Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Mini Lalaloopsy™ Kućica Sew Sweet Playhouse™ 510321

Savršeni mali dom za tvoje Mini Lalaloopsy™ lutkice: ljuljaška na tremu, lift za ljubimce, stočić sa suncobranom... Uz kućicu dobijaš ekskluzivnu lutkicu Mini Lalaloopsy™ Blossom Flowerpot™ (Lepršava Cveta).

Ocena Posetilaca Broj ocena: 276
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Lalaloopsy Lutke

Šifra Proizvoda: 19086

Poslednja cena bila je: 4789 din

Karakteristike proizvoda: Mini Lalaloopsy™ Kućica Sew Sweet Playhouse™ 510321

Mini Lalaloopsy™ Kućica Sew Sweet Playhouse™ 510321

Uzrast: 3g+ (3 godine i više)

Materijal: plastika, tkanina

Pakovanje sadrži: kućicu sa mnoštvom detalja (ljuljaška sa 2 lutkice, lift za ljubimce...), ekskluzivnu lutkicu Mini Lalaloopsy™ Blossom Flowerpot™ (Lepršava Cveta), lutkinog ljubimca, stočić sa suncobranom, asesoar

Upozorenje: Igračka nije namenjena deci mlađoj od 3 godine!

Opis proizvoda: Mini Lalaloopsy™ Kućica Sew Sweet Playhouse™ 510321

Dobrodošli u Lalaloopsy zemlju i čudesan, živopisan Lalaloopsy svet! Magija počinje sa poslednjim ušivenim šavom koji lutkama daje život. Svaka Lalaloopsy lutka je stvorena od različite vrste tkanine. Imaju različite karaktere i smisao za humor u zavisnosti od tkanine od koje su sašivene.
Sakupi ih sve!


Savršeni mali dom za tvoje Mini Lalaloopsy™ lutkice! Uz kućicu dobijaš ekskluzivnu lutkicu Mini Lalaloopsy™ Blossom Flowerpot™ (Lepršava Cveta), lutkinog ljubimca, stočić sa suncobranom, cveće u saksijama, set sa limunadom... Kućica na tremu ima ljuljašku za dve Mini Lalaloopsy™ drugarice, lift za ljubimce, vrata i prozore sa kapcima koji se otvaraju.

Blossom Flowerpot™ (Lepršava Cveta) je napravljena od para baštovanovih rukavica. Ona je neverovatno strpljiva i brižna, uvek vedra i nasmejana, voli da čeprka po bašti. njen ljubimac je leptirić.

Datum šivenja: 22. aprila (Dan planete Zemlje)

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.