Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Medisana masažer RBM sedište za roll masažu

Izbor tri zone masaže: cela leđa, gornji ili donji deo leđa, podešavanje i kontrola programa rada daljinskim upravljačem, funkcija grejanja

Ocena Posetilaca Broj ocena: 188
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Masažeri Za Leđa, Celulit, Vrat

Šifra Proizvoda: 18728

Poslednja cena bila je: 11080 din

Karakteristike proizvoda: Medisana masažer RBM sedište za roll masažu

Medisana masažer RBM sedište za roll masažu

Intenzivna roll masaža duž cele kičme i vibraciona masaža sedelanog dela

Funkcija grejanja

Izbor intenziteta masaže

Izbor tri zone masaže: cela leđa, gornji ili donji deo leđa

Podešavanje i kontrola programa rada daljinskim upravljačem

Visokokvalitetna navlaka

Može se postaviti na svaku stolicu

Dimenzije: 120 x 52 cm

Proizvođač Medisana Nemačka

Garantni rok 3 godine

Uputstvo za upotrebu

Opis proizvoda: Medisana masažer RBM sedište za roll masažu

Medisana šiacu masažeru RBM ima dve različite tehnike masaže: vibracionu masažu u sedalnom delu i masažu „gnječenjem“ koju omogućavaj roller tehonolgija.
Dva motora u sedalnom delu proizvode visokofrekventne oscilacije što dovodi do vibracije koja se prenosi duž gornjeg dela butine. Možete izabrati dva intenziteta masaže Lo slabiju / Hi jaču, kao i normalnu, odnosno konstantnu ili pulsnu vibracionu masažu (Normal konstantnu / Pulse pulsnu).
Alternativno, u isto vreme možete uključiti funkciju masaže „gnječenjem“ koju omogućava roller tehonolgija sa ili bez dodatnog grejanja leđnog dela masažera. Četiri anatomski raspoređene kugle (rollera) sfernog oblika nežno masiraju područje vrata, ramena i leđa. Zahvaljujući ujednačenim pokretima rollera gore dole, mišići se masiraju na blagotvoran način. Uključivanjem funkcije grejanja ubrzavaju se i pojačavaju pozitivni efekti masaže. Jedinstvena kombinacija intenzivne vibracione masaže, masaže „gnječenjem“ i grejanja čini upotrebu ovog masazera efikasnom i opuštajućom. Pojedinačne funkcije se mogu upotrebljavati u bilo kojoj kombinaciji. Njihovo podešavanje je lako zahvaljujući daljinskom upravljaču jednostavnom za upotrebu.
Možete uživati u masaži svaki put kad sednete. Jednostavno postavite masažer RBM na stolicu sa visokim naslonom koristeći praktične trake za pričvršćivanje koje se nalaze sa zadnje strane.
Jastuk za podupiranje vrata pruža dodatnu udobnost a daljinski upravljač kada se ne koristi može se sigurno odložiti u džep za upravljač.
Masazer RBM ima tri funkcije za specifične masažne tretmane: vibraciona masaža, masaža „gnječenjem“ koju omogućava roller tehonolgija i grejanje. Svaka funkcija se može korisititi individualno ili u kombinaciji sa drugim funkcijama. Ne korisite masažer duže od 15 minuta u kontinuitetu. Nakon približno 15 minuta masažer će se sam automatski isključiti. Masažer ima ugrađen uređaj koji štiti od pregrevanja i automatski isključuje masažer u slučaju rizika od pregrevanja. Uvek ostavite masažer da se potpuno ohladi pre nego što ga ponovo koristite. Posle svake upotrebe obavezno isključite masažer i isključite adapter iz struje.


Masaža je jedna od najstarijih metoda lečenja i važan deo fizioterapije. Mehaničkim tretiranjem tela opušta napete mišiće, poboljšava cirkulaciju i pomaže regeneraciju tkiva.
Masaža takođe može pozitivno uticati i na vaskularni sistem, unutrašnje organe i metabolizam. Postoji šest klasičnih tipova masaže: blaga masaža, „gnječenje“, „lupkanje“, masaža vibracijama i roll masaza kao i masaža „trljanjem“ i „tapkanjem“.
Osim toga, postoje i druge važne tehnike masaže kao što su ručna linfna drenaža, refleksologija, hidro masaža, masaža „četkanjem“ i masaža prstima (šijacu i akupresura).

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.