Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Stalak za kese za otpatke OKT-1599

Najpraktičnija i najčistija kanta za otpatke na tržištu - stalak kese za smeće.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 272
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Kante za Otpatke

Šifra Proizvoda: 1904

Poslednja cena bila je: 2790 din

Karakteristike proizvoda: Stalak za kese za otpatke OKT-1599

Stalak za kese za otpatke

Montažni stalak za postavljanje kese za otpatke

Dimenzije: 350 x 400 x 750 mm

Za kese zapremine od 60 do 120 litara

Boja: siva (vidi sliku)

Materijal: plastika

Opis proizvoda: Stalak za kese za otpatke OKT-1599

Stalak kese za smeće je najpraktičnija i najčistija kanta za otpatke na tržištu. U 2002. godini ovaj stalak je proglašen za inovaciju godine u Nemačkoj.

Stalak se sastoji od stopala, vertikanih nožica i poklopca (vidi slike). Svi delovi su izrađeni od kvalitetne plastike i lako se montiraju. Kesa se montira postavljanjem na obruč ispod poklopca i odgovarajućim prstenom, fiksira protiv izvlačenja. Dno kese se osloni na stopalo stalka.

Kada bacate otpatke, rukom podignete poklopac i ubacite ih u kesu. Kada se kesa napuni, podignete poklopac i sigurnosni prsten i izvadite kesu. Nema prljanja, pranja kante, ribanja i sl. Ostale kese za đubre možete držati u posebnom odeljku na stopalu stalka.

Stalak je kompaktnih dimenzija i visoke čvrstoće. Može se koristiti kako u domaćinstvima tako i u poslovnim prostorijama, holovima, predvorijima i sl. Za stalak odgovaraju sve kese duže od 70 cm što je standardna dimenzija kesa za smeće na domaćem tržištu.

Praktično, čisto, dopadljivo.

OKT je najveći nemački proizvođač plastičnih proizvoda. Svi proizvodi su izrađeni u njihovoj najmodernijoj fabrici u Evropi koja je smeštena u Poljskoj. Proizvodi su izrađeni od kvalitetne plastike koja nije štetna za životnu sredinu i za ljude.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.