Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Poklon vaučer - 2000 - NLB

Originalan poklon za sve koji vam znače. Poklonite masažu ili neki od tretmana No Limit Beauty centra.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 98
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Masaže

Šifra Proizvoda: 1886

Poslednja cena bila je: 2000 din

Karakteristike proizvoda: Poklon vaučer - 2000 - NLB

Poklon vaučer u No Limit Beauty centru za masažu i kozmetičke tretmane

Adresa NoLimit Beauty centra: Resavska 28, Beograd

Donosioci vaučera mogu da se opredele za neki od tretmana koji će biti preporučeni prema individualnim potrebama, kao i da se odluče za neki od vrhunskih preparata za produženu negu kože lica i tela.

Opis proizvoda: Poklon vaučer - 2000 - NLB

Poklonita nešto posebno svima koji vam znače. Originalan poklon koji možete pokloniti damama, pripadnicima muškog pola ili poslovnim partnerima.

Donosilac ovog poklon vaučera može da se opredeli za neki od tretmana No Limit Beauty centra u Beogradu (Resavska 28). No Limit Beuty centar radi 7 dana u nedelji a vreme tretmana vlasnik vaučera može unapred dogovoriti u terminu koji njemu odgovara.

NO LIMIT BEAUTY je kozmetički salon i centar za masažu sa sledećim vrstama tretmana koji Vam stoje na raspolaganju:

ANTISTRES PROGRAM (globwell, ampuku, marma terapija) – u našem telu nalaze se brojni centri životne energije, koji se zovu MARMA. Kinezi su se bazirali na tačkama Marma kako bi razvili složeni sistem meridijana u akumpukturi. Marma znači “tajna”, skrivena moć koja se nalazi u određenim vitalnim anatomskim tačkama, gde se susreću krvni sudovi, nervi, ligamenti, tetive, mišići i kosti. To su dodirne tačke između fizičkog tela i tananih energetskih tela. Prepoznaju se osluškivanjem pulsacija ili bola pod pritiskom. Delovanjem na marma tačke postiže se visok stepen relaksacije i istovremeno intezivna stimulacija centara životne energije.
Vreme trajanja tretmana: 120 minuta
Cena: 1.800 dinara

AROMATERAPIJA (detoksikacija, hidratacija, topljenje masnih naslaga, anticelulit program - u okviru aromaterapije, posebno izdvajamo metode GIO i BRA koji deluju na uzroke stvaranja fibroznog i edematoznog celulita i akumulaciju masnih naslaga). U pitanju su KRIO tretmani čija primena intezivira metabolizam kako na nivou kože, tako i celog organizma, zahvaljujući produženom dejstvu
ovih preparata.
Vreme trajanja tretmana: 120 minuta
Cena: 2.160 dinara

MASAŽA TOPLIM JASTUČIĆIMA (PINDA SWEDA) – u ovoj terapiji koriste se preparati (pinda), koji se stavljaju u platnene vrećice veličine jedne veće pomorandže. Napravljene su od smeše začina i lekovitih trava i koriste se za tamponiranje i energetsko masiranje celog tela, a cilj je dovođenje u stanje mirovanja energetskih centara koji služe kao aktivatori energije. Ovom masažom postiže se relaksacija i pročišćavanje, oživljava ceo organizam i veoma je blagotvorna i za onoga ko je radi i za onoga ko je prima, jer njena metodična primena dovodi do osećaja potpune harmoničnosti.
Vreme trajanja tretmana: 90 minuta
Cena: 1.800 dinara

REFLEKSOLOGIJA STOPALA - Prema refleksologiji, telo se sastoji iz 14 kanala koji prenose energiju, preko nerava, linfe, krvi. Ako zbog bilo kakvog razloga ovaj protok bude prekinut, neophodno je da se povrati adekvatnim stimulacijama. Masažom (tome nas uče vekovna iskustva) možemo da delujemo tako da odblokiramo energetske puteve. Na ovaj način možemo da stimuilišemo unutrašnje organe, naročito kada su u pitanju bolovi i kada je masaža bolnih mesta nemoguća.
Vreme trajanjna tretmana: 45 minuta
Cena: 900 dinara

Tretman lica – efikasno stimuliše ćelijsku regeneraciju, naročito tamo gde je veoma osetljiva koža u regionu oko očiju i usta, vraća turgor i podstiče funkcije epiderma, usporavajući opuštanje
kože i ublažavajući znake starenja
Vreme trajanja tretmana: 45 minuta
Cena: 1.380 dinara

Tretman grudi – ima lifting efekat zato što tonifikuje i zateže, ublažava strije koje su jako česte na koži grudi, vraca turgor i podstiče funkcije epiderma usporavajući opuštanje kože i
ublažavajući znake starenja;
Vreme trajanja tretmana: 45 minuta
Cena: 1.560 dinara

Tretman tela
– duboko stimuliše mikrocirkulaciju krvi, pospešuje metaboličke reakcije, redukuje potkožni sloj stimulišući metabolizam masti ili eliminaciju masti, razmekšava
tkivo zahvaljujući glikolnoj kiselini koja je u slučaju celulita metabolički
Aktivator. Modeliranje tela nastaje
zahvaljujući učvršćivanju i zatezanju
kože, kao i dubinskim dejstvom na
vezivno tkivo (lifting efekat).
Vreme trajanja tretmana: 90 minuta
Cena: 3.000 dinara

Peeling americano – tretman za dehidriranu, osetljivu, suvu, mešovitu i izboranu kožu izloženu stresu, otklanja sa kože sve odumrle ćelije kao i sve nečistoće iz tkiva, istovremeno sprečavajući njihovo starenje. Na taj način epiderm se oslobađa od površine rožnatog sloja, što takođe podrazumeva i lakšu cirkulaciju krvi kao i ćelijsku regeneraciju.
Vreme trajanja tretmana: 15 minuta
Cena: 254 dinara

SPA PROGRAM:
Parafinska pakovanja – tradicionalni tretman mršavljenja koji se koristi za uklanjanje zastoja tečnosti i otoka,
Fango – postiže se opšte blagostanje, široka primena u tretmanima kože, koštano-mišićnog sistema, idealan protiv celulita, za tretmane redukcije i za gubljenje težine,
Soli - pored čišćenja i uklanjanja izumrlih ćelija kože, podstiče se produkcija lipida i postiže se mekoća, sjaj, vlažnost kože.
Vreme trajanja tremana: 120 minuta
Cena: 2.160 dinara

MANIKIR – estetsko i higijensko čišćenje noktiju i šaka, nadogradnja, french manikir
Vreme trejanja tretmana: 30 minuta
Cena tretmana: 300-450 dinara
Cena nadogradnje: 800 dinara

PEDIKIR - estetsko i higijensko čišćenje noktiju i stopala.
Vreme tretmana: 45 minuta
Cena: 500 dinara

Kupovinom ovog vaučera na adresu primaoca se šalje poklon čestitka sa navedenim iznosom vrednosti vaučera. Poklon čestitka poseduje sve kontakt brojeve No Limit Beauty centra pomoću kojih zakazujete posetu i tretman po želji.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.