost da slučajno pregorite strujni kabl i više nikada nećete morati da izvodite gimnastiče pokrete pokušavajući da izbegnete uvijanje kabla oko ruku i nogu. Ukoliko ste ipak pobornik tradicionalnih pegli na gajtan, nepa problema - vratite strujni kabl u vašu Clatronic DBC 3388 peglu i od tog trenutka imaćete peglu na kakvu ste do sada navikli.

Ova pegla takođe poseduje automatski sistem za generisanje pare koja se preko klizne ploče od nerđajućeg čelika ravnomerno distribuira po površini tkanine. U zavisnosti od izabranog režima rada, pegla može da vrši kontinualno ispuštanje pare (peglanje na dasci) ili da stvara snažne vertikalne mlazeve (vertikalno peglanje odeće na vešalici).

Temperatura peglanja, kao i jačina parnog mlaza, se reguliše kontinualnim kružnim regulatorima. Ukoliko želite da pojedine odevne predmete peglate bez pare, Clatronic DBC 3388 podržava i ovu mogućnost. U tom slučaju ova pegla se ponača kao dobro poznate suve pegle.

Ručka pegle je ergonomski oblikovana i prilagođena kako za desnoruke, tako i za levoruke. Kada ne koristite mogućnost bežičnog peglanje, strujni kabl pegle je preko sfernog zgloba povezan na telo pegle što olakšava njenu manipulaciju i eliminiše neprijatno uvrtanje kabla.

Clatronic DBC 3388 sa jedne strane, svojim performansama zadovoljava i najzahtevnije korisnike, a sa druge, predstavlja peglu prijemčivu za svačiji džep.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.