Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

LG inverter ARTCOOL CA09AWR

LG Inverter - ARTCOOL klima uređaj visoke energetske efikasnosti sa: antialergijskim i antivirusnim filterom, plazma filterom, funkcijom automatskog čišćenja.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 98
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Klima Uređaji

Šifra Proizvoda: 18823

Poslednja cena bila je: 94900 din

Karakteristike proizvoda: LG inverter ARTCOOL CA09AWR

LG inverter ARTCOOL CA09AWR

Kapacitet hlađenja

Minimum: 890 W

Procena: 2500 W

Maksimum: 3700 W

Kapacitet grejanja

Minimum: 890 W

Procena: 3200 W

Maksimum: 5000 W

Ulazna snaga

Hlađenje: 550 W

Grejanje: 700 W

E.E.R

Hlađenje - W/W: 4.55

C.O.P

Grejanje - W/W: 4.6

Energetski razred

Hlađenje: A

Grejanje: A

Nivo buke

Unutrašnja jedinica (V/S/N/Sleep) - dB(A) ± 3: 38/33/23/19

Spoljna jedinica, maksimum - dB(A) ± 3: 45

Protok vazduha

Unutrašnja jedinica, maksimum - m3/min: 12

Spoljna jedinica, maksimum - m3/min: 33

Dimenzije (Š*V*D)

Unutrašnja jedinica - mm: 885 x 285 x 205

Spoljna jedinica - mm: 770 x 545 x 288

Opis proizvoda: LG inverter ARTCOOL CA09AWR

Inverter Tehnologija
Novi LG CA09AWR LG inverter tehnologija klima uređaja je u samom vrhu energetske efikasnosti. Zahvaljujući LG revolucionarnoj inverter tehnologiji ima moćan tihi rad dok je smanjena potrošnja energije do 60%. Na kraju, uz pomoć tako moćne napredne tehnologije, inverter klima uređaji su manje skloni kvarovima, jeftiniji za korišćenje, dok kompresor u spoljnoj jedinici ima tiši rad što obezbeđuje ugodno i mirno životno okruženje.


Antialergijski i Nativirusni Filter
Antialergijski filter LG CA09AWR klima uređaja sadrži enzime koji uništavaju alergene, apatit i organska i neorganska veziva i zadržava ih u filteru.Kada vazduh prođe kroz filter alergen se zadržava, enzim se veža za alergen i kao makazama „otkine” protein koji izaziva alergije i tako ste začtićeni.


Ušteda Energije
Sa LG pouzdanim DC Inverter technologijom klima uređaj CA09AWR može da uštedi do 66% energije. Toplotne pumpe su zbog svoje energetske efikasnosti prihvatljivo energetsko rešenje jer značajno smanjuju globalno zagrevanje. U stvari, proizvodi sa inverterskom toplotnom pumpom imaju značajno višu energetsku efikasnost od toplotnih pumpi sa konstantnim kompresorima. Kao rezultat, LG proizvodi sa DC inverter vam omogućuju uštedu energije i do 57% u režimu hlađenja i do 66% u režimu grejanja. Osim toga, korišćenjem nove DC inverter tehnologije ne morate razmišljati o štetnoj emisiji CO2.

Plazma Filter
Jedinstven sistem prečišćavanja vazduha LG CA09AWR klima uređaja – plazma filter je prvobitno razvijen od strane LG ne samo da reducira mikroskopske čestice i nečistoću, već i da odstrani grinje, prašinu, dlake kućnih ljubimaca i na taj način smanji pojavu alergije i astme. Naročito je plazma filter bitan u toku zimske sezone kada se povećava broj alergena u domu.

Automatsko čišćenje
Glavni uzrok neprijatnih mirisa unutrašnje jedinice su nečistoće i kolonije bakterija zarobljene u izmenjivaču toplote. Funkcija automatskog čišćenja uređaja LG CA09AWR isušuje vlagu sa izmenjivača toplote što pomaže u sprečavanju nastajanju naslaga i razvoja bakterija. Vazduh koji udišete ostaje čist i bez neprijatnih mirisa dok se redukuje učestalost manuelnog čišćenja.

Pozlaćena Zaštita
LG Pozlaćena zaštita je anti korozivni premaz na izmenjivaču toplote. On omogućava da je površina otporna na koroziju i osigurava dugatrajnost kako bi uređaj radio u što dužem periodu.

Kontrola Protoka Vazduha
Prilikom hlađenja, vazduh se usmerava naviše, dok se prilikom grejanja, topli vazduh usmerava naniže kako bi grejao prostoriju od poda i postigao izjednačenu sobnu temperaturu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.